Yok ekimin ilk haftası ins başlıyorlar amin canim okullarda açılıyor nasıl olacak bilmiyorum okul arkadaşlarını toplar gider galibaAaa dogru daha toplamadınız mı canım insallah verimli olur
Mangal daha kolay olur gibi :))Yok ekimin ilk haftası ins başlıyorlar amin canim okullarda açılıyor nasıl olacak bilmiyorum okul arkadaşlarını toplar gider galibayine bana evde davet görünüyor cocuklari yemeğe davet ederim yada mangal yapsın yesinler orda artik
Ben iple atlayan yoldaş arıyorum da ondan sordumBende bazen atlıyorum ipsiz ama saymiyorum bide juping jack yapıyorum
Ben iple atlayan yoldaş arıyorum da ondan sordumBende bazen atlıyorum ipsiz ama saymiyorum bide juping jack yapıyorum
Evde atlayacak yer yok denicem deBen iple atlayan yoldaş arıyorum da ondan sordum
Benim de fotoğraf çektiğim yer müsait. Spot yapmışlar oraya lambaya takılma derdi yokEvde atlayacak yer yok denicem de
Bizim evdede bir yer müsait gibi ama ordada kiriş mi denir cıkıntı var oraya takılır :)))Benim de fotoğraf çektiğim yer müsait. Spot yapmışlar oraya lambaya takılma derdi yok
Yer yoksa olmaz tabii parka falan gitmen lazımBizim evdede bir yer müsait gibi ama ordada kiriş mi denir cıkıntı var oraya takılır :)))
Bel fitigindandir cnm sen hic yapmaBizim spor hocası yarım mekik cektiriyordu göbek için ben en fazla tam mekik 15 çekiyorum belki boyun ve bel fıtığı olduğu içindir fazla yapamıyorum nefesim kesiliyor
Evet canim kollarda hateket etmeliki daha cok terleme olmali oyle daha iyiİple mi atıyorsun sen canım. Bazen zıplamaya da ip atlama diyorlar
Simdi bakiom cnmBiliyorum onu da benim oğlana da diyet yapıyoruz o hoca da unlu şeyler yedirmiyor Karatayı bi araştır canım burda yapmış olanlar var yanlış hatırlamıyorum isem Anka mesela.... aç kalmadan zayıflatıyor açlık krizlerini önlüyor
Aynen cnm bu Hafta öylr yapalim gözüm üstündeAnaaaam benim sana yetişmem zor canım... biz diyet listelerini karşılaştıralım. Yine de denicem sporu.....
kız ben ipsiz atlıyorum ama elimde ip varmış gibi atlıyorum hayali ipEvet canim kollarda hateket etmeliki daha cok terleme olmali oyle daha iyi
Ayrilabilirsin tabiki canim kendini hazir hissetiginde beklerizZipzip- kaptan bir süreliğine gruptan ayrilabiliyormuyuz?
sebebine gelince tamı tamına iki haftadan beri gerçekten çok sıkı diyete rağmen sadecd 300grm vermişim sok oldum.bütün hevesim kırıldı onca yürüyüş kosu küçük bebekle sürekli aktif olduğum halde aynı kiloda kalmışım ve sinirlerim çok bozuk.gerçekten başarıp öyle gelmek istiyorum.yoksa baska türlü sizlere motive olamıyorum.hepiniz çok iyi, çok tatlı kizlarsiniz sizi seviyorum ❤
Meyyalcim bak Anka ip atlayan yoldaş arıyormuş. Benim rakibem onun yoldaşı olursun bu hafta ne dersin?Aynen cnm bu Hafta öylr yapalim gözüm üstünde
Spor ve su süper rakibem. Meyveli yoğurt hazırsa yeme çok acıktırıyor onlar.....Evvvet bol cezali menüme gelelim
Bugün
Sabah 3 catal cilek receli
1 catal tereyagi
1 yemek kasigi Lor peyniri
1 yumurta tavada
1 dilim ekmek
1 aci kahve
Ara
2 meyveli yogurt
Öglen
1 yemek kasigi lor peyniri
2 catal tereyagi
Ara
1 yogurt meyveli
1 dilim kibris tatlisi
1 kahve
Aksam
3 köfte
3 tane patates
Su 2 lt
Spor 1500 ip atlama
100 mekik
Zeynepcim öğlen tatlı yiyince akşama acıkmışsın canım böyle açlık krizi hissettiğinde evde çiğ fındık bulundur çiğ fındık zeytin peynir ye. Canın tatlı çekerse de kuru kayısı.... valla Karatayın yalancısıyım kızlar.....Menüm
Sabah 09:30
1 yağda yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1-2 çatal kavurma
3 yeşil zeytin
Öğlen 16:15
3 yk patates salatası
1 kase keşkek
1 dilim tatlı
Akşam 20:00
2 lahmacun
Ayran salata
Su 1.5 lt spor yok
Amin inşallah canım, tabiki herkesin mücadele ettiği hastalık farklı ama bu kızcağız herkese umut olduydu canm Neslim....Cnm günaydın ❤ Bende az önce okudum ve çok üzüldüm...Allah nurlar içinde yatırsın inşallah...sen moralini sakın bozma cnm, herkesin hastalığı kendine özgü...babamdan dolayı düzenli onkoloji kliniğine gidiyoruz. Ne hastalar yaşamaya devam ediyor...lütfen pozitif düşün, şu durumun iyi ve böyle devam edecek
Kesinlikle canm zaten artk cocuklarimi ailemi düşünüp umuduna sahip çıkıyorum....Ben de dün gece öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Uzun zamandır izliyordum onu.
Umudunu asla ama asla kaybetme, herkesin savaşı farklı hastalıkta da sağlıkta da.
5 kare çikolata mıııBugünkü menüm:
Saat 11:30 2 haşlanmış yumurta, 1/2 dilim tereyağlı ballı ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, 1 fincan şekersiz nescafe
Saat 14:00 1 avuç çekirdek içi+çerez karışımı, 1 sade soda, 5 kare sütlü çikolata
Akşam 17:00 100 gr et kavurma, 3 yk yoğurt
2 lt su
3 km tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?