Sen niye gitmiyorsun arada sende cik dışarı nefes almaya ihtiyacın var sana daha iyi gelecekBen de çekmiyorum fotoğraf. Fotoğraf çekince daha çok depresyona giriyorum
Artık kimse bi yere de davet etmiyor bizi hep bize geliyorlar. Onlar gelince de eşofman tişört giyiyorumbu gün yine misafir gelecek. Ben depresyondayım yatıyorum
Haklısın aslında canım da bilmiyorum bi sıkıldım yaa. Listede de olmayınca tam anlamıyla adapte olamıyorum bi türlüSağol canım. Sen de o olumsuz düşünceleri at bir an önce kafandan. Biz kiloyu her şeyden önce sağlık için veriyoruz. Zaman zaman tukendigimiz noktalar oluyor ama hepsi geçecek.
Bak benim taşıma, ben bobregimde taş olduğunu biliyordum. Birkaç farklı doktor taş böbrek etine gömülü, çıkmaz oradan demişti. Böbreğe zarar verme ihtimali vardı ama düşmez o dedikleri için üzerinde durmadım. Ben zayıflayıp spor yapınca o taş da vücudumu terketmeye karar vermiş. Bikac ay oldu zayıflamaya başlayalı ve hemen sagligimda güzel bir gelişme gösterdi bile.
Aman bayramda bi kayınvalideme gittim civciv gibi çocukların biri bi yere gider biri başka yere. Bi de Konya da evleri müze gibi döşüyorlar. Çocuklar bişey kıracak diye gerilip geliyorum.Sen niye gitmiyorsun arada sende cik dışarı nefes almaya ihtiyacın var sana daha iyi gelecek
Bu haftayı saymazsak listeye 8 haftan kalıyor canım o zamana kadar en azından yavas verdiğini düşünüp 67-68 i görsen bile cokk güzel olur moralini bozmaHaklısın aslında canım da bilmiyorum bi sıkıldım yaa. Listede de olmayınca tam anlamıyla adapte olamıyorum bi türlü
Babaannesi kırınca problem yaparmi torunu sonuçtaAman bayramda bi kayınvalideme gittim civciv gibi çocukların biri bi yere gider biri başka yere. Bi de Konya da evleri müze gibi döşüyorlar. Çocuklar bişey kıracak diye gerilip geliyorum.
Ufff canım istedi, yarın yapayım bende :)Reçeli bırakta bat yap yiyelim diyete uygun olur
YiyecekmisinUfff canım istedi, yarın yapayım bende :)
O ne ki ilk defa duydumReçeli bırakta bat yap yiyelim diyete uygun olur
Ben de çekmiyorum fotoğraf. Fotoğraf çekince daha çok depresyona giriyorum
Artık kimse bi yere de davet etmiyor bizi hep bize geliyorlar. Onlar gelince de eşofman tişört giyiyorumbu gün yine misafir gelecek. Ben depresyondayım yatıyorum
Yok canım ya uğraşma zaten yakında herkes listede olacak dışarda ben kalıcamBu haftayı saymazsak listeye 8 haftan kalıyor canım o zamana kadar en azından yavas verdiğini düşünüp 67-68 i görsen bile cokk güzel olur moralini bozma
Takımda iki liste cıkartıp yarısma mı yapsak 20 kisi varsa ayrı iki liste yapalım mı ana liste dısında
Yok canım kv uzakta annem zaten İstanbul’da. Annem buradayken bi markete gittim geldim apartman yıkılıyor kız mahvetmiş ellerini ısırmış kanatmış sinirden.Babaannesi kırınca problem yaparmi torunu sonuçta
Yanında yardımcın olması lazım annen yada kayinvaliden çocuklara kısa süreliğine baksalar 1 -2 saat mesela sen bı dışarı ciksan kendine vakit ayirsan iyi gelir
Evet canım badYiyecekmisin
Duzeltiyorum bat mis afiyet olsun bende severim
Listede 3 Kişilik yer var canım herkesi.alamam kiYok canım ya uğraşma zaten yakında herkes listede olacak dışarda ben kalıcam
Yeşil mercimek, ince bulgur, yeşil soğan, maydanoz baharatlar, salça ile yapılan soğuk bir yiyecek canımO ne ki ilk defa duydum
Hımmm yesil sogan dısında güzelmisYeşil mercimek, ince bulgur, yeşil soğan, maydanoz baharatlar, salça ile yapılan soğuk bir yiyecek canım
Kuru soğan da olurHımmm yesil sogan dısında güzelmis
Yesil soganı hayatta yemem
O da doğruListede 3 Kişilik yer var canım herkesi.alamam ki
O zaman bir ara deneyeceğim :))Kuru soğan da olur
Oylama yapsak kabul etmezler kiO da doğru
Geçmişte kaptanın biri listede 20 kişi olabilir miyiz diye oylama yapmıştı ona dönecek bizim iş
Cnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısacaKızlar onu düşünüyorum ben de. Zayıfken ne değişti
Ben bu gün 60 kilo olsam nolacak, 72 kiloyum ne oluyor. Bi fark olmayacak hayatımda. Düşünüyorum kaç gündür. Zaten sıkıcı olan hayatımı en azından sevdiğim şeyleri yiyerek mutlu ediyordum kendimi. Şimdi onları da bırakmaya çalışıyorumBilmiyorum yaa son zamanlarda her şeyi sorgular oldum. Çok derin mevzular benimkiler
O zaman şöyle bikac gün ara ver. Seni mutlu edecek şeyler yap ve sonra daha dinç bir şekilde başla.Haklısın aslında canım da bilmiyorum bi sıkıldım yaa. Listede de olmayınca tam anlamıyla adapte olamıyorum bi türlü
Hayırdır bacı kıtlıkmı geliyor savaşmı çılacak kız o ne kadar reçel evde ordumu yaşıyor senin ona şekermi dayanır şeker parasına sen o kadar reçel alırdın zati abbowwww hiçde demiyoki kızlar buyrun tadına bakın
Kız sen tokatlımısın yakınsın bana aramızda bi sivas varmış:))
İki senelik benim hazırlıklar :) bir de biyere felan giderken de götürüyorum...Reçeli bırakta bat yap yiyelim diyete uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?