Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tek degilsin bende listeye girmeyeceğim liste bana iyi gelmiyor
Allah yardımcın olsun canım bunun mükâfatını Rabbim sana katbekat verecek inşallah biliyorsun

Özellikle kızın sensiz duramiyor galiba canım. Belki eşin varken biraz nefes almaya çıkabilirsin. Eğer varsa bir arkadasinla bir saat oturmak bile çok iyi gelebilir.

Ne güzel canım çok sevindim senin adına. İnşallah yakında daha da iyi olacaksın hedefine vardığında.

Sende Selam söyle bizi takip ediyor demek ki
Yani etmez mi merak eder o

Tek degilsin bende listeye girmeyeceğim liste bana iyi gelmiyor
Allah yardımcın olsun canım bunun mükâfatını Rabbim sana katbekat verecek inşallah biliyorsun
Aminn canım inşallah. Liste iyiydi aslında da işte ben saçmaladım çıkmakla.

Özellikle kızın sensiz duramiyor galiba canım. Belki eşin varken biraz nefes almaya çıkabilirsin. Eğer varsa bir arkadasinla bir saat oturmak bile çok iyi gelebilir.

Bensiz durmasından ziyade kimse ne istediğini anlayamıyor. Şimdi çocukları götürdü eşim. Büyük oğlum okula gitti. Bebekle yalnız kaldık sessizliğin tadını çıkarıyorum. Az sonra arkadaşım gelecek 3 çocuk da onda var

İki senelik benim hazırlıklar :) bir de biyere felan giderken de götürüyorum...
Anaaamm yakinmissin gel de yapayım
Yaprağa sar sar te benim yerime babam hastanede memurdu hemşire arkadaşları hep tokatlıydı geldi bizim burda evlendi yerleştiler buraya onlardan öğrendim batı hafta sonu hastane lojmanlarında yapar yerdik çok severim o günden sonra hiç yemedim ankaya göre bir yemek yeşil mercimekli belki duymuşsundur ben erzincan refahiyeliyim canım

Darısı başıma inşallah
Hepinize teşekkür ederim ilginiz için

Zati çok yogunsun birde misafir kabul ediyorsun oda insanı çok yoruyor bir ara misafir kabul etme kafanı dinle kuzum ya

Tam kafanı dinleyecekken arkadaş ziyareti mi. Kabul etmese mıydın acaba.

Kızlar yesanın selamı var
“zileliyiz dediler bi kazan bati yediler” türküsünü armağan ediyormuş
Youtube dan açıp dinlesinler. Dinlerken mekik çeksinler diyor
Selam söyle şimdiden özledik bundan sonra rahat dursun mahpusluk çok zor geçen senede ben yatmıştım

Zati çok yogunsun birde misafir kabul ediyorsun oda insanı çok yoruyor bir ara misafir kabul etme kafanı dinle kuzum ya
Kız misafir sormuyor ki haber veriyor. Biz geliyoruz diyene olmaz diyemiyorum ki ben. Bu günkü arkadaşım neyse faydası da olur ama genel olarak yoruluyorum gerçekten. Onlar da bu kız bi yere çıkmıyor gidelim biraz havası değişsin diyor aslında kötü niyet değil de işte diyet bozuluyor vs diye canım sıkılıyor.

Evet bende dışarı çıkmadıgım gün biri gelsin istiyorum yalnızlıgı hiç sevmiyorum bende kayın validemle görümcemi oturmaya çagırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…