- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Hisbulduk inşallah motivasyonumuz hiç düşmezHoşgeldin canım bnde dün katıldım
Ne yaptınız bdv yüzünden mi ban yedilerbende özledim canım napim arkadaşlar ban yedi bi maceranın içindeyim ben ucuz yırttım
Ne yaptınız bdv yüzünden mi ban yediler
Kk da cete mi olusturdunuz ne ara yaptınız bakayımyok çeteleşmeahjahah
Kız İnterneti yok dediler ne bileyim bileydim. Gelir kapıni tiklatirdimözlediğimiz günlere geri dönelim hızlı alınan kilo hızlı geri gider merak etme bak ben 25gunde 6kilo verdim sende kopma burdan zor günler yaşadık vermek için yazık degilmi emeklerimiz bir anda çöp oluyor sırf nefsimiz yüzünden
7 miii
Kızlar ben bikac gündür yazamıyorum bilginiz olsun, kontrolleri de yapıp not alamadım kaç gündür.Evet canım 7 taneydi ben az sonra yeniden kontrol ederim bakalım kimler yazmamıs
Kk da cete mi olusturdunuz ne ara yaptınız bakayım
Olsun canım sıkıntı değil pazartesiden itibaren kontrıl edecepiz zaten ben baktım canım sen dinlen bol bol biz hallderizKızlar ben bikac gündür yazamıyorum bilginiz olsun, kontrolleri de yapıp not alamadım kaç gündür.
Çok ağrın olmamasına sevindim cnmMerhaba canım, çok sağol. Öyle çok kötü geçmedi çok şükür. Şimdi de evimize geldik. Evde yatıyorum..
Maşallah çok güzel kilo vermişsin yine verirsin zararın neresinden dönsen kardır Bi kaç arkadaş daha var kilolarımizin yakın olduğu bu bizi dahada motive eder hep beraber el birliğiyle veririz devamında koruruz inşÇok teşekkürler moral oldunuz ben zaten yeni evliyim çocuk öyle çok problem olacak kadar olmadı ama ben onlemimj aliyorumen son 73 e düşmüştüm 104 kilodan şimdi 85 e çıktım geri
Benim kiloma yakın kimse yok diyordun 2 kişi geldi canım yakın zamanda onlara daha da yaklasacaksınMaşallah çok güzel kilo vermişsin yine verirsin zararın neresinden dönsen kardır Bi kaç arkadaş daha var kilolarımizin yakın olduğu bu bizi dahada motive eder hep beraber el birliğiyle veririz devamında koruruz inş
Eski düzenimi değiştirdim akşam 5den sonra bişey yemedik ekmek makarna pilav öyle doyana kadar yemedim her öğün 1ekmege yakın yerdim onuda bırakınca gitti valla Birinciler Sırlarını Paylaşıyorda yazım var okuya bilirsin canım25 günde 6 kilo mu çok iyi ya nasıl verdin diyecem
İnşallah canımDemekki napıyonuz hepsine inat yine yine yeniden diyoruz hadi bakalım bugünün tarihini yaz başlangıç olarak profiline kaldığımız yerden devam. Bu kez birlikte. Mezun olalım bekle beni
Maşallah çok güzel kilo vermişsin yine verirsin zararın neresinden dönsen kardır Bi kaç arkadaş daha var kilolarımizin yakın olduğu bu bizi dahada motive eder hep beraber el birliğiyle veririz devamında koruruz inş
Evet o yüzden kızların kilolarını görünce sevinmedim değil yani onları yakalamak için daha Bi azim geldi kendime eski rakibemBenim kiloma yakın kimse yok diyordun 2 kişi geldi canım yakın zamanda onlara daha da yaklasacaksın
İnş maşallah yok artık bu işin hergün burda görücem seni eskiden olduğu gibi yine kapışalım seninle ne dersinİnşallah canım
Hoşgeldin CanımYaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?