Bu hafta artılarımızda vardı ama neyseki diğer takımların kötü olusu sayesinde derece yaptıkİnsallah canım ❤
Takim bu hafta da 3. Olmus gayet iyi gidiyosunuz bensiz hee
Masallah ne güzel yürümüşssün canımKızlar oğlumu parka götürdüm, 6,5 km yürüdüm geldi m. Kuzum arabasında uyuyakaldıçamaşır asıp, ütü yapacağım ama bacaklarımda derman yok
Olsun ya sonucta 3.olmussunuz oyle yada boyleBu hafta artılarımızda vardı ama neyseki diğer takımların kötü olusu sayesinde derece yaptık
Sen ne zaman dönüyon listeye kilo aldın mı
sende mi bebeklisin,Emzirme var mi,kac aylik?? Soru yağmuru için kusurwma bkmazsin umarim
aaa baya inceymissin ne güzel.profilinden anladim
Aynen öyle canım derece yaptık :)))Olsun ya sonucta 3.olmussunuz oyle yada boyle
Benden hiiiiiiicccc bahsetmesek feciiiii kilo aldim
Seni merak ediyorum kilonu degilki bacı ya60 gibi gorundugum fotoyu napcan kuzum ya
Cok fenayim kizAynen öyle canım derece yaptık :)))
Aaa kac kilo aldın ne zaman dönüyorsun buryaa abin gittiyse yarından itibaren bekliyorum menülerini
Kız güncel kilonu diyoYok canım ya geçen foto atmıştım batu85 le benziyoruz ama güya ben ondan 7 kilo zayıfım görünüşte aynı dersin hatta batu85 geçer beni
Profilimde foto mu var benim ben şok nasıl ya
Seni merak ediyorum kilonu degilki bacı ya
Kız güncel kilonu diyo
Eşofmanlardan cnm o. Bol giymişsin.60 gibi gorundugum fotoyu napcan kuzum ya
Hadi bakalım bir an önce basla canım yoksa kilo cok cabuk alınıyor farkındasın değil miCok fenayim kiz
Carsamba baslicam menu yazmaya 1.5haftadir hiiccc tartilmadim bi saldim gitti
Eşofmanlardan cnm o. Bol giymişsin.
Kız bol giyindigin için böyle hissediyorsun bence kuşumKoyayım canım.simdi bebemi uyutuyorum
Spor yapcam başlamadan koyarım 10 dk ya silerim
Aha bunu geçen koydum 53 birazdan pantolonla cekeyim Eki Görüntüle 2538949
Feci kilo aldım derken, 5 kilo falan almamışsındır sanırım.Olsun ya sonucta 3.olmussunuz oyle yada boyle
Benden hiiiiiiicccc bahsetmesek feciiiii kilo aldim
Bu Resimde daha incesin canımBunu şimdi çektim..10 ya silerimÜstümü de ters giymişim.hahabaabab yandan cika n etiket haahhaahSaçlarım da dağınık anne topuzu ahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?