Bu listeyi yapamıyorum valla 5 gün kaldı diyetisyen bitsin diye bekliyorum. Utanıyorum artık ben bozdum dengele demeyeCnm olsun, akşama hafif bişeyler yemeye çalışırsın. Olmazsada yarın normal diyetine dönersin. Ben dün padişah lokumu yedim 2 koca dilim
Kötü de olsa yazıyoruz. Yaza yaza güzelleşecekÇok kötü diye yazmamıştım ama mesajınızı görünce yazdım kaptanım
Afıyet olsun canım su mıktarın ve sporun guzel tostu ıkı dılım ekmek yerıne duşunursek normal akşam makarna olmasaymış daha ıyı16 Eylül menüm
10.00 1 beyaz peynirli tost az yağlı omlet 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay
13 30 sade türk kahvesi 2 ceviz 3 kuru kayısı
16 30 3salatalik 1 kapya biber az beyaz peynir
19.00 1 kepçe mercimek az et yemeği cok az makarna
2.5 lt su spor 45 dakika zumba 100 tane kalça egzersizi
Afıyet olsun canım menunde sporunda guzel10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin,domates,salatalık
12:00
yarım haşlanmış mısır
14:00
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 dilim kaşar peyniri
16:00
türk kahvesi ,2 kare bitter çikolata
18:30
4 kaşık et sote , kıvırcık salatası , 1 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak ayran
2 litre su
35 dk tempolu yürüyüş
Bi yandan da hemen altımızda jeneratör çalışıyor hor hor hor diye. Ciddi panik yaptım. Uyumak için de yatmayınca korkuyla gittiMaşallah korkudan ne yaptığını bilememissin
Dolunaymi var ne var benide bu arabisey kötü etkiledi.zorgidiyorum
Cnm dünya işle uğraşıyorsun, bide ufak bebeğin var. Bozma moralini hemenBu listeyi yapamıyorum valla 5 gün kaldı diyetisyen bitsin diye bekliyorum. Utanıyorum artık ben bozdum dengele demeye
Afıyet olsun menun dıyete uygun ama az olmuş17 Eylül menü
10.00 1 parca beyaz peynir 1 yumurta domar3s salatalik çay
12.00 sade kahve
14.00 küçük bir salkım üzüm
19.00 mantar sote ayran
Şu 2 lt Spor 100 kalça egzersizi 100 ip atlama
Annenin iyi olmasına çok sevindim cnm ❤ Benimki de minimal düzeyde şükür. Doktor ilerleyeceğini sanmıyorum dedi. Benim annem sürekli ilaç kullanmak zorunda. Düzenli kontrolleri var. İleri seviye olunca durum kötü oluyor ama bunada şükür ☺Çoook gecmiş olsun canım annemde 30 yaşlarında ıken o hastalıgı gecırmıştı ama şimdi 50 yaşında gayet ıyı
Yeme sakın. Ben eşime padişah lokumu yaptım asla yemem dedim ama yedimKizlar elmali kek yaptim kizlarimayemicemm
yemicem cnm netYeme sakın. Ben eşime padişah lokumu yaptım asla yemem dedim ama yedim
Ooo bol kalorili canım üstteki örnek menüler var onlara bakıp fikir edip öyle yiyebilirsin bailangıçda böyle olur ama alışırsın kepekli tam buğday çavdar form ekmek olsa çok daha iyi olur beyaz ekmwk yeme17 Eylül menü
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
5 halka sucuk
5 zeytin
2 tk labne peynir
2 çk çilek reçeli
2 dilim beyaz ekmek
Domates salatalık
15:00
1 kase patates salatası
2 mayalı poğaça
2 kurabiye
18:00 2 top dondurma
20:00 1 ay dilim kavun
2 lt su
200 zıplama
5000 adım
Menüm berbat biliyorum yazdıkça düzelir diyorsunuz ondan yazdım
Sadece güzel olan şey harekete başlamak inşallah gün geçtikçe arttırrım
Yesen bile cok cok az ve mümkünse cuma gunu yeyemicem cnm netsonra pisma0n oluyorum cok
Geldim :))Anammm herkes nerde
Bende geldimAnammm herkes nerde
Çok severimKizlar elmali kek yaptim kizlarimayemicemm
Çok geçmiş olsun canim Allah dermansız dert vermesinYok cnm şükürler olsun bu sefer o hasta değil. Benim kalp kapakçığımda hafif bir sıkıntı var. Stresli üzgün olduğum zaman ritim bozukluğu başlıyor, deli gibi çarpıntım oluyor ya da bir an sanki durmuş gibi hissediyorum. Doktorum çok ciddi olmadığını söyledi ama ufaktan yeniden başladı. Uykudan uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Tabii bide oğlan var, tam uyuyacağım uyanıyor
Kızınada çok geçmiş olsun cnm, salgın dönemi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?