Ilk günden fazla zorlamıssın canım bugün cok yorma bence zamanla alısırZipzip- dün 2saat eliptik yaptım bugün bacaklarımin takati kesildi 30dk da bıraktım hamladimmi acaba ilk günden çok yüklendim diye 1saatte akşama doğru yaparım baktım zorluyor 30dk da bırakırım napalm
Öyle yapayım evdede iş yok canım sıkılıyor boş boş oturuyorum herkesler nerdeIlk günden fazla zorlamıssın canım bugün cok yorma bence zamanla alısır
6 kişi görünüyor ben ve sen dahil diğerleri yok :))Öyle yapayım evdede iş yok canım sıkılıyor boş boş oturuyorum herkesler nerde
Bdv takılıyolardir benim gibi6 kişi görünüyor ben ve sen dahil diğerleri yok :))
Sağol canım , evet başladı şükür günlerimiz çok yoğun geçiyor okula git gel modundayım... sen nasılsın ? Başladın mı diyete?aynen öyle , yediğim her fazla lokma aslında birde haram.. kilo vermemi yan gözlerle izleyenler kilo alışıma alaycı tavırla bakıyorlar o da sıkıyor canımı
Nasılsın adacım kızın okula başladı demek hayırlı olsun inşallah
Yaptım kaptanım valla güne sporla başlamak çok güzel biraz ev işleri aksıyor ama benden kıymetli değil yaHosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım takım kaptanıyım
Kilolarına veda edip insallah cocuk sahibi olursun canım
Merhaba canım ne güzel sporunu yapmıssın
Çok geçmiş olsun canımMerhaba canım, çok sağol. Öyle çok kötü geçmedi çok şükür. Şimdi de evimize geldik. Evde yatıyorum..
Ev işi bitmez nankördür dediğin gibi azıcıkta kendimize zaman ayıralım nasıl olsa akşama kadar evde ne yapıyorsunuz diyorlar kocalar takdir gördüğümüzmu var en azından tartı bizi takdir ediyorYaptım kaptanım valla güne sporla başlamak çok güzel biraz ev işleri aksıyor ama benden kıymetli değil ya
Kesinlikle haklısın canım hem sen evine baslasan saatler sürebiliyor :))Yaptım kaptanım valla güne sporla başlamak çok güzel biraz ev işleri aksıyor ama benden kıymetli değil ya
Sen deyince bdv ye bir baktım güldüm geri geldimBdv takılıyolardir benim gibi
Ben dün spor salonu olan arkadaşla konuştum 1 saat eliptik 30 dk tempolu yürüyüş yaptim birde dışarda 70 dk tempolu yürüyüş yaptim dedim bana sen ne yapıyorsun bu kadar yüklenmek doğru değil dedi.. günlük 30 dk eliptik yeter diyor...Zipzip- dün 2saat eliptik yaptım bugün bacaklarımin takati kesildi 30dk da bıraktım hamladimmi acaba ilk günden çok yüklendim diye 1saatte akşama doğru yaparım baktım zorluyor 30dk da bırakırım napalm
canım saatleriyle yazmalısın önceki sayfadaki menülerimize bakabilirsin su da 2.5 içmeye çalışırsan çok daha iyi olur senin içinSpor bugün yok su yeni başlıyorum 1 buçuk litre içmeye calisicam
Doğru yoldasın devamŞuan hem leslie yapıyorum hem burdayım çpcuklarda bna bakıyor
Canım ben mezun oldum, korumaya geçtim. Sadece fırsat buldukça pazartesi-cuma kilo bildirimi yapacaktım :)enerji_kusagi seni silmeyi unutmuşum çok pardon sen mazeret bildirmiştin izinliydin sanırım.
Bazıları çok komik bazıları saç baş yolduran cinstenSen deyince bdv ye bir baktım güldüm geri geldim
Kız nerelerdesin yokluğun belli oluyor özletme kendiniCanım ben mezun oldum, korumaya geçtim. Sadece fırsat buldukça pazartesi-cuma kilo bildirimi yapacaktım :)
Deseydin biz akşama kadar eliptik tepesinde dursak cumaya yine yüzümüz gülmüyorBen dün spor salonu olan arkadaşla konuştum 1 saat eliptik 30 dk tempolu yürüyüş yaptim birde dışarda 70 dk tempolu yürüyüş yaptim dedim bana sen ne yapıyorsun bu kadar yüklenmek doğru değil dedi.. günlük 30 dk eliptik yeter diyor...
Hosgeldin canım nasılsın ❤Canım ben mezun oldum, korumaya geçtim. Sadece fırsat buldukça pazartesi-cuma kilo bildirimi yapacaktım :)
CanımsınKız nerelerdesin yokluğun belli oluyor özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?