Benim difriz dolu fasulye ıspanak bek aramam ama pirasaya bayılırım şimdi çok. Pahalı ucuzlasin bol bol yerimAz kaldı zaten yakında taze fasulye kalmaz
O zamanda ıspanak, pırasa görürsün bol bol
Pırasayı bende severim ama beyaz kısımlarını daha cok seviyorum :)))Benim difriz dolu fasulye ıspanak bek aramam ama pirasaya bayılırım şimdi çok. Pahalı ucuzlasin bol bol yerim
Kolay gelsinGünaydınnnn
Benim yine çok işim var bugün.
Ben pazara gitmiyorum geçen gün markette gördüm 5liraydi öyle uzaktan bakıştık. SadecePırasayı bende severim ama beyaz kısımlarını daha cok seviyorum :)))
Cıkmıs mı tabi pazara gitmediğim için bilmiyorum
oh afiyet olsunBen geçem hafta 3 kilo yedim sanırım
Hergün seslensene bana ya gülümseSen nerelerdesin çiçemmmm niye gelmiyorsun sen gel ben seni motive ederim benim. Gibi 25kilo gerimi almak istiyorsun deli kız insan bu zamanın kıymetini bilmez mi bu güne kadar yedikte ne oldu kim sevindi wc sevindi elimize ne geçti koca bir hiçç saçını başını yoldurma bana dünyada birtek senmi diyet yapıyorsun bak yalnız değilsin hepimizin derdi aynı eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış bizde ancak birbirimizin halinden anlarız artık seni burda görmek istiyorum
Çıktı çıktı ben geçen hafta aldim yedim bilePırasayı bende severim ama beyaz kısımlarını daha cok seviyorum :)))
Cıkmıs mı tabi pazara gitmediğim için bilmiyorum
Bende pazardan 4 ten aldım yarım kilo kadarBen pazara gitmiyorum geçen gün markette gördüm 5liraydi öyle uzaktan bakıştık. Sadece
Ben seni tanıyorum ganimca
Hoş buldum canım tanışıyoruz tabi eski arkadasiz
Markete de gitmiyorum ki nadirBen pazara gitmiyorum geçen gün markette gördüm 5liraydi öyle uzaktan bakıştık. Sadece
Afiyet olsun canımÇıktı çıktı ben geçen hafta aldim yedim bile
Kız İnterneti yok dediler ne bileyim bileydim. Gelir kapıni tiklatirdimoh afiyet olsun
Hergün seslensene bana ya gülümse
Basenimi belimi ölçtüm 10 ar santim büyümüşüm resmen Mayıs’tan beri 10 kilo aldım
12.den sonra 13.gitmissiniz haberim yoktu 13.takimdan geldim diyince acaba omu diye tereddüt ettim çok sevindim geldiğine canımHoş buldum canım tanışıyoruz tabi eski arkadasiz
Bende nadir gidiyorum gidince gözüm dönüyor olan bana oluyorMarkete de gitmiyorum ki nadir
Afiyet olsun canım
Verıcegın mıktar az mış Canım verırsın inşallahKendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum
Hoşgeldin CanımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum
Hosgeldin canım ilk sayfamızdaki kuralları okuyup kabul ettikten sonra orda bulunan formu doldurabilir misinBende katılmak istiyorum aranıza arkadaslar
Gecmis olsun canım doktora gitseydin keskeNasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
Geçmiş olsun canımNasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?