Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

25 günde 6 kilo mu çok iyi ya nasıl verdin diyecem

Çok teşekkürler moral oldunuz ben zaten yeni evliyim çocuk öyle çok problem olacak kadar olmadı ama ben onlemimj aliyorumen son 73 e düşmüştüm 104 kilodan şimdi 85 e çıktım geri
Maşallah çok güzel kilo vermişsin yine verirsin zararın neresinden dönsen kardır Bi kaç arkadaş daha var kilolarımizin yakın olduğu bu bizi dahada motive eder hep beraber el birliğiyle veririz devamında koruruz inş

Benim kiloma yakın kimse yok diyordun 2 kişi geldi canım yakın zamanda onlara daha da yaklasacaksın

25 günde 6 kilo mu çok iyi ya nasıl verdin diyecem
Eski düzenimi değiştirdim akşam 5den sonra bişey yemedik ekmek makarna pilav öyle doyana kadar yemedim her öğün 1ekmege yakın yerdim onuda bırakınca gitti valla Birinciler Sırlarını Paylaşıyorda yazım var okuya bilirsin canım

Benim kiloma yakın kimse yok diyordun 2 kişi geldi canım yakın zamanda onlara daha da yaklasacaksın
Evet o yüzden kızların kilolarını görünce sevinmedim değil yani onları yakalamak için daha Bi azim geldi kendime eski rakibem Umutdeniz4 vardi simdi daha kalabalık olduk yenecegüm onlariiiiiii

Zipzip- dün 2saat eliptik yaptım bugün bacaklarımin takati kesildi 30dk da bıraktım hamladimmi acaba ilk günden çok yüklendim diye 1saatte akşama doğru yaparım baktım zorluyor 30dk da bırakırım napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…