Aynen canım herkes %1 gelse snglmlk -1 gelse bile dengelenir. Ki birisi %2 getirir kesinKizlar ankanin mesajını tekrar tekrar okuyalım
Bu hafta extra gayret ediyoruz
Lütfen lütfen özellikle perşembe kaçamak yok lütfen
Ben masumum hakime hanımcım sıfır kaçamakKizlar ankanin mesajını tekrar tekrar okuyalım
Bu hafta extra gayret ediyoruz
Lütfen lütfen özellikle perşembe kaçamak yok lütfen
O kişi kim acaba çohh marah ettimAynen canım herkes %1 gelse snglmlk -1 gelse bile dengelenir. Ki birisi %2 getirir kesin
Birini kastetmedim illa bi %2 getiren olur demek istedimO kişi kim acaba çohh marah ettim
ki birisi diyince öle şettimdiBirini kastetmedim illa bi %2 getiren olur demek istedim
Gerçi %2 diyince 2kilo zannediyorum pardon :)))Listede 12 kişi var gecen hafta 3-4 kişi 2 nin üstünde eksi getirmisti bu haftada basarabiliriz
Bu hafta senden de güzel yüzde bekliyorum ama :))Gerçi %2 diyince 2kilo zannediyorum pardon :)))
Bence deListede 12 kişi var gecen hafta 3-4 kişi 2 nin üstünde eksi getirmisti bu haftada basarabiliriz
Tartılmıyorum süpriz olacak banada inş 92 görmek istiyorumBu hafta senden de güzel yüzde bekliyorum ama :))
Bu hafta güzel eksi göreceksin
Bu hafta listeye girecek var mı canım.Bu hafta senden de güzel yüzde bekliyorum ama :))
Bu hafta güzel eksi göreceksin
istahim vardi keyfine yoktu diye yiyemdximCanım çok sağlıklı bir menü olmamış... bu şekilde beslenirsen açlık atakları oluşabilir...diyet uzun bir serüven.
Gecen hafta listenin cogunlugu 1 altındaydı simdi onlardan güzel sonuclar bekliyorumBence de
Özellikle geçen hafta %1 altında gelenlerin bu hafta atak haftası olabilir
sonngulen izine ayrılmak istemiyor değil mi bu arada. Ben öyle anladım.
Yok gibi canım bu konuyu bir ara konusalımBu hafta listeye girecek var mı canım.
Csbim sabah 6 da kalkiyorum iki kücük cocuk kosturmaca hic bitmiyor kuKahve içince uyuyabiliyor musun canım?
Hadi bakalım inşallah canım 92.0 ı görürsen 1.60 oranın oluyor :))Tartılmıyorum süpriz olacak banada inş 92 görmek istiyorum
Kaba taslak hedef belirleyeceğim deYok gibi canım bu konuyu bir ara konusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?