Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa dogru daha toplamadınız mı canım insallah verimli olur
Yok ekimin ilk haftası ins başlıyorlar amin canim okullarda açılıyor nasıl olacak bilmiyorum okul arkadaşlarını toplar gider galiba yine bana evde davet görünüyor cocuklari yemeğe davet ederim yada mangal yapsın yesinler orda artik

Simdi bakiom cnm

Zipzip- kaptan bir süreliğine gruptan ayrilabiliyormuyuz?
sebebine gelince tamı tamına iki haftadan beri gerçekten çok sıkı diyete rağmen sadecd 300grm vermişim sok oldum.bütün hevesim kırıldı onca yürüyüş kosu küçük bebekle sürekli aktif olduğum halde aynı kiloda kalmışım ve sinirlerim çok bozuk.gerçekten başarıp öyle gelmek istiyorum.yoksa baska türlü sizlere motive olamıyorum.hepiniz çok iyi, çok tatlı kizlarsiniz sizi seviyorum ❤

Ayrilabilirsin tabiki canim kendini hazir hissetiginde bekleriz

Spor ve su süper rakibem. Meyveli yoğurt hazırsa yeme çok acıktırıyor onlar.....
Menüm
Sabah 09:30
1 yağda yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1-2 çatal kavurma
3 yeşil zeytin

Öğlen 16:15
3 yk patates salatası
1 kase keşkek
1 dilim tatlı

Akşam 20:00
2 lahmacun
Ayran salata

Su 1.5 lt spor yok
Zeynepcim öğlen tatlı yiyince akşama acıkmışsın canım böyle açlık krizi hissettiğinde evde çiğ fındık bulundur çiğ fındık zeytin peynir ye. Canın tatlı çekerse de kuru kayısı.... valla Karatayın yalancısıyım kızlar.....

Amin inşallah canım, tabiki herkesin mücadele ettiği hastalık farklı ama bu kızcağız herkese umut olduydu canm Neslim....
Ben de dün gece öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Uzun zamandır izliyordum onu.

Umudunu asla ama asla kaybetme, herkesin savaşı farklı hastalıkta da sağlıkta da.
Kesinlikle canm zaten artk cocuklarimi ailemi düşünüp umuduna sahip çıkıyorum....
5 kare çikolata mııı
Onun haricinde guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…