Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Onlarla gece tartılmıyor diye okudum ama. Güneş ışığıyla mı ne çalışıyormuş o muydu bilmiyorum. Bakayım yine de. Ya da biraz tartılmayı bırakıp diyet modundan mı çıksam
Cnm senin bu ara diyeti bırakasın var. Tartılmayıda bırakırsan daha hızlı kilo alabilirsin.

Onlarla gece tartılmıyor diye okudum ama. Güneş ışığıyla mı ne çalışıyormuş o muydu bilmiyorum. Bakayım yine de. Ya da biraz tartılmayı bırakıp diyet modundan mı çıksam
Bahanemi arıyoruz ne ama bak sonun benim gibi olur bı bakmissin 75 sonra 80 olur eğer ara vermek istiyorsan şöyle 1 hafta ver fazlasi değil ..yinede
Sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap

Cnm senin bu ara diyeti bırakasın var. Tartılmayıda bırakırsan daha hızlı kilo alabilirsin.
Valla benim her şeyi bırakasım varalıp başımı dağa yerleşesim var
Bahanemi arıyoruz ne ama bak sonun benim gibi olur bı bakmissin 75 sonra 80 olur eğer ara vermek istiyorsan şöyle 1 hafta ver fazlasi değil ..yinede
Sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap
Bilmiyorum ya. Cidden bi bezmişlik var. Diyetisyen de bitti 60 olana kadar devam edecektim güya

Canım kolay gelsin. Birini aradığımda ya da bir telefon geldiğinde ya mutfak dolaplarını ya da fırın temizlemeyi aradan çıkarıyorum. Bı de izledigin bir dizi varsa reklam aralarında gözüne kestirdigin bir yerin tozunu alabilir ya da temizleyebilirsin. Camları da oda oda temizle kolay oluyor dinlenerek....

Valla benim her şeyi bırakasım varalıp başımı dağa yerleşesim var

Bilmiyorum ya. Cidden bi bezmişlik var. Diyetisyen de bitti 60 olana kadar devam edecektim güya
Ankacim biz neye varız... beraber halledeceğiz inşallah. Öyle kaçmak falan yok. Dağın başında şişko şişko oturmak mi ceylan gibi sekmek mi daha güzel...daha çok işimiz var. Bir yere gidemezsin. Kalk bir kahve yap... albümü eline al eski prenses haline şöyle bir bak...uğraşmaya değmez mi tatlım...Bu tükenmişlik bize göre değil sen güçlü bir kadınsın. Buradan ayrilma nerede kaldiysan oradan devam et...Her yeni gün saat bizim için umut. Anka kuşum benim.

Cok tesekkurler ablacim valla bende odaoda gidiyorum bir kerede cikamiyorum icinden :))) hos ben yaparken kizimda ote yandan kirletiyor:))) ay tv olmadan temizlik yapamiyorum. Bide ben ben nereye bilgisayar orays ordan da dedigin gibi film filan aciyorum sesi yetiyor simdi kadiri acacam daha bi gaza getirsin diye :)))

Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorum

Bu ne güzel bir mesaj abla sen hep burda ol iyiki varsın

İnşallah korktuğun olmaz canım. İçini ferah tut... sağlıklı günleriniz olsun inşallah.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim.
Enfeksiyonun belirtileri ateş ve titreme kuzum onlar yoksa sıkıntı yoktur inş geçmiş olsun
Sağol canım ben de yoktur diye düşünüyorum. İlaçlar etkiliyor bence.
Çok geçmiş olsun canım ben son sayfadan girince görmedim. Alıntıdan gördüm inşallah geçer bi an önce
Sağol canım çok teşekkür ederim.

inşallah kapyitanım

Sendende bekliyorum
Geçicim seni desem de inanma yavrum merak etme her şey kontrol altında bugün. Saf protein dışında bir şey yemiyorum. Cumaya civciv olucum inşallah. Basıyorum yumurtayı
İki katı para vermişim gidim şimdi olay çıkarimmi aldığım yere yine kazıklanmışım
Bayılıyorum bu hatunun ani çıkışlarına
Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorum
Zaman zaman olur tatlım. Burada mucizelere imza atılıyor kolay mı? Elbette zorlanacaksın. Bir heykeltıraş titizliğiyle fizigimizi düzeltiyoruz herhalde. Elinden geleni yapmazsan üzülürüm. Yapabilecek kapasitedesin bunu herkes biliyor.
Bu ne güzel bir mesaj abla sen hep burda ol iyiki varsın
Zeynebim sen de iyi ki varsın kuzum. Abla olmak kolay mı? Ben de burada olmaktan memnunum. Kaptanım , siz hepiniz çok ilgilisiniz. Kiymetlimsiniz

Senle ben ve birlikte başlamıştık canım, hatta bı güzellik daha vardı siz mezun oldunuz ben hala buralardayım. İnşallah ben de görürüm o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…