Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam canım hosgeldin
Menü paylasmamısısn birde kına gecti rahatladın sanırım :)
Canim dün kacamak olmadi cogunluk nektarin yedim kina bitti dügün var cnm yegenlerimin sunnet mevlidi var bu Hafta sonu adet olucam bende 1 Hafta önceden cok istah oluyo

Zipzip- @MiuLego yu bilirsen kaptanlık zamanında bize buz yuttururdu denk geldin mi hiç canım öyle olmasa zayıflayamazdık acıktkm diyenlere kurtlu yemek resimleri gönderirdi fenaa
Yaaa öyle mi ben burayı cok gec kesfettim canım ben geldim orası kapandı cok tanısamadım,
Sonra bu takıma geldim tam 1 yıl doldu ben burda olalı
Bende mi öyle yapayım ama ben kendim tiksinirim önce

Yaaa öyle mi ben burayı cok gec kesfettim canım ben geldim orası kapandı cok tanısamadım,
Sonra bu takıma geldim tam 1 yıl doldu ben burda olalı
Bende mi öyle yapayım ama ben kendim tiksinirim önce
miu felaketti canım ya cısscoss yiyenlere dikenli sandalye dikenli sopa resmi yollardı

Öyle bişey yok kabul etmiyorum sen olmadan tadı olmuyor bu yolun
Valla öyle sensiz de olmuyor rakibem ben gelirim kaplumbağa gibide olsam sana bırakırmıyım o eksileri , tek başına eksileri alırken sıkılırsın hem olmaz paylaşacağız takımız biz

Benim yine iştahım yok iştahımmi yok ağzımın tadımı yok bilmiyorum ağzımda çoğalarak yedim yemeğimi hep böyle olsam ne güzel olur su benim iştahımı kapatıyor sanırım düzenli su içmeye başladım her yerde su var alarmda kurdum her saat başı haber veriyo ama ben saat başına bırakmadan yine içiyorum

Arkadaşlarım bayağı kilo verdin diyorlar hatta beni karşıdan görünce tanıyamamış bir arkadaşım , buda beni rahatlattı galiba bugünlerde , nasıl olsa isteyince verebiliyorum deyip boşvermiştim ama toparlandım , şimdi ilk hedefim 79

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…