- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
sende mi bebeklisin,Emzirme var mi,kac aylik?? Soru yağmuru için kusurwma bkmazsin umarimEh iste canım.birazdan menü yazayim
Bebem uyuyunca Jillian yapacağım insallah
aaa baya inceymissin ne güzel.profilinden anladimEh iste canım.birazdan menü yazayim
Eh iste canım.birazdan menü yazayim
Cnim alemsin gülmekten kirildim,eşim diyor deli gibi kendi kendine ne guluyonYaklastirinca oops diyor uzaktan uzağa bakıyorum ben de..
Azramensarima
Bi meraklı ben degilmişim demekki bende baktımCnim alemsin gülmekten kirildim,eşim diyor deli gibi kendi kendine ne guluyonbi an uzaktan uzağa deyince aşıklar aklıma geldi senin için açarız cnin sagolsun❤
Afiyet olsun rakibemmm güzel menü23 Eylül pazartesi menü
11 00 2 dilim çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay
14 00 sade türk kahvesi bir kare bitter çikolata
18 00 1 küçük salkım üzüm
19 30 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak mantarlı tavuk sote
Spor yok ev işi yaptım
Su 2 lt.
İyiyim cok sukur canim benim
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ❤İyiyim cok sukur canim benimbitti cok şükür yarin dra gidicem bakalim o ne diyecek
Sen nasılsın
afiyet olsun rakibecim güzel menü ama 5 den sonra hiç bisey yemiyomusunSabah kahvaltım saat 10.45
Yarım salatalık
Yarım domates
3küp şeker kadar kaşar peynir
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 12.30
1 nescafe
Ara ögün saat 14.30
1avuç leblebi
Akşam yemeği saat 17.00
Yağsız tavada 2tane tavuk bonfile
1küçük tabak fasulye kavurması
2kaşık yoğurt
Teşekkürler rakibemAfiyet olsun rakibemmm güzel menü
Yok canım yemiyorumm belki 1elma şuan su içiyorum bugün su tüketemedimafiyet olsun rakibecim güzel menü ama 5 den sonra hiç bisey yemiyomusun
Teşekkürler rakibem
Maşallah canım sana ben kaç kez denedim duramıyorum şuan bile acıktımYok canım yemiyorumm belki 1elma şuan su içiyorum bugün su tüketemedim
Hadi simdi 1 bardak su içiyorsun :)Yok canım yemiyorumm belki 1elma şuan su içiyorum bugün su tüketemedim
Menu çok az ve çok güzel afiyet olsunafiyet olsun rakibecim güzel menü ama 5 den sonra hiç bisey yemiyomusun
Teşekkürler rakibem
2litre sürahi yanımda içinede yarım limon attım yoksa mümkün değil içemem yarısına kadar içtim yatmadan bitiririm canımHadi simdi 1 bardak su içiyorsun :)
Tamam canım2litre sürahi yanımda içinede yarım limon attım yoksa mümkün değil içemem yarısına kadar içtim yatmadan bitiririm canım
Aaa ben menüme sporumu ve suyumu yazmayı unuttumTamam canım
Ekle istersen canım menünü alıntıla altına yazarsınAaa ben menüme sporumu ve suyumu yazmayı unuttum
Yok canım yemiyorumm belki 1elma şuan su içiyorum bugün su tüketemedim
İnsallah canımHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ❤
Iyiyim bende canım ❤
45 dk yürüyüş yaptım kuzum unuttum yazmayı şimdi ekledimSpor yapmadın mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?