Insallah canım tabiki geçicekGünaydın canım, çok iyi değilim bugün, inşallah yakında geçecek ama.
Aaa ankacım bırakmak yok 80 kilo mu olmak istiyorsunBen de ya. Bırakacağım tamamen battı balık yan gider dicem
O arada onu yazmayı unuttum hemde yagsız yogurt da 6 demişti sanırım cok fazla geldi banadaBen yoğurda çok şaşırdım canım yaa. Meyveyi insan tahmin ediyor da yoğurt ne alaka.
Hayırdır bacı kıtlıkmı geliyor savaşmı çılacak kız o ne kadar reçel evde ordumu yaşıyor senin ona şekermi dayanır şeker parasına sen o kadar reçel alırdın zati abbowwww hiçde demiyoki kızlar buyrun tadına bakınSüper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın
Zaten benim kurabiyeler genelde süt artıran kurabiye tariflerim var onlar oluyorhem ziyafet hem üretim
Hemen yazıyorum kaptanım iki gündür kuşburnu mermalati ve recellerle uğraştım kafamı kasimaya vakit bulamadım
15 kg kuşburnu 5 kg çilek yaptım sırada kompostular vardaha önceden de 10 kg şeftali 5 kg yine çilek 5 kg vişne yapmıştım :) ama ben yemeyecem evdekielre yedirecem :)
Kız sen tokatlımısın yakınsın bana aramızda bi sivas varmış:))Aynen iyi oluyor bana da bı abla öyle geçmiş olsuna gelince getirmişti benim de çok hoşuma gitti artk ben de götürüyorum :)
Amin inşallah kaptanım yakınlarda olan varsa beraber yiyelim :) Adres Niksar/TOKAT
Reçeli bırakta bat yap yiyelim diyete uygun olurAynen iyi oluyor bana da bı abla öyle geçmiş olsuna gelince getirmişti benim de çok hoşuma gitti artk ben de götürüyorum :)
Amin inşallah kaptanım yakınlarda olan varsa beraber yiyelim :) Adres Niksar/TOKAT
Aaa ankacım bırakmak yok 80 kilo mu olmak istiyorsun
O arada onu yazmayı unuttum hemde yagsız yogurt da 6 demişti sanırım cok fazla geldi banada
Ama bırakınca daha çok kilo alacaksınız ..
Kendimize bunu yapmaya ne hakkımız var ..Niye bizde sağlıklı olmayalım istediğimiz kıyafeti almayalim aynaya bakınca kendimizi güzel gormeyelim bunu haketmiyormuyuz ..
Bence hakediyoruz
İradesizmiyiz hayirrr istersek herşeyi basaririz yeterki isteyelim..
daha önce yaptık yine yapabiliriz
Evet bendede çıkmıyor kadınlar kulübü yazınca videolar çıkıyor en alt sayfada bulup giriyorum dünden beri aynı durum bendede vargeogledan yazınca çıkıyordu artık çıkmıyor
Belki haklısın cok sey değiştirmeyecek ama daha sağlıklı olacaksın,giydiğin kıyafetler daha iyi olacak,Kızlar onu düşünüyorum ben de. Zayıfken ne değişti
Ben bu gün 60 kilo olsam nolacak, 72 kiloyum ne oluyor. Bi fark olmayacak hayatımda. Düşünüyorum kaç gündür. Zaten sıkıcı olan hayatımı en azından sevdiğim şeyleri yiyerek mutlu ediyordum kendimi. Şimdi onları da bırakmaya çalışıyorumBilmiyorum yaa son zamanlarda her şeyi sorgular oldum. Çok derin mevzular benimkiler
O zaman burası bana görede değil ama ben kimse için değil kendim için bunu yapmak istiyorum şuan belki zannediyosunki sadece senin sıkıntıların var ama yanılıyorsun herkesin içinde yaşadığı bir yangını vardır sadece dile getiremiyor ben boşunamı psikolaga gittim ama ne yapalım öyle yada böyle bu hayatı yaşamak zorundayız evlatlarımız için yalnız değilsin bunu sakın unutma kuzumKızlar onu düşünüyorum ben de. Zayıfken ne değişti
Ben bu gün 60 kilo olsam nolacak, 72 kiloyum ne oluyor. Bi fark olmayacak hayatımda. Düşünüyorum kaç gündür. Zaten sıkıcı olan hayatımı en azından sevdiğim şeyleri yiyerek mutlu ediyordum kendimi. Şimdi onları da bırakmaya çalışıyorumBilmiyorum yaa son zamanlarda her şeyi sorgular oldum. Çok derin mevzular benimkiler
Sağlıklı olacağım evet tek bunun için istiyordum. Ama onu da gözüm görmüyor son günlerde. Giydiğim kıyafetler eşofman tişört yani. 40 yılda bi biyere gideceğim de düzgün bi kıyafet giyeceğim. O da yakışsa nolur yakışmasa nolurBelki haklısın cok sey değiştirmeyecek ama daha sağlıklı olacaksın,giydiğin kıyafetler daha iyi olacak,
Sevdiğin yiyecekleri yine ye canım ama miktarlarını azaltarak
canim haklısın çok yogunsun bu günlerde geçecek çocuklar büyüyecek az daha sabır seni çok iyi anlıyorum ..Kızlar onu düşünüyorum ben de. Zayıfken ne değişti
Canım senin taşmı kırdılar yoksa amaliyatlamı aldılar onu merak ettim bazı amaliyatlarda karnı gazla şişirip öyle amaliyat yapıyorlar seninde amaliyatsa gazla şişirmiş olmasınlar kapalı amaliyatlarda öyle oluyor bildiğim kadarıyla benide şişirmişlerdi karnım davul gibi olmuştu zamanla atılıyoHaber veririm mutlaka canım. Ağrı olacağını söylemişti zaten ama şişlik kafama takılıyor. Hani öyle ödem gibi falan değil, tuhaf bişey.
Benim kızımdan başka sıkıntım yok çok şükür. Onda da rabbim yanımda bi çözüm sunacaktır zamanı gelince diyorum. Sadece sıkıcı geliyor son zamanlarda. Yani ben 55 kiloyken de etraf topla bulaşık yıka lavabo cifle yapıyorum 75 kende. Zaten akşama kadar evdeyim. En fazla gidebildiğim 200 metre ilerdeki park. Oraya da 75 gitsem nolur 55 gitsem nolurO zaman burası bana görede değil ama ben kimse için değil kendim için bunu yapmak istiyorum şuan belki zannediyosunki sadece senin sıkıntıların var ama yanılıyorsun herkesin içinde yaşadığı bir yangını vardır sadece dile getiremiyor ben boşunamı psikolaga gittim ama ne yapalım öyle yada böyle bu hayatı yaşamak zorundayız evlatlarımız için yalnız değilsin bunu sakın unutma kuzum
Elmada çok güzel görünüyo gııı canım çektiAra kefir elmaEki Görüntüle 2309074
Ameliyat edip taşı kırarak aldılar canım. Beni tamamen uyuttuklari için nasıl yaptılar bilmiyorum ama kapalı ameliyat oldum. Acilen yapmalarının sebebi idrar çıkışını kapatmış, taşın arka tarafında birikme yapmış ve böbrek şişmiş. Zaten o şiddetli agrimin olduğu yerde şimdi hafif de olsa ağrı devam ediyor, böbrek bölgemde. Karnım da 6-7 aylık hamile gibi. Doktoru aradım ama ameliyattaymis.Canım senin taşmı kırdılar yoksa amaliyatlamı aldılar onu merak ettim bazı amaliyatlarda karnı gazla şişirip öyle amaliyat yapıyorlar seninde amaliyatsa gazla şişirmiş olmasınlar kapalı amaliyatlarda öyle oluyor bildiğim kadarıyla benide şişirmişlerdi karnım davul gibi olmuştu zamanla atılıyo
Öyle düşünürsek hepimiz takımı bırakıp gidelim canım 75 ile 55 arasında olmanın tek farkı görünüs değil ki,hem hareket hem de psikolojik yönden daha iyi hissedeceksinBenim kızımdan başka sıkıntım yok çok şükür. Onda da rabbim yanımda bi çözüm sunacaktır zamanı gelince diyorum. Sadece sıkıcı geliyor son zamanlarda. Yani ben 55 kiloyken de etraf topla bulaşık yıka lavabo cifle yapıyorum 75 kende. Zaten akşama kadar evdeyim. En fazla gidebildiğim 200 metre ilerdeki park. Oraya da 75 gitsem nolur 55 gitsem nolur
Ben de çekmiyorum fotoğraf. Fotoğraf çekince daha çok depresyona giriyorumcanim haklısın çok yogunsun bu günlerde geçecek çocuklar büyüyecek az daha sabır seni çok iyi anlıyorum ..
Ben kilo aldığımda ne oluyor sana orneklendireyim
Kendime güvenim hiç kalmıyor, aynalara bakmıyorum, kendimi begenmiyorum, normalde kendimi güzel bulurum hiç fotoğraf cekmiyorum
alisveris yapmıyorum çünkü beğendiğim şeyler bana olmuyor
bir yere davet edildigimde ne giyeceğim demeye başlıyorum vs vs uzar gider
İnşallah düzelir bir an önce canımAmeliyat edip taşı kırarak aldılar canım. Beni tamamen uyuttuklari için nasıl yaptılar bilmiyorum ama kapalı ameliyat oldum. Acilen yapmalarının sebebi idrar çıkışını kapatmış, taşın arka tarafında birikme yapmış ve böbrek şişmiş. Zaten o şiddetli agrimin olduğu yerde şimdi hafif de olsa ağrı devam ediyor, böbrek bölgemde. Karnım da 6-7 aylık hamile gibi. Doktoru aradım ama ameliyattaymis.
İnşallah bakalım göreceğizdir o günleriÖyle düşünürsek hepimiz takımı bırakıp gidelim canım 75 ile 55 arasında olmanın tek farkı görünüs değil ki,hem hareket hem de psikolojik yönden daha iyi hissedeceksin
Sağol canım. Sen de o olumsuz düşünceleri at bir an önce kafandan. Biz kiloyu her şeyden önce sağlık için veriyoruz. Zaman zaman tukendigimiz noktalar oluyor ama hepsi geçecek.İnşallah düzelir bir an önce canımrabbim şifa versin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?