Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok geçmiş olsun, teşhis nasıl koyuldu?
Bende ani çarpıntılar oluyor, yerime mıhlanıp kalıyorum. Özellikle üzülünce.

Kızlar ben pskologa gitmekten vaz geçtim internetten araştırdım ilaç verirse kilo aldırıyormuş
Psikolog terapi yapar canım, ilacı psikiyatrist yazar. Bence gitseydin terapi iyi gelirdi.
Antidepresan kullandım ben ve evet maalesef bende aşırı kilo yaptı, takımlara ilk girip kilo verme sebebim ilaçtı benim.
Mezun olduktan sonra aldığım kilonun yarısı da ilaç yüzünden oldu. Bıraktım bir daha kullanmamak üzere.

Canım çok geçmiş olsun, teşhis nasıl koyuldu?
Bende ani çarpıntılar oluyor, yerime mıhlanıp kalıyorum. Özellikle üzülünce.
Cnm teşhis mitral( kalp kapakçığı) yetersizliği grade 1, romatizmal olma ihtimali yüksek. Kardiyolog ile görüşmeni tavsiye ederim, bana holter diye bir cihaz takıp 24 saat izlemişlerdi ayrıca renkli doppler ile doktor kontrol etti. Annemde de 2. seviye var. Sanırım 3. seviyede kapakçıkları değiştirmeleri gerekiyor. Sana da çok geçmiş olsun, ihmal et cnm sakın ❤

Kızlar şu an 36 beden pantolonun içindeyim basenler hala olsada sorunsuz sığdım ☺
Maşaallah canım çok iyi
Allah şifa versin canım. Gitmeye çalışıcam ilk fırsatta

Benim diyet patladı bu gün yine
Uyumuş kalmışım oğlanı emzirirken. Kız bi bağırdı panikle elim ayağım titreyerek kalktım. Oğlanın pastası varmış masada yarım onu yedim şekerim düştü diye. Üzerine de çeyrek ekmek yedim.

Cnm olsun, akşama hafif bişeyler yemeye çalışırsın. Olmazsada yarın normal diyetine dönersin. Ben dün padişah lokumu yedim 2 koca dilim

Maşallah korkudan ne yaptığını bilememissin
Dolunaymi var ne var benide bu arabisey kötü etkiledi.zorgidiyorum

5 yıldızlı otel konforu diyorum ben anneme gittikçe
Benimki çok sosyal ve faliyetli anane..
Beni aslında yoruyor ama kendi evinde istediğini yapsın ses etmiyorum.cikip geziyorum
Çocukları wcye götürüp saatlerce bilmece filan soruyor.
Çocuk sonra tek gidemiyor

Çoook gecmiş olsun canım annemde 30 yaşlarında ıken o hastalıgı gecırmıştı ama şimdi 50 yaşında gayet ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…