Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım Karın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.

Canım o zaman sen bölgesel sıkılaşmaya yönel, böylece alt tarafı da istediğin forma yaklastirabilirsin. Sen kendi yüzünü nasıl görüyorsun peki.

Sağol canım Karın şişliği geçmiyor canım, o yüzden doktor bugün kan tahliline bakıyor. Kana enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali varmis, inşallah bişey çıkmaz.
Bu amaliyat sonrası çok sıkıntılı canım ya kaynımda 1ay hastanede yattı amaliyat sonrası kanını temizlediler enfeksiyondan ateşin çıkıp titremen oluyormu

Insallah temiz cıkar sonucların canım
Kesin dün yesa önüme kattım getirdim Nego unutmuşum bdv de gördüm
Bende persembe günü okuyordum yazacaktım ban yerim diye yazmaktan vazgeçtim takıma geldim

Bu amaliyat sonrası çok sıkıntılı canım ya kaynımda 1ay hastanede yattı amaliyat sonrası kanını temizlediler enfeksiyondan ateşin çıkıp titremen oluyormu
Ateş ve titreme yok canım, bulantı ve şişlik var, biraz da ağrı. Ultrasonda baktı sorun yok şimdi kana da bakılıyor şikayetlerim geçmediği için.

Tartıya hep yedek pil bulundururdum ben geçenlerde eşim arabanın anahtarına taktı pili. Dedim de bak aniden biter ortada kalırım tabii çok önemli bilmez miyim ben sana alırım pil dedi almadı. Telefon açtım pilimi getir diye evde olsaydı anahtardan çıkarır takardım akşama alacak bakalım. Heryerde de bulunmuyor ki bi koşu alır gelirdim yakın olsa

Arada bime geliyor canım hemde ucuz oluyor takip edip yedek olarak alırsın :))

Canım ben bı milyonculardan aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…