- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Küçük kareler herhalde yani bi paketin yarısı gibi.... ben öyle anladımAmin inşallah canım, tabiki herkesin mücadele ettiği hastalık farklı ama bu kızcağız herkese umut olduydu canm Neslim....
Kesinlikle canm zaten artk cocuklarimi ailemi düşünüp umuduna sahip çıkıyorum....
5 kare çikolata mııı
Onun haricinde guzelmis
Gitme sakın gidince üzerine koyuluyor tecrübeyle sabit veremeden bile üzerine koymazsin kal lütfen bak ben de iki haftadır sadece 200 Gr verdim ama pes etmiyorum moral bozmuyorum lütfen sen de bozma beraber verelim birbirimize hep birlikte destek olabilirizZipzip- kaptan bir süreliğine gruptan ayrilabiliyormuyuz?
sebebine gelince tamı tamına iki haftadan beri gerçekten çok sıkı diyete rağmen sadecd 300grm vermişim sok oldum.bütün hevesim kırıldı onca yürüyüş kosu küçük bebekle sürekli aktif olduğum halde aynı kiloda kalmışım ve sinirlerim çok bozuk.gerçekten başarıp öyle gelmek istiyorum.yoksa baska türlü sizlere motive olamıyorum.hepiniz çok iyi, çok tatlı kizlarsiniz sizi seviyorum ❤
Bi hastalığın mı var canım? Çok üzüldümAmin inşallah canım, tabiki herkesin mücadele ettiği hastalık farklı ama bu kızcağız herkese umut olduydu canm Neslim....
Kesinlikle canm zaten artk cocuklarimi ailemi düşünüp umuduna sahip çıkıyorum....
5 kare çikolata mııı
Onun haricinde guzelmis
5 kare çikolata mııı
Onun haricinde guzelmis
İnşallah öyledirKüçük kareler herhalde yani bi paketin yarısı gibi.... ben öyle anladım
Kemik tümörü var canm ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama iyi huyludur varsa bile dedi doktorum...Bi hastalığın mı var canım? Çok üzüldüm
Paketin üstünde öyle yazılmış cnmİnşallah öyledirgerçi o da benim simitleri görünce şok olacak ama olsun onunki daha az olsun birmuhendisanne
Hmm tamam ozamanEvet cnm 5 kare 1 porsiyon yapıyormuş, 138 kalori ☺ Regl olduğum için çok canım çekmişti.
İnşallah onlar inanmaktan başka şansımız yok :)Paketin üstünde öyle yazılmış cnm ☺ İnşallah öyledir dediğin gibi
Çok geçmiş olsun canımKemik tümörü var canm ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama iyi huyludur varsa bile dedi doktorum...
Önce lesli sonra jullianYa sen sürekli spor mu naptın sporla mi verdin kiloları ağlıcam ya 10.kilo var aramızda aynı duruyoruz hatta sen daha iyisin
Bana gelecek hafta batu85 i rakip olarak verin çok pis gaza geldim hahahahah
Bu haftada alabilirsin rakip olarak rakip belirlemeyi unutmusım ona
Ne derlerdi şampiyon belli ikinci kim
Allah acil şifalar versin .aman diyet yapicam diye güçsüz düşme canım karatayida araştır şeker un vs yok.kaliteli beslenmiş olursun.tez vakitte biter insallhKemik tümörü var canm ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama iyi huyludur varsa bile dedi doktorum...
GünaydınKuzular karşıya yeni komşu taşındı. Kendi ev aldı tadilat yaptı. Çok gerekli değildi tadilat aslında. Yani durumları iyi demek istiyorum
Kadını sevdim, yerleşeyim davet edicem dedi. Böyle bir hanıma ev hediyesi ne alınır? Fikriniz var mı?
Önce lesli sonra jullian
Sonra yürüyüş .çabuk sıkılan biriyim
Değiştirerek yaptim
Bendede kosturmaktan yorgun düşüp
Pes etmiş bir hava var.zorla gidiyorum
Allah acil şifalar versin .aman diyet yapicam diye güçsüz düşme canım karatayida araştır şeker un vs yok.kaliteli beslenmiş olursun.tez vakitte biter insallh
Zipzip- kaptan bir süreliğine gruptan ayrilabiliyormuyuz?
sebebine gelince tamı tamına iki haftadan beri gerçekten çok sıkı diyete rağmen sadecd 300grm vermişim sok oldum.bütün hevesim kırıldı onca yürüyüş kosu küçük bebekle sürekli aktif olduğum halde aynı kiloda kalmışım ve sinirlerim çok bozuk.gerçekten başarıp öyle gelmek istiyorum.yoksa baska türlü sizlere motive olamıyorum.hepiniz çok iyi, çok tatlı kizlarsiniz sizi seviyorum ❤
Tüh hiç böyle dişli bir rakibim olmamıştıBugün pazar yat dinlen
Ben Jillian yapcam.hahaha
Sağolasın canmÇok geçmiş olsun canım
Amin canm sağol ben emzirdigim için çok fazla listelere takılmıyorum diyetisyenimin vermiş olduğu listeleri uygulamaya çalışıyorum ama bu ara biraz iyi gitmediÖnce lesli sonra jullian
Sonra yürüyüş .çabuk sıkılan biriyim
Değiştirerek yaptim
Bendede kosturmaktan yorgun düşüp
Pes etmiş bir hava var.zorla gidiyorum
Allah acil şifalar versin .aman diyet yapicam diye güçsüz düşme canım karatayida araştır şeker un vs yok.kaliteli beslenmiş olursun.tez vakitte biter insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?