Sıkma canını yenisini alırsın müsait oldugundaYok kızlar pilden değil olmadıçocuklar düşürmüştü geçenlerde ama 2 gündür tartıyordu aslında. Off çok canım sıkıldı.
Geçen bı arkadaş tartı paylaşmıştı alırsan ona bı bak istersen arzum Ar5034Yok kızlar pilden değil olmadıçocuklar düşürmüştü geçenlerde ama 2 gündür tartıyordu aslında. Off çok canım sıkıldı.
Yenisini almak sıkıntı değil de illa fark oluyor. Bunu da alırken baya uğraşmıştık.Sıkma canını yenisini alırsın müsait oldugunda
Tartılmadan devam et ölcümle git biraz yeniden tartı alınca tartılırsın
Onlarla gece tartılmıyor diye okudum ama. Güneş ışığıyla mı ne çalışıyormuşGeçen bı arkadaş tartı paylaşmıştı alırsan ona bı bak istersen arzum Ar5034
Cnm senin bu ara diyeti bırakasın var. Tartılmayıda bırakırsan daha hızlı kilo alabilirsin.Onlarla gece tartılmıyor diye okudum ama. Güneş ışığıyla mı ne çalışıyormuşo muydu bilmiyorum. Bakayım yine de. Ya da biraz tartılmayı bırakıp diyet modundan mı çıksam
Bahanemi arıyoruz neOnlarla gece tartılmıyor diye okudum ama. Güneş ışığıyla mı ne çalışıyormuşo muydu bilmiyorum. Bakayım yine de. Ya da biraz tartılmayı bırakıp diyet modundan mı çıksam
Evet canım... çökmelere birebirmişCnm dediğin hareketler yüz yogası mı?
Çok teşekkür ederim cnm, bakayım mutlakaEvet canım... çökmelere birebirmiş
Valla benim her şeyi bırakasım varCnm senin bu ara diyeti bırakasın var. Tartılmayıda bırakırsan daha hızlı kilo alabilirsin.
Bilmiyorum ya. Cidden bi bezmişlik var. Diyetisyen de bittiBahanemi arıyoruz neama bak sonun benim gibi olur bı bakmissin 75 sonra 80 olur eğer ara vermek istiyorsan şöyle 1 hafta ver fazlasi değil ..yinede
Sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap
Canım kolay gelsin. Birini aradığımda ya da bir telefon geldiğinde ya mutfak dolaplarını ya da fırın temizlemeyi aradan çıkarıyorum. Bı de izledigin bir dizi varsa reklam aralarında gözüne kestirdigin bir yerin tozunu alabilir ya da temizleyebilirsin. Camları da oda oda temizle kolay oluyor dinlenerek....ayyy bugün çok işim var benim yaaaa ama yapacak mecal yok((( yine ben ve yine camlarım kapılarım ama bu sefer geçen seferki gibi kirletmedim :))) 1 haftada bitiririm diye umut ediyorum neyse en azından spor olur bana diyerek teselli oluyorum :))
Ankacim biz neye varız... beraber halledeceğiz inşallah. Öyle kaçmak falan yok. Dağın başında şişko şişko oturmak mi ceylan gibi sekmek mi daha güzel...daha çok işimiz var. Bir yere gidemezsin. Kalk bir kahve yap... albümü eline al eski prenses haline şöyle bir bak...uğraşmaya değmez mi tatlım...Bu tükenmişlik bize göre değil sen güçlü bir kadınsın. Buradan ayrilma nerede kaldiysan oradan devam et...Her yeni gün saat bizim için umut. Anka kuşum benim.Valla benim her şeyi bırakasım varalıp başımı dağa yerleşesim var
Bilmiyorum ya. Cidden bi bezmişlik var. Diyetisyen de bitti60 olana kadar devam edecektim güya
Cok tesekkurler ablacim valla bende odaoda gidiyorum bir kerede cikamiyorum icinden :))) hos ben yaparken kizimda ote yandan kirletiyor:))) ay tv olmadan temizlik yapamiyorum. Bide ben ben nereye bilgisayar orays ordan da dedigin gibi film filan aciyorum sesi yetiyor simdi kadiri acacam daha bi gaza getirsin diye :)))Canım kolay gelsin. Birini aradığımda ya da bir telefon geldiğinde ya mutfak dolaplarını ya da fırın temizlemeyi aradan çıkarıyorum. Bı de izledigin bir dizi varsa reklam aralarında gözüne kestirdigin bir yerin tozunu alabilir ya da temizleyebilirsin. Camları da oda oda temizle kolay oluyor dinlenerek....
Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorumAnkacim biz neye varız... beraber halledeceğiz inşallah. Öyle kaçmak falan yok. Dağın başında şişko şişko oturmak mi ceylan gibi sekmek mi daha güzel...daha çok işimiz var. Bir yere gidemezsin. Kalk bir kahve yap... albümü eline al eski prenses haline şöyle bir bak...uğraşmaya değmez mi tatlım...Bu tükenmişlik bize göre değil sen güçlü bir kadınsın. Buradan ayrilma nerede kaldiysan oradan devam et...Her yeni gün saat bizim için umut. Anka kuşum benim.
Bu ne güzel bir mesaj abla sen hep burda ol iyiki varsınAnkacim biz neye varız... beraber halledeceğiz inşallah. Öyle kaçmak falan yok. Dağın başında şişko şişko oturmak mi ceylan gibi sekmek mi daha güzel...daha çok işimiz var. Bir yere gidemezsin. Kalk bir kahve yap... albümü eline al eski prenses haline şöyle bir bak...uğraşmaya değmez mi tatlım...Bu tükenmişlik bize göre değil sen güçlü bir kadınsın. Buradan ayrilma nerede kaldiysan oradan devam et...Her yeni gün saat bizim için umut. Anka kuşum benim.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim.İnşallah korktuğun olmaz canım. İçini ferah tut... sağlıklı günleriniz olsun inşallah.
Sağol canım ben de yoktur diye düşünüyorum. İlaçlar etkiliyor bence.Enfeksiyonun belirtileri ateş ve titreme kuzum onlar yoksa sıkıntı yoktur inş geçmiş olsun
Sağol canım çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım ben son sayfadan girince görmedim. Alıntıdan gördüminşallah geçer bi an önce
Hangi gün geliyor, sporcu camasirlarina bayılırım.Ben sporcu çamaşırı alacağım
Sağol canım, sonuçları göstermedim doktor ameliyata girmiş ben de eve döndüm. Yarın sabah görüşeceğiz doktorla.Yavas yavas duzelecek canim insallah , umarim enfeksiyon yoktur canim benim allah sifacin olsun
Geçicim seni desem de inanmainşallah kapyitanım
Sendende bekliyorum
Bayılıyorum bu hatunun ani çıkışlarınaİki katı para vermişim gidim şimdi olay çıkarimmi aldığım yere yine kazıklanmışım
Zaman zaman olur tatlım. Burada mucizelere imza atılıyor kolay mı? Elbette zorlanacaksın. Bir heykeltıraş titizliğiyle fizigimizi düzeltiyoruz herhalde. Elinden geleni yapmazsan üzülürüm. Yapabilecek kapasitedesin bunu herkes biliyor.Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorum
Zeynebim sen de iyi ki varsın kuzum. Abla olmak kolay mı?Bu ne güzel bir mesaj abla sen hep burda ol iyiki varsın
Senle ben ve birlikte başlamıştık canım, hatta bı güzellik daha vardıCok tesekkur ederim canım aslında 1 2 haftam daha vardı hedefimi 59 olarak belirlemiştim ama mecburi durumlardan artık mezun oldum bundan sonra da akışına bırakacağım beslenme düzenimi oturttum zaten giderse çok güzel olur gitmezse burda kalacağım bu halimi sevdim :))) nisanın ilk haftası başlamıştım canım 5 ay olmuş seninle başlangıç kilolarımız yakınmış çok güzel gitmişsin sende umarım sağlıkla hedefine ulaşırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?