Slm kizlar
Selam canım hosgeldinBu siralar istahim acildi yine
Canim dün kacamak olmadi cogunluk nektarin yedim kina bitti dügün var cnm yegenlerimin sunnet mevlidi var bu Hafta sonu adet olucam bende 1 Hafta önceden cok istah oluyoSelam canım hosgeldin
Menü paylasmamısısn birde kına gecti rahatladın sanırım :)
Anladım canım meyve yerine tok tutan seyler yeseydin keskeCanim dün kacamak olmadi cogunluk nektarin yedim kina bitti dügün var cnm yegenlerimin sunnet mevlidi var bu Hafta sonu adet olucam bende 1 Hafta önceden cok istah oluyo
Yaaa öyle mi ben burayı cok gec kesfettim canım ben geldim orası kapandı cok tanısamadım,
Bugün öyle yapicam cnm hakim olayim kendimeAnladım canım meyve yerine tok tutan seyler yeseydin keske
miu felaketti canım ya cısscoss yiyenlere dikenli sandalye dikenli sopa resmi yollardıYaaa öyle mi ben burayı cok gec kesfettim canım ben geldim orası kapandı cok tanısamadım,
Sonra bu takıma geldim tam 1 yıl doldu ben burda olalı
Bende mi öyle yapayım ama ben kendim tiksinirim önce
Ben cok cici kaptanmısım yaamiu felaketti canım ya cısscoss yiyenlere dikenli sandalye dikenli sopa resmi yollardı
Tesekkur ederim canim değişemem zatenBence hep böyle kal
Valla öyle sensiz de olmuyor rakibem ben gelirim kaplumbağa gibide olsam sana bırakırmıyım o eksileri , tek başına eksileri alırken sıkılırsın hem olmaz paylaşacağız takımız bizÖyle bişey yok kabul etmiyorum sen olmadan tadı olmuyor bu yolun
bende karnabahr pişiriyorum sabah sporumu yapmanın huzuru içindeyimŞimdi belgesel izliyorum yanımda suyum yudum yudum içiyorum çay gibi , birazdan yürüyüş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?