Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- kaptanım bugün ara öğün yaptım kış temizliği yapıyorum acıkıyorum
Kış temizliğin kolay geçsin canım. Ellerine kollarına sağlık. Yavaş yavaş bitirmeye calıs inşallah. Ara öğün yapman iyi olmuş enerjiye ihtiyacın var ondan acıkıyorsun.

En azindan dinleniyorsun canim tabiki iyi olsan da calissan daha iyiydi ama iyi tarafindan bakalim offf icmem mi hiccccc yolla diyecem ama hastaya yemek goturulur hastadan istenme ki :)))
Dinlenmek çok iyi geldi canim ya, böylece sezona dinç başlarım canın sağolsun canım ya yaptım duruyor, keşke yakın olsak da versem, kızımla icerdiniz güzel güzel. Bu arada minnak da iyidir inşallah.

ne yapıyorsunuz kızlarrrr ben 2 odamı bitirdim sayılır bide 2 bölmeli antremi halletsem benden iyisi yok daha yemek duruyor hayrınız olsun bi kap yemek yollayın bana :))
Kolay gelsin canım
Bende yoldayım eve gidiyorum yemek yaparım ama yerr misin bilmiyorum

Nasilsiniz kizlar
Çiçeği burnunda taze gelincik. Burası bayağı hareketli. Yağ yakıcaz diye uğraşıp duruyoruz. Sen naptın yemek işini oturtabildin mi? Alışveriş tamamlandıktan sonra ne yapacağına karar vermek daha kolay olur. Yuvandan huzur eksik olmasın canım. Gönlünce güzel günler yaşayın eşinle

Bugünkü menüm
Sabah 2 tost 2 çatal peynir 4 zeytin

Ara bir kepçe aşure bir tane küçük poğaça (Misafirlikteydim yedim mecburen)

Aksam ;Iki üç kaşık hindi sote
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Yeni rakibem menü yorumu yapayım sana
Öğlen menüsü hariç iyi olmuş, miktarda fazla olmamış dengelersin rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…