Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin
Amin canım bugün senin profilin dikkatimi cekti ne güzel senin yolculuğun bitmiş sona yaklasmissin darısı bize inşallah 1 kilon kalmış massallah nekadar sürede verdin

Kizlar pil konusunu konusmussunuz tam yakalayamadim konuyu ama bende dahil olayim:)) gecen yil bende bimden almistim 6 li olandan bir iki seferden sonra hemen dengesiz tartmaya basliyordu sonra duracell gordum baktim 13 lira yuh dedim 3 5 liraya aliyordum almayacam ama tarti bildirimi gelince baska bir markette 2 liyi 13 liraya buldum neyse dedim en azindan bu 2 tane dur alayim eve geldim actim bide ne goreyim meger 2 si tek pil oluyormus:))) ust uste koymak gerekiyormus aha kaziklandim dedim ama onu taktigimdan beri tartim hic dengesiz tartmiyor 2 3 kere ciksamda hepsini ayni gosteriyor oburunde her seferinde baskanrakam goruyordum tartimi bozuluyor acaba diyordum demem o ki duracell almayi deneyin hemen tartiyi suclamayin dengesi tartiyorsa pil cok onemliymis

Doğru aslında ucuz alıyoruz ama farklı tartiyor mutlaka kaliteli pillerden bı farkı vardır
Bende tartimi sucluyorum yakın zamanda saatciden alayım ozaman

Aaa öylemi bizde hiç öyle olmadı canım ama aklımda olsun bitince duracell alalım

Amin canım bugün senin profilin dikkatimi cekti ne güzel senin yolculuğun bitmiş sona yaklasmissin darısı bize inşallah 1 kilon kalmış massallah nekadar sürede verdin
Cok tesekkur ederim canım aslında 1 2 haftam daha vardı hedefimi 59 olarak belirlemiştim ama mecburi durumlardan artık mezun oldum bundan sonra da akışına bırakacağım beslenme düzenimi oturttum zaten giderse çok güzel olur gitmezse burda kalacağım bu halimi sevdim :))) nisanın ilk haftası başlamıştım canım 5 ay olmuş seninle başlangıç kilolarımız yakınmış çok güzel gitmişsin sende umarım sağlıkla hedefine ulaşırsın tatlım

Canım ben de Eylül'de başladım 62 ye kadar düştüm ama yazın kendimi toparlayamadim 8 kilosunu aldım şimdi çok üzgünüm
peki sen nasıl koruyabiliyormusun iştah açılması olmadimi

Kolay gelsin canım yavas yavas yaparsın cok yorma kendini

Canım ben de Eylül'de başladım 62 ye kadar düştüm ama yazın kendimi toparlayamadim 8 kilosunu aldım şimdi çok üzgünüm
peki sen nasıl koruyabiliyormusun iştah açılması olmadimi
aslında benim iştahım hiç kapanmadı :)))) ama eskisi kadar deli gibi tatlı yemiyorum dizgiliyorum umarım böyle de devam edebilirim önceden bir gün yiyice aman yedim artık bugün gitti deyip devam ediyordum ertesi gün de devamı geliyordu mezuniyetten sonra 1 gün abarttım günümüz vardı da :)) ama yedim nasılsa deyip devamını getirmedim ertesi gün yine aynı düzen devam ettim kuzum bi zaman sonra artık oturtuyorsun sende oturtmuşsun zaten canım hiç takma kafanı geldiği gibi gider o da önemli olan aslında diyet kafasından çıkıp sağlıklı beslenme şeklini oturtmak o artık yaşam şeklin haline geliyor zaten

Kız bende 6liraya kodak aldım yine tartı düzelmedi önce suyu tartıyorum sonra kendim tartılıyorum kaç kez hemde ayarlıyorum pil çıkar tak suyu tart eziyet gibi

Kız bende 6liraya kodak aldım yine tartı düzelmedi önce suyu tartıyorum sonra kendim tartılıyorum kaç kez hemde ayarlıyorum pil çıkar tak suyu tart eziyet gibi
ay bilmezmiyim canım o eziyeti oda oda geziyordum biraz bekleyip bir daha çıkıyordum 2 kere aynı görünce onu alıyordum artık :))) sen bitince bide onu dene bakalım canımm inşallah düzelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…