Tarçınlı süt hurma ikilisi keser sanirimSelam herkese canlar canım aşırı derecede tatlı istiyo direniyorum şuan tarçınlı yoğurt yedim kesmedi ama dayanicam inşallah
inşallah Anka’mKötü de olsa yazıyoruz. Yaza yaza güzelleşecek
Evet canım felaket menü o yüzden de 10 kiloyu aldım 4 ayda ,Ooo bol kalorili canım üstteki örnek menüler var onlara bakıp fikir edip öyle yiyebilirsin bailangıçda böyle olur ama alışırsın kepekli tam buğday çavdar form ekmek olsa çok daha iyi olur beyaz ekmwk yeme
09:00 1 yeşil elma
Kahvaltı 11:00
1 yumurtayla çemenli yumurta
2 yk menemen
2 dilim beyaz ekmek
14:30
2 ay dilim kavun
Akşam 17:00
3 tatlı kaşığı yoğurtlu makarna
1 kalem börek
1 dilim haşhaşlı revani
2 lt su
300 zıplama
Biliyorum kızlar
Yapacağım ..
Kizlarim cok sevdi yarina bitirirler 6 dilimde arkadssima verdim gel götür bnde olmasin diyeYesen bile cok cok az ve mümkünse cuma gunu yeama benim gibi kendini durdiramayanlardansan hic yeme
Bende kafama koydum ya yaparım yoksa yapamaminşallah Anka’m
Evet canım felaket menü o yüzden de 10 kiloyu aldım 4 ayda ,Olması gerekeni biliyorum iki kez bu işi yaptım da psikolojiye giremedim ama yapacağım inşallah tekrar ..
Evde çoluk çocuk olunca yapmamakta mümkün olmuyor ama haftada bir ödül gibi olabilir sanırımCani M senin olay anlaşıldı
Sen evde bulunca yiyorsun
Yapmayacaksın börek revani evde olmazsa yemezsin
Tesnim1903 canım sen dün menünü yazdinmi aradım aradım bulamadım ☺
Dün hastanelerde uğraşmaktan yazamadım
Ya da çocukların sevdiği senin sevmediğin tarifler bulacaksınEvde çoluk çocuk olunca yapmamakta mümkün olmuyor ama haftada bir ödül gibi olabilir sanırım
Valla bizim evde çocukların sevip benim sevmediğim birşey yok onlardan farksizimYa da çocukların sevdiği senin sevmediğin tarifler bulacaksın
Ben meyve dışında tatlı birşey yemedim çubuk kraker yedim ciss olarak ..Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1 minik muz
10 yer fıstık
Aksam 16.30
4 et köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara
1 küçük çikolata
2 lt su içildi..Zipzip-
60 dk eliptik
30 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Ayyy bu şekerden arınmam lazımzeyneppk sopala beni güya bugün şekersiz 21 güne başlamıştım
Sana kocamanBen meyve dışında tatlı birşey yemedim çubuk kraker yedim ciss olarak ..
Sopala demissin ama kıyamadım
Lütfen bu son olsun yeme artık zaten yiyeceğimiz birşey kalmadı dünyayı yedik
Sana güveniyorum birlikte hedefimize ulasacagiz
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirsinNasılsınz kızlar dün gece acıle gıttım ayagım için ufak bır kırık varmış alçıya aldı doktor 3 hafta kalıcakmış alcı oldugu surece kılo bıldırımı yapamam sanırım ama dıyete devam
Kahvaltılar erken başlamışSana kocaman
Yarın sabah sınıf anneleriyle kahvaltıya gideceğiz inşallah cıssız atlatırım
Sagol canım doktor 3 hafta verdı bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirsin
Işi ne yaptın canım izin verdiler mi bu durumda mecbur izin verirler amaSagol canım doktor 3 hafta verdı bakalım hayırlısı
Evet canım kırık olunca iyileşme süreci uzun oluyor ,kendine dikkat et iyileş bir an önceSagol canım doktor 3 hafta verdı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?