- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Şükür iyiyim canım kaptanım ❤ Sen nasılsın?Hosgeldin canım nasılsın ❤
Günlük 30-45 dk yeterli ozaman genelde diyetisyenler de öyle söylüyor aslında haftada 3 gün 45 dk diye ..Ben dün spor salonu olan arkadaşla konuştum 1 saat eliptik 30 dk tempolu yürüyüş yaptim birde dışarda 70 dk tempolu yürüyüş yaptim dedim bana sen ne yapıyorsun bu kadar yüklenmek doğru değil dedi.. günlük 30 dk eliptik yeter diyor...
Iyiyim bende canım ❤Şükür iyiyim canım kaptanım ❤ Sen nasılsın?
Dün bir türlü yazmadım canım, pazartesi kilom 53.6 :)
Evet burası ev işlerini erteliyor bende 1hafta öyle salmistim ama şükür toparladım hafta sonu temizlik yapıyorum hafta içi çocuklar okula gidiyor ev temiz kalıyor düzenimi oturttum şükür ama gel yinede özlüyorum seni bilgi dağarcığım gelişiyor sayendeCanımsınbende çok özlüyorum. Buranın eksikliği hemen belli oluyor. Dün gelecektim vaktim olmadı pek. Burada çok zaman geçirdiğim için ertelediğim işlerim vardı kuzum onlara ağırlık verdim :)
Teşekkür ederim canım :))))) Her şeyi yiyebilecek iken işe dalıyorum unutuyorum iyi miIyiyim bende canım ❤
Masallah süper gidiyorsun simdilik
Ne güzelmiş bende bu ara unutsam güzel olacakTeşekkür ederim canım :))))) Her şeyi yiyebilecek iken işe dalıyorum unutuyorum iyi miİşime de geliyor böylesi
Kesinlikle canım, burada olmak gerçekten büyük zaman. İyi bari düzeni oturttuysan o güzel. İnsanın girince çıkası da gelmiyor :))) Çok tatlısın biliyorsun dimi, seninle konuşmak,didişmek hoşuma gidiyor. İşlerimi hafifletir hafifletmez daha çok gelirimEvet burası ev işlerini erteliyor bende 1hafta öyle salmistim ama şükür toparladım hafta sonu temizlik yapıyorum hafta içi çocuklar okula gidiyor ev temiz kalıyor düzenimi oturttum şükür ama gel yinede özlüyorum seni bilgi dağarcığım gelişiyor sayende
Sen burada nasıl zaman buluyorsun o da hayret vericiNe güzelmiş bende bu ara unutsam güzel olacak
Evdeyken bir bakıyorum kendimi Mutfakta buluyorum ev dısında da zaten yiyeceklerin içindeyim zor oluyor unutmakSen burada nasıl zaman buluyorsun o da hayret vericiKız doğru söyle, mesajları senin yerine arada başkası mı yazıyor, itiraf et
Görüşürüz canımŞuan çıkmam lazım, görüşürüz ♥
Nasıl imreniyorum ölmüşçesine dünyayı yiyip kilo almayanlarısoffty hoşgeldin canım burda olmana sevindim nolcak bizim halimiz bir ömür burdami olacagiz hemen kilo alıyoruz çok almadan gelmen güzel olmuş 2-3 kilo hemen verilir
Aynen ben zaten kendime karşı her zaman bencilimEv işi bitmez nankördür dediğin gibi azıcıkta kendimize zaman ayıralım nasıl olsa akşama kadar evde ne yapıyorsunuz diyorlar kocalar takdir gördüğümüzmu var en azından tartı bizi takdir ediyor
Ama ben öyle denedim kilo veremedim haftanın 6 günü spor bana şart bir günde dip köşe temizliği yetiyorGünlük 30-45 dk yeterli ozaman genelde diyetisyenler de öyle söylüyor aslında haftada 3 gün 45 dk diye ..
Çok yuklenince Allah korusun sakatlıklar olabilir
Ayyy cok Tşk ederim o senin tatlılığın canım benim seviliyorsun en kısa zamanda görüşmek üzre çok öpüyorumKesinlikle canım, burada olmak gerçekten büyük zaman. İyi bari düzeni oturttuysan o güzel. İnsanın girince çıkası da gelmiyor :))) Çok tatlısın biliyorsun dimi, seninle konuşmak,didişmek hoşuma gidiyor. İşlerimi hafifletir hafifletmez daha çok gelirim
Evt canım az yiyiyorsun zaten ozaman sen spor yap .. biri var bütün ünlüleri zayıflattı ismini hatırlayamadım şimdi o ünlülerle bire bir yuruyordu 2 saat yürüyorlardı diye hatırlıyorum demekki yapılan birşey vucudumuzu taniycaz nekadar yapacağımıza biz karar vericezAma ben öyle denedim kilo veremedim haftanın 6 günü spor bana şart bir günde dip köşe temizliği yetiyor
Ah ahhNasıl imreniyorum ölmüşçesine dünyayı yiyip kilo almayanları
Hoşgeldin canımKendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsınADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:çocuk yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:daha çok stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:sol ayak bileğim biraz rahatsız ama tedavi görüyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilo hic sevmiyorum aksine de fazlalıklarımi bir türlü atamadım uzerimden.en önemlisi sağlık için kilo vermek istiyorum
Çok geçmiş olsun canımNasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın, kilolarımız aynı sayılır, insülin direnci ve pcos problemi bendede varYaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?