Üşenmezsem gidip kıyma alacağım cnmKızlar aksama yemek ne yaptınız yada yapacaksiniz tıkandım bugün
O zaman menü yazılacakNare83
Sen nerelerdesin çiçemmmm niye gelmiyorsun sen gel ben seni motive ederim benim. Gibi 25kilo gerimi almak istiyorsun deli kız insan bu zamanın kıymetini bilmez mi bu güne kadar yedikte ne oldu kim sevindi wc sevindi elimize ne geçti koca bir hiçç saçını başını yoldurma bana dünyada birtek senmi diyet yapıyorsun bak yalnız değilsin hepimizin derdi aynı eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış bizde ancak birbirimizin halinden anlarız artık seni burda görmek istiyorumBurdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum Anka
Tamam canım gördüm aslında metro dısında cok kötü değilmis ki menünyazdım canım şimdi
Evet ben 25gunde 6 kiloyu sadece yeme düzeniyle verdim spora yeni başladım benimde sağ ayak hasarlı menüsküs yırtılması var bu takim hepten sakat zati körler sağırlar birbirini ağırlar sende sadece yemene dikkat ederek vereceğine inanıyorumYaaa cok gecmis olsun canım, o zaman doktorun ne öneriyorsa onu yaparsın cook zorlama canım yediklerine dikkat ederek de kilo verirsin
Evet canım 12. Takımdan sonra biz beraber 13 te takıldık tekrar mezun olduBu bizim 12.takimdaki kizce degilmi yaa
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Şukur geçmiş bitti günaydınnnnn hayırlı sabahlarbugün günlerden yeşil fasulyeeeeeee
Yok anam yok ne fasulyesi burda görünce yemiş kadar oluyorum herkesde bugün yine fasulye var o yüzden bugünü yeşil fasulye günü ilan ettimGünaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Sizde mi yesil fasulye var ben artık yapmazsın diyordum
Sağol canm❤Sende aramıza hoşgeldin cnm
Hoş geldin canimmmmSağol canm❤
Hosbuldum canım evet artık hedefe ulaşma zamanıHosgeldin canım yeniden az önce baktım da haziranda gelmissin takıma 2 kilo almıssın yazın
Hadi bakalım bu sefer hedefine ulasacagız
Az kaldı zaten yakında taze fasulye kalmazYok anam yok ne fasulyesi burda görünce yemiş kadar oluyorum herkesde bugün yine fasulye var o yüzden bugünü yeşil fasulye günü ilan ettim
Hosbuldum canımmHoş geldin canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?