İstanbulda çok soğuk ama Ankara kadar değildir. Ankaranın ayazı meşhur sanırımGercekten cook soguk yaa bir günde sogudu hava
Bizim spor hocası yarım mekik cektiriyordu göbek için ben en fazla tam mekik 15 çekiyorum belki boyun ve bel fıtığı olduğu içindir fazla yapamıyorum nefesim kesiliyorNeyse ben 500 ip 100 mekik yapip geliom
Ankara'nın havası Erzurum gibi bir günde 4mevsim yaşıyorİstanbulda çok soğuk ama Ankara kadar değildir. Ankaranın ayazı meşhur sanırım ☺ Oğlanı parka götürdüm, burnu aktı hemen. Tabii hızlıca eve döndük.
Aynen canım ayazı meshurdur daha tam ayaz modunda değiliz ama dün kısa kollu giyerken simdi yelek mont giyiyorum :))İstanbulda çok soğuk ama Ankara kadar değildir. Ankaranın ayazı meşhur sanırım ☺ Oğlanı parka götürdüm, burnu aktı hemen. Tabii hızlıca eve döndük.
İple mi atıyorsun sen canım. Bazen zıplamaya da ip atlama diyorlarNeyse ben 500 ip 100 mekik yapip geliom
Biliyorum onu da benim oğlana da diyet yapıyoruz o hoca da unlu şeyler yedirmiyor Karatayı bi araştır canım burda yapmış olanlar var yanlış hatırlamıyorum isem Anka mesela.... aç kalmadan zayıflatıyor açlık krizlerini önlüyorHahha bi sey görmustum karatay gibi degilde nebahat cehre gibi beslenin sonuc ortada ikiside ayni yaş
Geçmiş olsun negom nasıl oldu oğlun?Bakalım canım zaten bir kaç kere çıkarırsa götürürüz mecburençok zor ya.
Rabbim hastanede şifa arayan yavrulara şifa versin, ufacık hastalık bile insanı üzüyorken
Bizim buralar gündüz çok sıcak olsa da aksamlar serinledi.. sizin oralar bayağı sogumusturAynen canım ayazı meshurdur daha tam ayaz modunda değiliz ama dün kısa kollu giyerken simdi yelek mont giyiyorum :))
Bende bazen atlıyorum ipsiz ama saymiyorum bide juping jack yapıyorumİple mi atıyorsun sen canım. Bazen zıplamaya da ip atlama diyorlar
Düne kadar aksamları serindi ama bugün ciddi anlamda sogudu canım hava durumuna bakıyorum neyseki yoksa simdi donmustumBizim buralar gündüz çok sıcak olsa da aksamlar serinledi.. sizin oralar bayağı sogumustur
Aman canım dikkat,oralarda her ihtimale karşı hırka vs taşımak lazım sürekli.Düne kadar aksamları serindi ama bugün ciddi anlamda sogudu canım hava durumuna bakıyorum neyseki yoksa simdi donmustum
Bende markete gittim yarım saat önce kar yağacak gibi hava varDüne kadar aksamları serindi ama bugün ciddi anlamda sogudu canım hava durumuna bakıyorum neyseki yoksa simdi donmustum
Aynen canım birde gec gidiyoruz eve o yüzden mutlaka alıyorum yanımaAman canım dikkat,oralarda her ihtimale karşı hırka vs taşımak lazım sürekli.
Afiyet olsun menun güzel canım21 Eylül Menüsü
9:00 = Omlet, az peynir, 7 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 = 4 kaşık patates salatası, yoğurtlu köz kapya, 1 dilim etli pide (el kadar, doğum günündeydim)
19:00 = 1 tabak mercimek badı
Su: 2 litre
Spor : Akşam yaparım dedim ama oğlum hastalandı birden
zeyneppk
Anaaaam benim sana yetişmem zor canım... biz diyet listelerini karşılaştıralım. Yine de denicem sporu.....Neyse ben 500 ip 100 mekik yapip geliom
Yagabilir :)))Bende markete gittim yarım saat önce kar yağacak gibi hava var
Iyiyiz canım senin yogun gecmis gününMerhaba kızlar nasılsınız
Ben bugün yoğundum teli yeni aldım elime
Nikaha ordan sonra ev oturmasina gittim
Afiyet olsun menun güzel canım
Çok geçmiş olsun bende yarın oğlumu götüreceğim galiba çok öksürüyor boğazları hep dolu
Ekimde buraya yağıyor yarın yagarsada sasirmam ama yagmasin ya daha bizim patatesler sökülecek emekler çöp olmasın 30 binlira masraf ettik üstelik yarın pikniğe gidecezYagabilir :)))
Bir yer için kar yagıslı mı ne dedi sanki yanlıs da duymus olabilirim :)
Aaa dogru daha toplamadınız mı canım insallah verimli olurEkimde buraya yağıyor yarın yagarsada sasirmam ama yagmasin ya daha bizim patatesler sökülecek emekler çöp olmasın 30 binlira masraf ettik üstelik yarın pikniğe gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?