Ooooo rakibem Biz o yola çıktık bile sen nerelerdesinBenim kilona yakın arkadaşlar artıyor ,birlikte verelim kiloları arkadaşlar hadi gayret
Bir ara bende baktım bayağı olay oldu ondada psikolojim bozuldu bakmıyorum artıkBdv de beynim yandı ağır yaşamlar burdan iyi beni kendime getiriyo
Ben arkadan geliyorum kaplumbağa gibiOoooo rakibem Biz o yola çıktık bile sen nerelerdesinson 6kilo hadi bakalım peşindeyim
Öyle bişey yok kabul etmiyorum sen olmadan tadı olmuyor bu yolunBen arkadan geliyorum kaplumbağa gibi
Darısı başıma sabahtan akşama kadar 40haftalik olmuş maşallahNasıl düzelticem kızımın doğum tarihini yazdım kabul etmiyor bu ne ya
Afiyet olsun canım menülerini yazarken saatleri ile miktarlarını alt alta ,su ve sporunu da yazabilir misinSabah cavdarli kasarli tost ara sütlü kahve akşam domates çorbası firinda kabak yatmadan önce sütlü türk kahvesi
Darısı başıma sabahtan akşama kadar 40haftalik olmuş maşallah
Düzeltmissin canımNasıl düzelticem kızımın doğum tarihini yazdım kabul etmiyor bu ne ya
Spor aşkı bele bişey demekki uşa dusurursun giizzzz doğuma günler kalakızımla karnım burnumda leslie yapıyom bacıı
zaten doğsun diye bu çabalarSpor aşkı bele bişey demekki uşa dusurursun giizzzz doğuma günler kala
Ayyy hiç güleceğim yoktu kizzzzaten doğsun diye bu çabalarsquat yapıyokk
Benimde hiç güleceğim yoktu :))Ayyy hiç güleceğim yoktu kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?