Sende Selam söyle bizi takip ediyor demek kiKızlar yesanın selamı var
“zileliyiz dediler bi kazan bati yediler” türküsünü armağan ediyormuş
Youtube dan açıp dinlesinler. Dinlerken mekik çeksinler diyor
Tek degilsin bende listeye girmeyeceğim liste bana iyi gelmiyorKendimi alıntılamışım silmeye üşendim valla
Yok canım ya uğraşma zaten yakında herkes listede olacak dışarda ben kalıcam
Yok canım kv uzakta annem zaten İstanbul’da. Annem buradayken bi markete gittim geldim apartman yıkılıyor kız mahvetmiş ellerini ısırmış kanatmış sinirden.
Salı günü misafirler varken markete gittim. Bak sadece karşıya geçiyorsun maks 15 dakika durmuşumdur belki o kadar da yoktur. Bi geldim her yer savaş alanı gibi kız krize girmiş, bebek çayı dökmüş, her yere kek salatalık dökülmüş
Özellikle kızın sensiz duramiyor galiba canım. Belki eşin varken biraz nefes almaya çıkabilirsin. Eğer varsa bir arkadasinla bir saat oturmak bile çok iyi gelebilir.Kendimi alıntılamışım silmeye üşendim valla
Yok canım ya uğraşma zaten yakında herkes listede olacak dışarda ben kalıcam
Yok canım kv uzakta annem zaten İstanbul’da. Annem buradayken bi markete gittim geldim apartman yıkılıyor kız mahvetmiş ellerini ısırmış kanatmış sinirden.
Salı günü misafirler varken markete gittim. Bak sadece karşıya geçiyorsun maks 15 dakika durmuşumdur belki o kadar da yoktur. Bi geldim her yer savaş alanı gibi kız krize girmiş, bebek çayı dökmüş, her yere kek salatalık dökülmüş
Ne güzel canım çok sevindim senin adına. İnşallah yakında daha da iyi olacaksın hedefine vardığında.Cnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısaca ☺
Yani etmez mi merak eder oSende Selam söyle bizi takip ediyor demek ki
Aminn canım inşallah. Liste iyiydi aslında da işte ben saçmaladım çıkmakla.Tek degilsin bende listeye girmeyeceğim liste bana iyi gelmiyor
Allah yardımcın olsun canım bunun mükâfatını Rabbim sana katbekat verecek inşallah biliyorsun
Özellikle kızın sensiz duramiyor galiba canım. Belki eşin varken biraz nefes almaya çıkabilirsin. Eğer varsa bir arkadasinla bir saat oturmak bile çok iyi gelebilir.
Yaprağa sar sar te benim yerime babam hastanede memurdu hemşire arkadaşları hep tokatlıydı geldi bizim burda evlendi yerleştiler buraya onlardan öğrendim batı hafta sonu hastane lojmanlarında yapar yerdik çok severim o günden sonra hiç yemedim ankaya göre bir yemek yeşil mercimekliİki senelik benim hazırlıklar :) bir de biyere felan giderken de götürüyorum...
Anaaamm yakinmissin gel de yapayım
Uzaktan bizi mi izliyormuşKızlar yesanın selamı var
Darısı başıma inşallahCnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısaca ☺
Zati çok yogunsun birde misafir kabul ediyorsun oda insanı çok yoruyor bir ara misafir kabul etme kafanı dinle kuzum yaYani etmez mi merak eder o
Aminn canım inşallah. Liste iyiydi aslında da işte ben saçmaladım çıkmakla.
Bensiz durmasından ziyade kimse ne istediğini anlayamıyor. Şimdi çocukları götürdü eşim. Büyük oğlum okula gitti. Bebekle yalnız kaldık sessizliğin tadını çıkarıyorum. Az sonra arkadaşım gelecek 3 çocuk da onda var
Tam kafanı dinleyecekken arkadaş ziyareti mi. Kabul etmese mıydın acaba.Yani etmez mi merak eder o
Aminn canım inşallah. Liste iyiydi aslında da işte ben saçmaladım çıkmakla.
Bensiz durmasından ziyade kimse ne istediğini anlayamıyor. Şimdi çocukları götürdü eşim. Büyük oğlum okula gitti. Bebekle yalnız kaldık sessizliğin tadını çıkarıyorum. Az sonra arkadaşım gelecek 3 çocuk da onda var
Selam söyle şimdiden özledik bundan sonra rahat dursun mahpusluk çok zor geçen senede ben yatmıştımKızlar yesanın selamı var
Kız misafir sormuyor ki haber veriyor. Biz geliyoruz diyene olmaz diyemiyorum ki ben. Bu günkü arkadaşım neyse faydası da olur ama genel olarak yoruluyorum gerçekten. Onlar da bu kız bi yere çıkmıyor gidelim biraz havası değişsin diyor aslında kötü niyet değil de işte diyet bozuluyor vs diye canım sıkılıyor.Zati çok yogunsun birde misafir kabul ediyorsun oda insanı çok yoruyor bir ara misafir kabul etme kafanı dinle kuzum ya
Arkadaşım o sıkıntı olmaz inşallah bakalımTam kafanı dinleyecekken arkadaş ziyareti mi. Kabul etmese mıydın acaba.
3 kaşık yoğurt ya da 1 bardak ayran olur canımAra öğünde üzüm yedim evde süt yok yanına yoğurt yesem oluyormuydu
Teşekkür ederim canım3 kaşık yoğurt ya da 1 bardak ayran olur canım
Evet bende dışarı çıkmadıgım gün biri gelsin istiyorum yalnızlıgı hiç sevmiyorum bende kayın validemle görümcemi oturmaya çagırdımKız misafir sormuyor ki haber veriyor. Biz geliyoruz diyene olmaz diyemiyorum ki ben. Bu günkü arkadaşım neyse faydası da olur ama genel olarak yoruluyorum gerçekten. Onlar da bu kız bi yere çıkmıyor gidelim biraz havası değişsin diyor aslında kötü niyet değil de işte diyet bozuluyor vs diye canım sıkılıyor.
Bi ara ben de yatmıştım hatırlıyorsan. Gerçi ben temelli kovulmuştum siteden ama ayaklanma çıkınca affetmişlerdiSelam söyle şimdiden özledik bundan sonra rahat dursun mahpusluk çok zor geçen senede ben yatmıştım
Bende üzüm yiyorum ama suyu bol içiyorum süt hiç aklıma gelmedi bende bundan sonra öyle yapimAra öğünde üzüm yedim evde süt yok yanına yoğurt yesem oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?