- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Süpersin , yemeğinde çok güzel ve sağlıklıbende karnabahr pişiriyorum sabah sporumu yapmanın huzuru içindeyim
Benimde hedefim 89 görmek 90rakamini görmek istemiyorum artikinArkadaşlarım bayağı kilo verdin diyorlar hatta beni karşıdan görünce tanıyamamış bir arkadaşım , buda beni rahatlattı galiba bugünlerde , nasıl olsa isteyince verebiliyorum deyip boşvermiştim ama toparlandım , şimdi ilk hedefim 79
Sen iştahsızlıktan birazda bana gönder , suda içsem olmuyor olmuyorBenim yine iştahım yok iştahımmi yok ağzımın tadımı yok bilmiyorum ağzımda çoğalarak yedim yemeğimi hep böyle olsam ne güzel olur su benim iştahımı kapatıyor sanırım düzenli su içmeye başladım her yerde su var alarmda kurdum her saat başı haber veriyo ama ben saat başına bırakmadan yine içiyorum
Sen yine yediklerine dikkat et canım zayıflamak güzel ama sağlıgın daha önemliBenim yine iştahım yok iştahımmi yok ağzımın tadımı yok bilmiyorum ağzımda çoğalarak yedim yemeğimi hep böyle olsam ne güzel olur su benim iştahımı kapatıyor sanırım düzenli su içmeye başladım her yerde su var alarmda kurdum her saat başı haber veriyo ama ben saat başına bırakmadan yine içiyorum
Az kaldı canım göreceksin birlikte başaracağızBenimde hedefim 89 görmek 90rakamini görmek istemiyorum artikin
Acayip regl oluyorum afedersin parçalar şeklinde geliyor sanırım bu cuma tartıda baya baya fark görücem iştahım da yok kaçamağımda spora da başladım su düzenimde başladı hadi bismillahSen iştahsızlıktan birazda bana gönder , suda içsem olmuyor olmuyor
Gercekten bu durum cok rahatlatıyor abla bende bu yüzden cook rahat davrandımArkadaşlarım bayağı kilo verdin diyorlar hatta beni karşıdan görünce tanıyamamış bir arkadaşım , buda beni rahatlattı galiba bugünlerde , nasıl olsa isteyince verebiliyorum deyip boşvermiştim ama toparlandım , şimdi ilk hedefim 79
O zaman beraber emin adımlarla yürüyoruzHoşgeldin canım
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın, kilolarımız aynı sayılır, insülin direnci ve pcos problemi bendede var
Zayıflamak için değil gerçekten canım istemiyor migdem kaziniyo ama yemek görmek istemiyorum nedense bende anlamadım sebebini beynimi yemeğe kapattım sanırımSen yine yediklerine dikkat et canım zayıflamak güzel ama sağlıgın daha önemli
Olabilir canımZayıflamak için değil gerçekten canım istemiyor migdem kaziniyo ama yemek görmek istemiyorum nedense bende anlamadım sebebini beynimi yemeğe kapattım sanırım
Dünde eltime gelen misafir bana zayıflamışsın dedi 6kilo verdim daha yolun başındayım dedim geçen yıl verdiğimde senin yarın nerde evdemi bıraktın demişti ama bu defa yüzüm çok gitmemiş geçen defa yüzünden çok vermiştin bu defa yüzden gitmemiş dedi daha güzel olmuşsun böyle devam et dedi benim önce yüzüm sonra belim incelirdi basenlerim daha çok ortaya çıkardı spor yaptığım haldeGercekten bu durum cok rahatlatıyor abla bende bu yüzden cook rahat davrandım
Su an kac beden giyiyorsun abla bilmiyorum ama kendine bir beden kücük elbise al ve onu giymek için kilo vermek seni motive edebilir
Tmm cnmAfiyet olsun canım menülerini yazarken saatleri ile miktarlarını alt alta ,su ve sporunu da yazabilir misin
Tamam süpersinKontrıl ettim canım etiketledim yazmayanları
Kaptanim dün başladım ama iyi geçmedi oyuzden menü paylasmadim ama bugün güzel bir başlangıç yaptım inşallah ...akşama menü paylaşacağım@Batu85
zeyneppk
@Meyyal Hayyal
Dün menü paylasımı yapmamıssınız kızlar üç defa paylasım yapmadıgınızda ceza alıyorsunuz hatırlatmak istedim
Bende kendimi temizliğe verdim sonbahar temizligi ..sildigim camlara bakıp bakıp seviniyorum delimiyim neyimbende karnabahr pişiriyorum sabah sporumu yapmanın huzuru içindeyim
Geçmiş olsun canımNasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
Tamam canım benim ama kötü olsada paylasımı yapıyoruzKaptanim dün başladım ama iyi geçmedi oyuzden menü paylasmadim ama bugün güzel bir başlangıç yaptım inşallah ...akşama menü paylaşacağım
Bende kendimi temizliğe verdim sonbahar temizligi ..sildigim camlara bakıp bakıp seviniyorum delimiyim neyiminşallah iki ay sonra tasinirim bir daha bu evde köklü temizlik yapmam Allah'ım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?