Olmaz olmaz gecen haftaki kilo değildi zaten :))Allah'ım nolur kötü sürpriz olmasın
Sağol canımcanim bozma moralini gozu kilolu haline alisti ondandir belkide biraz da kiskanmaya basladi yeter artik denek istesi caktirmadan:) ama onemli olan senin ne dusundugun sen kendini aynaya baktiginda begeniyorsan tamamdir
gunaydin kaptanim
canim umarim daha iyisindir tahlillerin temiz cikar
Canım o zaman sen bölgesel sıkılaşmaya yönel, böylece alt tarafı da istediğin forma yaklastirabilirsin. Sen kendi yüzünü nasıl görüyorsun peki.Cnm eşim çok zayıf olmamı sana yakışmaz diyerek istemiyor ama geçen hafta teyzemde yüzü çökmüş, çirkin olmuş demişti anneme. Dünde eşimin iş arkadaşları ile kahvaltıdaydık. Kızlarla oğlum 5 aylıkken görüşmüştük en son. Onlarda eski halinizden eser kalmamış, böyle çok güzel, zayıflamayın dedilerüst üste gelince acaba zayıflamayıp sıkılaşmak için mi uğraşsam demeye başladım...yada 55 i zorlayıp, kötü hissedersem 2-3 kilo alırım kafam karıştı kuzucum kısaca...
Bu amaliyat sonrası çok sıkıntılı canım ya kaynımda 1ay hastanede yattı amaliyat sonrası kanını temizlediler enfeksiyondan ateşin çıkıp titremen oluyormuSağol canımKarın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.
Insallah temiz cıkar sonucların canımSağol canımKarın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.
Bende persembe günü okuyordum yazacaktım ban yerim diye yazmaktan vazgeçtim takıma geldim
Ateş ve titreme yok canım, bulantı ve şişlik var, biraz da ağrı. Ultrasonda baktı sorun yok şimdi kana da bakılıyor şikayetlerim geçmediği için.Bu amaliyat sonrası çok sıkıntılı canım ya kaynımda 1ay hastanede yattı amaliyat sonrası kanını temizlediler enfeksiyondan ateşin çıkıp titremen oluyormu
İnşallah korktuğun olmaz canım. İçini ferah tut... sağlıklı günleriniz olsun inşallah.Sağol canımKarın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.
Benim tartım çalışmıyor canım. İnşllah pili bitmiştirEksik bildirimleri bekliyorum kızlar daha cogu bilddirim gelmedi
inşallah kapyitanım200 gram güzel cumaya kadar dahada güzel eksiler gelecek
Sendende bekliyorumYavrum sen de pamuk şeker gibi yumuşaciksin. Çok teşekkür ederim. Bildirimin de harika...çok güzel sonuçlar bekliyorum senden...ben de hırsla arkandan geliyorum unutma
Pili bitmiştir canım moralini bozma listeni yapmaya devam et hem süpriz olur pil alana kadarBenim tartım çalışmıyor canım. İnşllah pili bitmiştirçok moralim bozuldu. dün 72,5 tum ama
Enfeksiyonun belirtileri ateş ve titreme kuzum onlar yoksa sıkıntı yoktur inş geçmiş olsunAteş ve titreme yok canım, bulantı ve şişlik var, biraz da ağrı. Ultrasonda baktı sorun yok şimdi kana da bakılıyor şikayetlerim geçmediği için.
Off yaa sabah kalktım listeye baktım domates salatalık yeşillik vs kim doğrayacak bunları dedim 2 yumurta kırdım yedimPili bitmiştir canım moralini bozma listeni yapmaya devam et hem süpriz olur pil alana kadar
Arada bime geliyor canım hemde ucuz oluyor takip edip yedek olarak alırsın :))Tartıya hep yedek pil bulundururdum ben geçenlerde eşim arabanın anahtarına taktı pili. Dedim de bak aniden biter ortada kalırımtabii çok önemli bilmez miyim ben sana alırım pil dedi almadı. Telefon açtım pilimi getir diye evde olsaydı anahtardan çıkarır takardım akşama alacak bakalım. Heryerde de bulunmuyor ki bi koşu alır gelirdim yakın olsa
Kacamak yememissin neyseki canım afiyet olsun aksama devam et listeneOff yaa sabah kalktım listeye baktım domates salatalık yeşillik vs kim doğrayacak bunları dedim 2 yumurta kırdım yedim
Çok geçmiş olsun canım ben son sayfadan girince görmedim. Alıntıdan gördümAteş ve titreme yok canım, bulantı ve şişlik var, biraz da ağrı. Ultrasonda baktı sorun yok şimdi kana da bakılıyor şikayetlerim geçmediği için.
Nen geçen gün 6liraya aldım pil kodakArada bime geliyor canım hemde ucuz oluyor takip edip yedek olarak alırsın :))
Canım ben bı milyonculardan aliyorumTartıya hep yedek pil bulundururdum ben geçenlerde eşim arabanın anahtarına taktı pili. Dedim de bak aniden biter ortada kalırımtabii çok önemli bilmez miyim ben sana alırım pil dedi almadı. Telefon açtım pilimi getir diye evde olsaydı anahtardan çıkarır takardım akşama alacak bakalım. Heryerde de bulunmuyor ki bi koşu alır gelirdim yakın olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?