- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.551
- 548
- 40
Şimdi vücut hatları belli olmuşBu Resimde daha incesin canım
Kız savaştan çıkmış gibisin oglanla saç başmı yoldunuzBunu şimdi çektim..10 ya silerimÜstümü de ters giymişim.hahabaabab yandan cika n etiket haahhaahSaçlarım da dağınık anne topuzu ahahhaah
Oo maşallah cnim sen buyutmussun. Benimde 9.ayindaBi oğlum var canım 20 aylık. Emziriyorum hala :)..
Seninki ne kadarlık
Kız savaştan çıkmış gibisin oglanla saç başmı yoldunuz
Cnim pardon foto denek istememiştim.profil nickinin altındaki yazıyı kast etmiştim.Yok canım ya geçen foto atmıştım batu85 le benziyoruz ama güya ben ondan 7 kilo zayıfım görünüşte aynı dersin hatta batu85 geçer beni
Profilimde foto mu var benim ben şok nasıl ya
Sanada spor oluyor işte daha ne olsun kendini paralıyorsun sporda spor diye al sana spor8
Ben oğlum ve koca ayı yakalamaca oynadık şimdiden bebeleri de ayıları da bi garip anam duracell gibiler bi dk durmuyorlar ahahahbsbsbwsb
KKoca ayi gerçekten koca ayı bu arada eşim falan değil ha yanlış anlaşılmasın hahahah
Kız aranizda detoks yapan
Oo maşallah cnim sen buyutmussun. Benimde 9.ayinda
Amin cnim cunlemizinkini ınşAllah bağışlasın canım :)
ama bişe yememişsin canım acıkırsın saat 7 de yeseydin keşke menü güzel amaSabah 7.45 Kayısı haşlama bir yumurta, biraz peynir
14.00 Lorlu iki yumurtalı omlet
17.00 Bir avuctan az kuruyemiş, yeşil çay
19.00 Yeşil cay iki fincan
20.00 Baharat çayı ( kabuk tarçın, tane karabiber, karanfil, rezene)
İki buçuk litre su...yatana kadar Allah ne verdiyse
14594 adım @Ytmz
Ben yine göremedim ama yaaBunu şimdi çektim..10 ya silerimÜstümü de ters giymişim.hahabaabab yandan cika n etiket haahhaahSaçlarım da dağınık anne topuzu ahahhaah
Hergün aksam mı yapmak gerekiyormusKızlar hep beraber perşembeye kadar ayran detoksu yapalımmı gece yatmadan 1su bardağı yoğurt 1şişe maden suyu yarım limon karıştırıp içicez ben başlıyorum bugün görümcemin arkadaşı yapmış doğum sonrası kadın sıfır göbek oda diyet yapmadığı halde vermiş
untmustum.. hizli bi sekilde hatirladim malesef://Hadi bakalım bir an önce basla canım yoksa kilo cok cabuk alınıyor farkındasın değil mi
4kilooFeci kilo aldım derken, 5 kilo falan almamışsındır sanırım. ☺
Kız ne yaptın 4 kilountmustum.. hizli bi sekilde hatirladim malesef://
Bu carsamba takima dönüyorum canim bi sorun cikmazsa:))
4kiloo
Evet ya yatarken yada kahvaltıdan yarım saat önceHergün aksam mı yapmak gerekiyormus
Tam dayaklıksın biliyosun demiuntmustum.. hizli bi sekilde hatirladim malesef://
Bu carsamba takima dönüyorum canim bi sorun cikmazsa:))
4kiloo
Ytmezim pek canım istemedi akşam saatlerinde .. O listeye ek olarak saat dokuz gibi orta boy ekşi bir elma yedim o da bol su içmekten, bitki çayı içmekten midem bulanmaya başladığı için...ama bişe yememişsin canım acıkırsın saat 7 de yeseydin keşke menü güzel ama
Çok tatlı bir cümle.Kızlar çok yorgunum.ya sadece ipsiz ip atlaaycagim sanırim
Yarin aksam yapayim o zaman:))Evet ya yatarken yada kahvaltıdan yarım saat önce
Zaten spor yapmışsın evde kovalamaca oynamassin:)))Kızlar çok yorgunum.ya sadece ipsiz ip atlaaycagim sanırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?