Kış temizliğin kolay geçsin canım. Ellerine kollarına sağlık. Yavaş yavaş bitirmeye calıs inşallah. Ara öğün yapman iyi olmuş enerjiye ihtiyacın var ondan acıkıyorsun.
Dinlenmek çok iyi geldi canim ya, böylece sezona dinç başlarımEn azindan dinleniyorsun canim tabiki iyi olsan da calissan daha iyiydi ama iyi tarafindan bakalimofff icmem mi hiccccc yolla diyecem ama hastaya yemek goturulur hastadan istenme ki :)))
Canın sağolsun, azıcık geç olsa da olacak.Yaaa inşallah canım da 7,5 kilo var 65 e. Güya eylülü 65 le bitirecektimekime inşallah bakalım
Kolay gelsin canımne yapıyorsunuz kızlarrrr ben 2 odamı bitirdim sayılır bide 2 bölmeli antremi halletsem benden iyisi yok daha yemek duruyor hayrınız olsun bi kap yemek yollayın bana :))
Çiçeği burnunda taze gelincik.Nasilsiniz kizlar
Tv bakıyorum canım sen ne yapıyorsun :)Napıyonuz millet
Bebeginle cokk güzel cıkmıssınız masallah canım ccook güzelsin ♥yesa rakibem diyet nasil gidiyor?
Erken kalktım başım agrıyodu ilaç aldım azcık uyuyayım dedim ezan vakti geçer diye uyumadım esra erola baktım agrım geçti şükür oturuyorum mutfaktaTv bakıyorum canım sen ne yapıyorsun :)
Gecmis olsun canım cok sükür gecmisErken kalktım başım agrıyodu ilaç aldım azcık uyuyayım dedim ezan vakti geçer diye uyumadım esra erola baktım agrım geçti şükür oturuyorum mutfakta
Tşk ederim canımcım senin günün nasıl geçtiGecmis olsun canım cok sükür gecmis♥
Dükkan için alısverise gittik bugün yoruldum 6 gibi geldim simdi kahve yaptım dinleniyorumTşk ederim canımcım senin günün nasıl geçti
Utandirdin beniBebeginle cokk güzel cıkmıssınız masallah canım ccook güzelsin ♥
Ödem atmakla meşgulümNapıyonuz millet
Yaklastirinca oops diyor uzaktan uzağa bakıyorum ben de..Bebeginle cokk güzel cıkmıssınız masallah canım ccook güzelsin ♥
yesa rakibem diyet nasil gidiyor?
Bugünkü menüm
Sabah 2 tost 2 çatal peynir 4 zeytin
Ara bir kepçe aşure bir tane küçük poğaça (Misafirlikteydim yedim mecburen)
Aksam ;Iki üç kaşık hindi sote
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?