Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günlük 30-45 dk yeterli ozaman genelde diyetisyenler de öyle söylüyor aslında haftada 3 gün 45 dk diye ..
Çok yuklenince Allah korusun sakatlıklar olabilir

Canımsın bende çok özlüyorum. Buranın eksikliği hemen belli oluyor. Dün gelecektim vaktim olmadı pek. Burada çok zaman geçirdiğim için ertelediğim işlerim vardı kuzum onlara ağırlık verdim :)
Evet burası ev işlerini erteliyor bende 1hafta öyle salmistim ama şükür toparladım hafta sonu temizlik yapıyorum hafta içi çocuklar okula gidiyor ev temiz kalıyor düzenimi oturttum şükür ama gel yinede özlüyorum seni bilgi dağarcığım gelişiyor sayende

Kesinlikle canım, burada olmak gerçekten büyük zaman. İyi bari düzeni oturttuysan o güzel. İnsanın girince çıkası da gelmiyor :))) Çok tatlısın biliyorsun dimi, seninle konuşmak,didişmek hoşuma gidiyor. İşlerimi hafifletir hafifletmez daha çok gelirim

Günlük 30-45 dk yeterli ozaman genelde diyetisyenler de öyle söylüyor aslında haftada 3 gün 45 dk diye ..
Çok yuklenince Allah korusun sakatlıklar olabilir
Ama ben öyle denedim kilo veremedim haftanın 6 günü spor bana şart bir günde dip köşe temizliği yetiyor

Ayyy cok Tşk ederim o senin tatlılığın canım benim seviliyorsun en kısa zamanda görüşmek üzre çok öpüyorum

Ama ben öyle denedim kilo veremedim haftanın 6 günü spor bana şart bir günde dip köşe temizliği yetiyor
Evt canım az yiyiyorsun zaten ozaman sen spor yap .. biri var bütün ünlüleri zayıflattı ismini hatırlayamadım şimdi o ünlülerle bire bir yuruyordu 2 saat yürüyorlardı diye hatırlıyorum demekki yapılan birşey vucudumuzu taniycaz nekadar yapacağımıza biz karar vericez

Kendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın

Nasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım

Yaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın, kilolarımız aynı sayılır, insülin direnci ve pcos problemi bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…