Tartı için yuvarlak pil mi. Hiç denk gelmedim. Ben hep yedekli alırdım zatenArada bime geliyor canım hemde ucuz oluyor takip edip yedek olarak alırsın :))
Ben gecen sene 6 lısını bimden 4-5 liraya almıstım 3 bile olabilirNen geçen gün 6liraya aldım pil kodak
Evet canım arada getiyorlar gelince haber veririm sana 6 lı olarak geliyor :)Tartı için yuvarlak pil mi. Hiç denk gelmedim. Ben hep yedekli alırdım zateno kadar dırdır ettim ki akşama 10 tane alır eşim inşllah pildendir bozulursa çok üzülürüm
Geçen sefer sordum da yok demişlerdi. Yuvarlak pil dimi. Gidip bi koşu sorayım yineCanım ben bı milyonculardan aliyorum
Kız o bime gelene kadar ben onu stoklar koyarımEvet canım arada getiyorlar gelince haber veririm sana 6 lı olarak geliyor :)
Milyoncularda oluyo genelde canım :)Geçen sefer sordum da yok demişlerdi. Yuvarlak pil dimi. Gidip bi koşu sorayım yine
Dogru diyorsun ne zaman gelecek belli olmaz zatenKız o bime gelene kadar ben onu stoklar koyarım
Biten pil Sony di ucuz olanlar çabuk bitiyo alırken pek gözüm görmedi :))Ben gecen sene 6 lısını bimden 4-5 liraya almıstım 3 bile olabilir
Kardesim cumartesi günü tanesini 3 liraya almıs sony markası
Bende düşünüyorum dambıl alsam iyi olur kollar için bıngıl bıngılBime bu hafta spor malzemeleri geliyormus dambıl mı alsam acaba :))
Cnm eşim çok zayıf olmamı sana yakışmaz diyerek istemiyor ama geçen hafta teyzemde yüzü çökmüş, çirkin olmuş demişti anneme. Dünde eşimin iş arkadaşları ile kahvaltıdaydık. Kızlarla oğlum 5 aylıkken görüşmüştük en son. Onlarda eski halinizden eser kalmamış, böyle çok güzel, zayıflamayın dedilerüst üste gelince acaba zayıflamayıp sıkılaşmak için mi uğraşsam demeye başladım...yada 55 i zorlayıp, kötü hissedersem 2-3 kilo alırım kafam karıştı kuzucum kısaca...
Daha eskisi bitmedi ne kadar sürede bitecek bekliyorum :))Biten pil Sony di ucuz olanlar çabuk bitiyo alırken pek gözüm görmedi :))
Cuma günü geliyormus alalım olmazsa güzel olurBende düşünüyorum dambıl alsam iyi olur kollar için bıngıl bıngıl
Yuvarlak canım kodakmiydi neydi 3 lirayaGeçen sefer sordum da yok demişlerdi. Yuvarlak pil dimi. Gidip bi koşu sorayım yine
Ay bende alayım ziplarken goguslerim aciyorBen sporcu çamaşırı alacağım
Dambıl lastik iyi oluyor kollar icinBende düşünüyorum dambıl alsam iyi olur kollar için bıngıl bıngıl
Yavas yavas duzelecek canim insallah , umarim enfeksiyon yoktur canim benim allah sifacin olsunSağol canımKarın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.
Aman cnm zamanında yetiştirmişsin, çok geçmiş olsunSağol canım çok teşekkür ederim Dr a gittik hava verdi Dr göğsüne inmek uzereymis dedi baya bı ilaç verdi d vitamini spreyide verdi
Evdeki pilin numarasina bak ona göre isteGeçen sefer sordum da yok demişlerdi. Yuvarlak pil dimi. Gidip bi koşu sorayım yine
Cnm dediğin hareketler yüz yogası mı?Canım zayifladigimiz ilk dönemlerde yaşanıyor o istenmeyen görüntü. Sonra vücut toparlıyor geriyor kendini...hiç tasalanma bunun için...çok gençsin çünkü. Youtube de yüz egzersizleri var...istersen yapabilirsin...bı de badem yağı kullan antiaging etkisi yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?