200 gram güzel cumaya insallah 91 leri göreceksinGüncel 92.7 cuma 92.9 eksi 200gr
Kafam karıştı cnm çünkü göz altlarım çöktü farkediyorum. Ama eşim ağız çevrem için kötü olmaya başladı dediCanım sen kendini nasıl begeniyorsan o şekilde yap. Benim de başıma geldi geçen mezuniyetten sonra...keşke dinlemeseydim diyorum şu an.
Canım o zaman hedefini yükseltelim bu hafta 55 di 57-58 diyelim olmazsa kurala bakayım yenidenKafam karıştı cnm çünkü göz altlarım çöktü farkediyorum. Ama eşim ağız çevrem için kötü olmaya başladı dedisanırım sporu arttırıp duruma göre karar vereceğim. Sıkılaşınca çok daha zayıf gözükebilirim belki.
çikolata gibi tatlısınGünaydın kızlar
Bugünkü bildiririm fotoğraflı olsun.Cumadan bugüne bir kilo fazlam var. odem olduğunu biliyorum ama bu hafta bütün çalışmam bunun üzerine olacak. @Ytmz im sebebini biliyor.
Çok kızmayın diye uyanıklık yapıyorum
Eki Görüntüle 2480403
Sağol canım çok teşekkür ederim Dr a gittik hava verdi Dr göğsüne inmek uzereymis dedi baya bı ilaç verdi d vitamini spreyide verdiGeçmiş olsun canim nasıl oldu oğlun
Canım zayifladigimiz ilk dönemlerde yaşanıyor o istenmeyen görüntü. Sonra vücut toparlıyor geriyor kendini...hiç tasalanma bunun için...çok gençsin çünkü. Youtube de yüz egzersizleri var...istersen yapabilirsin...bı de badem yağı kullan antiaging etkisi yapıyor...Kafam karıştı cnm çünkü göz altlarım çöktü farkediyorum. Ama eşim ağız çevrem için kötü olmaya başladı dedisanırım sporu arttırıp duruma göre karar vereceğim. Sıkılaşınca çok daha zayıf gözükebilirim belki.
Gecmis olsun canım ❤Sağol canım çok teşekkür ederim Dr a gittik hava verdi Dr göğsüne inmek uzereymis dedi baya bı ilaç verdi d vitamini spreyide verdi
Yavrum sen de pamuk şeker gibi yumuşaciksin. Çok teşekkür ederim. Bildirimin de harika...çok güzel sonuçlar bekliyorum senden...ben de hırsla arkandan geliyorum unutma
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canım ❤
Sabit gelmende güzel canım cumaya eksiler gelecekBende bildirim yapayım
Geçen cuma : 69.6
Bugün : 69.6
Alnamisimda cumaya eksi gelir inşallah sen ne durumdasin rakibemNego
Ooo Rakibem banlanmis bdvdemi oldu acaba o kadarda dedim sakın banlanma diye
Allah'ım nolur kötü sürpriz olmasınGünaydın canım ❤
Tamam canım güzel menüler ve bol su ile toparlayacaksın güveniyorum
Günaydın canım ❤
Cok fazla değil canım erken tartıldıgın için olabilir
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Ne güzel görünüyorsun öyle ablam
Cumaya kadarda ödemi atacaksın güveniyorum
Günaydın canım hayırlı günler ♥♥
Günaydın canım tebrik ederim 100 gram ama güzel ♥
Tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Tamam canım cumada tartılabilirsin süpriz olur
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun iyi ki gostermişsin doktora...Tez zamanda iyileşmesini diliyorum yavrunun.Sağol canım çok teşekkür ederim Dr a gittik hava verdi Dr göğsüne inmek uzereymis dedi baya bı ilaç verdi d vitamini spreyide verdi
İnşallah canımSabit gelmende güzel canım cumaya eksiler gelecek
Ayy inş Allah kaptanım200 gram güzel cumaya insallah 91 leri göreceksin
Çok teşekkür ederim ablacimÇok geçmiş olsun canım. Allah korusun iyi ki gostermişsin doktora...Tez zamanda iyileşmesini diliyorum yavrunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?