Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8
Kız savaştan çıkmış gibisin oglanla saç başmı yoldunuz

Ben oğlum ve koca ayı yakalamaca oynadık şimdinin bebeleri de ayıları da bi garip anam duracell gibiler bi dk durmuyorlar ahahahbsbsbwsb

KKoca ayi gerçekten koca ayı bu arada eşim falan değil ha yanlış anlaşılmasın hahahah

Yok canım ya geçen foto atmıştım batu85 le benziyoruz ama güya ben ondan 7 kilo zayıfım görünüşte aynı dersin hatta batu85 geçer beni

Profilimde foto mu var benim ben şok nasıl ya
Cnim pardon foto denek istememiştim.profil nickinin altındaki yazıyı kast etmiştim.

Sanada spor oluyor işte daha ne olsun kendini paralıyorsun sporda spor diye al sana spor

ama bişe yememişsin canım acıkırsın saat 7 de yeseydin keşke menü güzel ama

Kızlar hep beraber perşembeye kadar ayran detoksu yapalımmı gece yatmadan 1su bardağı yoğurt 1şişe maden suyu yarım limon karıştırıp içicez ben başlıyorum bugün görümcemin arkadaşı yapmış doğum sonrası kadın sıfır göbek oda diyet yapmadığı halde vermiş

Hergün aksam mı yapmak gerekiyormus

ama bişe yememişsin canım acıkırsın saat 7 de yeseydin keşke menü güzel ama
Ytmezim pek canım istemedi akşam saatlerinde .. O listeye ek olarak saat dokuz gibi orta boy ekşi bir elma yedim o da bol su içmekten, bitki çayı içmekten midem bulanmaya başladığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…