Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar
Toplanması gereken yığınla çamaşır var ama ben kendimi bisikletimin üzerine attım biraz kafam dagilsin ev zaten yeterince dağınık
Bacağım spor yapsam da ağrıyor yapmasam da en iyisi biraz yapayım da azcik ise yaradigini fark etsin

Küçük kareler herhalde yani bi paketin yarısı gibi.... ben öyle anladım

Gitme sakın gidince üzerine koyuluyor tecrübeyle sabit veremeden bile üzerine koymazsin kal lütfen bak ben de iki haftadır sadece 200 Gr verdim ama pes etmiyorum moral bozmuyorum lütfen sen de bozma beraber verelim birbirimize hep birlikte destek olabiliriz

Bi hastalığın mı var canım? Çok üzüldüm

Kuzular karşıya yeni komşu taşındı. Kendi ev aldı tadilat yaptı. Çok gerekli değildi tadilat aslında. Yani durumları iyi demek istiyorum
Kadını sevdim, yerleşeyim davet edicem dedi. Böyle bir hanıma ev hediyesi ne alınır? Fikriniz var mı?

Ya sen sürekli spor mu naptın sporla mi verdin kiloları ağlıcam ya 10.kilo var aramızda aynı duruyoruz hatta sen daha iyisin
Önce lesli sonra jullian
Sonra yürüyüş .çabuk sıkılan biriyim
Değiştirerek yaptim
Bana gelecek hafta batu85 i rakip olarak verin çok pis gaza geldim hahahahah
Bendede kosturmaktan yorgun düşüp
Pes etmiş bir hava var.zorla gidiyorum
Bu haftada alabilirsin rakip olarak rakip belirlemeyi unutmusım ona
Güzel olur hadi bakalım kim kazanacak Batu85 iki Rakibin var artık
Ne derlerdi şampiyon belli ikinci kim
Kemik tümörü var canm ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama iyi huyludur varsa bile dedi doktorum...
Allah acil şifalar versin .aman diyet yapicam diye güçsüz düşme canım karatayida araştır şeker un vs yok.kaliteli beslenmiş olursun.tez vakitte biter insallh

Günaydın
Ben olsam kahve fincan takımı isterdim
150 den başlıyor şuan kendime alamıyorum
Tabi bütçen önemli madam Coco yada English home çay seti ,nevresim tk,battaniye,tabak seti vs

Bugün pazar yat dinlen

Ben Jillian yapcam.hahaha

Hayiirrrrrrr sen benim.rakibimsin

Sadece 1 hafta daha kal

Bu hafta sen ben batu takılalım sonra istersen git

Bu hafta su haftası ilan ediyoruz

Gece yapmadan bir sürahi suyun içine salatalık nane limon varsa tane karabiber tarcın vs ekleyip içeceğiz her gün.
Bak sonuca sen de şaşıracaksın bunu yap sonra istersen git yine lutfen

Çok geçmiş olsun canım
Sağolasın canm
Amin canm sağol ben emzirdigim için çok fazla listelere takılmıyorum diyetisyenimin vermiş olduğu listeleri uygulamaya çalışıyorum ama bu ara biraz iyi gitmedi

CANIM AZRAMM canım
Gidip başarıp gelicem demissinde ..
Burda basaramiyorsan tek başına hayatta yapamazsın.
bence pes etme biz menülerini ve yapıyorsan sporlarına bakalım fikir verelim.
Olmazmi .
bak bende asıl kilomun önemli kisminigruba girmeden vermiştim
Başka bir gruptaydim iki hafta deneme ..
Buraya geçtim iki hafta deneme derken motivem kaybolacakti ..gruba girdim
Suandada ev ve çocuklarla ilgilenmekten
Zorla gidiyorum 1 haftadır spor yapmafim .
Çok üzülüyorum ama bırakmakta istemiyorum
Bence dediğim gibi sana yardımcı olmaya calisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…