Çok geçmiş olsun canım, bol bol c vitaminine aban.Slm kizlar ben cok kötü grip oldum ya gecede kizim durmadi gece 2 de ancak uyudum cok yorgun ve halsizim
Canim, better me diye bir uygulama kullanıyorum. Su hatırlatıcı ve kaydetme özelliği var. Onun haricinde tüm bölgeler için ayrı egzersiz planları var, yüz için de var. Onu bı incele istersen.Çok teşekkür ederim cnm, bakayım mutlaka
Geçicim seni desem de inanmayavrum merak etme her şey kontrol altında bugün. Saf protein dışında bir şey yemiyorum. Cumaya civciv olucum inşallah. Basıyorum yumurtayı
Bayılıyorum bu hatunun ani çıkışlarına
Zaman zaman olur tatlım. Burada mucizelere imza atılıyor kolay mı? Elbette zorlanacaksın. Bir heykeltıraş titizliğiyle fizigimizi düzeltiyoruz herhalde. Elinden geleni yapmazsan üzülürüm. Yapabilecek kapasitedesin bunu herkes biliyor.
Zeynebim sen de iyi ki varsın kuzum. Abla olmak kolay mı?Ben de burada olmaktan memnunum. Kaptanım , siz hepiniz çok ilgilisiniz. Kiymetlimsiniz
Geçicim seni desem de inanmayavrum merak etme her şey kontrol altında bugün. Saf protein dışında bir şey yemiyorum. Cumaya civciv olucum inşallah. Basıyorum yumurtayı
Zaman zaman olur tatlım. Burada mucizelere imza atılıyor kolay mı? Elbette zorlanacaksın. Bir heykeltıraş titizliğiyle fizigimizi düzeltiyoruz herhalde. Elinden geleni yapmazsan üzülürüm. Yapabilecek kapasitedesin bunu herkes biliyor.
Zeynebim sen de iyi ki varsın kuzum. Abla olmak kolay mı?Ben de burada olmaktan memnunum. Kaptanım , siz hepiniz çok ilgilisiniz. Kiymetlimsiniz
Yaaa sen kaptanlık yapıp bir sürü insanı kilo verme konusunda motive etmiş insansın. Hadi bakalım kendine de faydan dokunsun. Eğer eski foton yoksa yeni bir foto hayal et öyleyse, seni ve çocuklarını bir arada görenler inanamayacak, bu 4 çocuğu sen mi dogurdun, bu vücudun neresinden çıkardın diyecekler.Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorum
Bize biri gazoz verse bari.bende sana bayılıyorum ablammmm
Goreceksin tabiki canim ben buna gonulden inaniyorum sen cok iradeli bir insansin hele bi sagligin yerine gelsin de onceSenle ben ve birlikte başlamıştık canım, hatta bı güzellik daha vardısiz mezun oldunuz ben hala buralardayım. İnşallah ben de görürüm o günleri.
Aynen canım ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım benYaaa sen kaptanlık yapıp bir sürü insanı kilo verme konusunda motive etmiş insansın. Hadi bakalım kendine de faydan dokunsun. Eğer eski foton yoksa yeni bir foto hayal et öyleyse, seni ve çocuklarını bir arada görenler inanamayacak, bu 4 çocuğu sen mi dogurdun, bu vücudun neresinden çıkardın diyecekler.Elhan in da dediği gibi sen anka kuşusun, küllerinden dogacaksin, adının hakkını vermelisin
Teşekkür ederim cnm, better me uygulamasını bulup indireyimCanim, better me diye bir uygulama kullanıyorum. Su hatırlatıcı ve kaydetme özelliği var. Onun haricinde tüm bölgeler için ayrı egzersiz planları var, yüz için de var. Onu bı incele istersen.
Çabuk doğ, geç doğum iyi değildirAynen canım ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım bendoğcam inşallah dur inşallah
Evet yaa 9 Kasımda doğum günüm var. (Yazabilirsiniz bi kenara belki lazım olurÇabuk doğ, geç doğum iyi değildir
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Nasilsiniz kizlar
Afiyet olsun canım
merhaba canım hoş geldinnn nasılsın?Nasilsiniz kizlar
Yeni yaşına 65 altı gireceksin bence. Hadi evrene enerjimizi yollayalım, sonra o enerjiler sana gelsin ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam et canım.Evet yaa 9 Kasımda doğum günüm var. (Yazabilirsiniz bi kenara belki lazım olur) yeni yaşıma 70 lerde girmek istemiyorum
Ayyy ben de bugün hep seni düşündüm niyeyse. Ben yatış modundayim canım. Sen napiyosun nasilsin.Nasilsiniz kizlar
Ellerine sağlık canım. Bu hafta da raporluyum yatış moduna devam yani. Dünden yemeğim var göndereyim. Corbam mis gibi, sağlık dolu içer misin.ne yapıyorsunuz kızlarrrr ben 2 odamı bitirdim sayılır bide 2 bölmeli antremi halletsem benden iyisi yok daha yemek duruyor hayrınız olsun bi kap yemek yollayın bana :))
En azindan dinleniyorsun canim tabiki iyi olsan da calissan daha iyiydi ama iyi tarafindan bakalimEllerine sağlık canım. Bu hafta da raporluyum yatış moduna devam yani. Dünden yemeğim var göndereyim. Corbam mis gibi, sağlık dolu içer misin.
Yaaa inşallah canım da 7,5 kilo var 65 e. Güya eylülü 65 le bitirecektimYeni yaşına 65 altı gireceksin bence. Hadi evrene enerjimizi yollayalım, sonra o enerjiler sana gelsin ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?