Bacim Almanyada donduk bugun guzeldi yarinda öyle ama sonra yine donuyoruzhava çok soguk ankarada
Menüleri değişik olsada paylasalım canım :)
Faydası olur canım sürekli hareket halinde olacaksın
İyi akşamlar canım sevindim toparlamana ♥
Deseydin senin özgüven tavan yapmis hayırdır sende suç neden bu kadar kiskandigini belli ediyorsun oda öyle konusuyor benim eşim benden 11ay küçük birgün olsun ne kıskançlık nede kısıtlama getirmedim asla boylede konusturmam kimsenin yanında kendini nimetten saymasinValla sıkmiorum canim öyle bakiorum hemen kiskaniyorsun diyor bakmak bile suc millete diyor evde disi sinek görmüs benim hatun o gün sinege iskence etti diye anlatiyor o kadar degilim ama ya
Bacim Almanyada donduk bugun guzeldi yarinda öyle ama sonra yine donuyoruz
Gercekten cook soguk yaa bir günde sogudu havahava çok soguk ankarada
Aynen öyle canım yemenin sonu yok en güzel kararı verdin ve cook iyi yapmıssın o kıyafete girmek için zayıflayacaksınyemenin sonu yok valla zıpzıpım
ye ye nereye kadar
kendime küçük beden kıyafet aldım
içene gireceğim
yok kiz saka yapio dostlarimiz onun daha kiskanc oldugunu bilirDeseydin senin özgüven tavan yapmis hayırdır sende suç neden bu kadar kiskandigini belli ediyorsun oda öyle konusuyor benim eşim benden 11ay küçük birgün olsun ne kıskançlık nede kısıtlama getirmedim asla boylede konusturmam kimsenin yanında kendini nimetten saymasin
İp atlıyordum aslında ama sanki çok faydası olmuyor gibi geldi. 3-4 gündür onu da bıraktım.Zıplasan?
Çok geçmiş olsun canım.Küçük oğlum hasta oldubirden bire istifra, bir şeyi yoktu, umarım salgın değildir üşütmüş olsun
Deneyeyim bakalım 1 hafta. İnşallah faydası olur.Menüleri değişik olsada paylasalım canım :)
Faydası olur canım sürekli hareket halinde olacaksın
İyi akşamlar canım sevindim toparlamana ♥
İkindi vakti içime öküz kaçıyorSeninki tamamen stresten inan bak yerine oturdugun yok akşama kadar yada can sikintisindan gidip gelip yiyosun desem o kadar dolanmaya yine eritirsin stres ve uykusuzluk seni perişan ediyor
Ay evet ya sabahlsro yine kalkmakta zorlanicamkış geliyor artık sanırım çetin geçecek bu sene kış
Ip atlama cok iyi veriyor kiz kac tane atlionİp atlıyordum aslında ama sanki çok faydası olmuyor gibi geldi. 3-4 gündür onu da bıraktım.
Çok geçmiş olsun canım.
Deneyeyim bakalım 1 hafta. İnşallah faydası olur.
İkindi vakti içime öküz kaçıyor
Tam mekikmi yarım mekikmi yapıyorsun baciMenümde yazdigim 1000 ip atladim geriye 500 kaldi onuda birazdan atlicam 100 mekikte yaptim 100 daha yapacam cok hirs yaptim
Evet canım diyetisyen verdiBu listeler diyetisyen tarafından mi veriliyor canım yoksa kendi yaptigin bişey mi. Ben de inşallah bikac gune eskisi gibi sağlam diyete başlayacağım ama spor biraz daha bekleyecek gibi. Spor olmadığı için de daha az yemem lazım.
Iyi yapmissin cnm her Hafta sonu deneyemenin sonu yok valla zıpzıpım
ye ye nereye kadar
kendime küçük beden kıyafet aldım
içene gireceğim
1500 atlayabiliyorum en fazla tek seferde.Ip atlama cok iyi veriyor kiz kac tane atlion
Tabiki tam yarim mekikdemi vaTam mekikmi yarım mekikmi yapıyorsun baci
Insan alistimi yapiyor cnm1500 atlayabiliyorum en fazla tek seferde.
Eşim çok kıskanç olduğu için bana fırsat vermiyo o yüzden bi eve bi deli yetiyoryok kiz saka yapio dostlarimiz onun daha kiskanc oldugunu bilir
He ya iki deli oldumu zorEşim çok kıskanç olduğu için bana fırsat vermiyo o yüzden bi eve bi deli yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?