Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim cnm, bakayım mutlaka
Canim, better me diye bir uygulama kullanıyorum. Su hatırlatıcı ve kaydetme özelliği var. Onun haricinde tüm bölgeler için ayrı egzersiz planları var, yüz için de var. Onu bı incele istersen.

bende sana bayılıyorum ablammmm

Yaaa sen bitanesin. İnanır mısın yıllardır fotoğraf çektirmiyorum. Sevmiyorum nedense. Geçen seneki halimi falan çeksem iyiymiş. Şimdi gaza gelirdim belki. Kendimi mızmız çocuklar gibi hissediyorum
Yaaa sen kaptanlık yapıp bir sürü insanı kilo verme konusunda motive etmiş insansın. Hadi bakalım kendine de faydan dokunsun. Eğer eski foton yoksa yeni bir foto hayal et öyleyse, seni ve çocuklarını bir arada görenler inanamayacak, bu 4 çocuğu sen mi dogurdun, bu vücudun neresinden çıkardın diyecekler. Elhan in da dediği gibi sen anka kuşusun, küllerinden dogacaksin, adının hakkını vermelisin

Senle ben ve birlikte başlamıştık canım, hatta bı güzellik daha vardı siz mezun oldunuz ben hala buralardayım. İnşallah ben de görürüm o günleri.
Goreceksin tabiki canim ben buna gonulden inaniyorum sen cok iradeli bir insansin hele bi sagligin yerine gelsin de once

Aynen canım ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım ben doğcam inşallah dur inşallah

Zipzip- kaptanım bugün ara öğün yaptım kış temizliği yapıyorum acıkıyorum

Evet yaa 9 Kasımda doğum günüm var. (Yazabilirsiniz bi kenara belki lazım olur) yeni yaşıma 70 lerde girmek istemiyorum
Yeni yaşına 65 altı gireceksin bence. Hadi evrene enerjimizi yollayalım, sonra o enerjiler sana gelsin ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam et canım.

ne yapıyorsunuz kızlarrrr ben 2 odamı bitirdim sayılır bide 2 bölmeli antremi halletsem benden iyisi yok daha yemek duruyor hayrınız olsun bi kap yemek yollayın bana :))
Ellerine sağlık canım. Bu hafta da raporluyum yatış moduna devam yani. Dünden yemeğim var göndereyim. Corbam mis gibi, sağlık dolu içer misin.

Ellerine sağlık canım. Bu hafta da raporluyum yatış moduna devam yani. Dünden yemeğim var göndereyim. Corbam mis gibi, sağlık dolu içer misin.
En azindan dinleniyorsun canim tabiki iyi olsan da calissan daha iyiydi ama iyi tarafindan bakalim offf icmem mi hiccccc yolla diyecem ama hastaya yemek goturulur hastadan istenme ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…