Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım , evet başladı şükür günlerimiz çok yoğun geçiyor okula git gel modundayım... sen nasılsın ? Başladın mı diyete?

Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım takım kaptanıyım
Kilolarına veda edip insallah cocuk sahibi olursun canım

Merhaba canım ne güzel sporunu yapmıssın
Yaptım kaptanım valla güne sporla başlamak çok güzel biraz ev işleri aksıyor ama benden kıymetli değil ya

Yaptım kaptanım valla güne sporla başlamak çok güzel biraz ev işleri aksıyor ama benden kıymetli değil ya
Ev işi bitmez nankördür dediğin gibi azıcıkta kendimize zaman ayıralım nasıl olsa akşama kadar evde ne yapıyorsunuz diyorlar kocalar takdir gördüğümüzmu var en azından tartı bizi takdir ediyor

Ben dün spor salonu olan arkadaşla konuştum 1 saat eliptik 30 dk tempolu yürüyüş yaptim birde dışarda 70 dk tempolu yürüyüş yaptim dedim bana sen ne yapıyorsun bu kadar yüklenmek doğru değil dedi.. günlük 30 dk eliptik yeter diyor...

Deseydin biz akşama kadar eliptik tepesinde dursak cumaya yine yüzümüz gülmüyor

Kız nerelerdesin yokluğun belli oluyor özletme kendini
Canımsın bende çok özlüyorum. Buranın eksikliği hemen belli oluyor. Dün gelecektim vaktim olmadı pek. Burada çok zaman geçirdiğim için ertelediğim işlerim vardı kuzum onlara ağırlık verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…