Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen niye gitmiyorsun arada sende cik dışarı nefes almaya ihtiyacın var sana daha iyi gelecek

Haklısın aslında canım da bilmiyorum bi sıkıldım yaa. Listede de olmayınca tam anlamıyla adapte olamıyorum bi türlü

Sen niye gitmiyorsun arada sende cik dışarı nefes almaya ihtiyacın var sana daha iyi gelecek
Aman bayramda bi kayınvalideme gittim civciv gibi çocukların biri bi yere gider biri başka yere. Bi de Konya da evleri müze gibi döşüyorlar. Çocuklar bişey kıracak diye gerilip geliyorum.

Haklısın aslında canım da bilmiyorum bi sıkıldım yaa. Listede de olmayınca tam anlamıyla adapte olamıyorum bi türlü
Bu haftayı saymazsak listeye 8 haftan kalıyor canım o zamana kadar en azından yavas verdiğini düşünüp 67-68 i görsen bile cokk güzel olur moralini bozma
Takımda iki liste cıkartıp yarısma mı yapsak 20 kisi varsa ayrı iki liste yapalım mı ana liste dısında

Aman bayramda bi kayınvalideme gittim civciv gibi çocukların biri bi yere gider biri başka yere. Bi de Konya da evleri müze gibi döşüyorlar. Çocuklar bişey kıracak diye gerilip geliyorum.
Babaannesi kırınca problem yaparmi torunu sonuçta
Yanında yardımcın olması lazım annen yada kayinvaliden çocuklara kısa süreliğine baksalar 1 -2 saat mesela sen bı dışarı ciksan kendine vakit ayirsan iyi gelir

Kendimi alıntılamışım silmeye üşendim valla
Yok canım ya uğraşma zaten yakında herkes listede olacak dışarda ben kalıcam
Yok canım kv uzakta annem zaten İstanbul’da. Annem buradayken bi markete gittim geldim apartman yıkılıyor kız mahvetmiş ellerini ısırmış kanatmış sinirden.

Salı günü misafirler varken markete gittim. Bak sadece karşıya geçiyorsun maks 15 dakika durmuşumdur belki o kadar da yoktur. Bi geldim her yer savaş alanı gibi kız krize girmiş, bebek çayı dökmüş, her yere kek salatalık dökülmüş

Cnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısaca

Kız sen tokatlımısın yakınsın bana aramızda bi sivas varmış:))
Reçeli bırakta bat yap yiyelim diyete uygun olur
İki senelik benim hazırlıklar :) bir de biyere felan giderken de götürüyorum...
Anaaamm yakinmissin gel de yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…