- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ohhh süper haber ...... bu sıralar takım sessiz bende monti linkinden sıra bulup fazla yazamıyorum takıma ....Bu arada ayşegül işe döndü bugün, bende artık kısmetse rutin sakin işime dönüyorum yani artık sizlerleyim yaklaşık 10 gündür süren iş dolayısı ile sessizliğim bu gece itibari ile son bulmaktaaaaaaaaaa. Yetttimmmmmmmm gariiiiiii, dereceyle döneyim bari bu haftada tam olsunnnn kaydirigubbakcemile2
vay hain potron elifimi bizden ayırıyor .:1ninca:ben bunu işyerimdeki pc'mde masaüstü resmi yaptım
hayatı nasıl görmek istiyosak öyle görürüz
sen salla sopanı aebenim burdayım ben kaydirigubbakcemile3
ya patron beni delirtiyo sabahtan akşama kadar yanımda, arada kaçamak bile yapamıyorum artık
akşamları da genelde kimse olmuyor, mesajlar da birikince toplu alıntılar yapmaya da üşeniyorum açıkçası :kedi:
kilo problemi hiç aklımdan çıkmıyor da ama beni biliyosun işte ucundan köşesinden yakalayamıyorum şu olayı bir türlü :mymeka:
en mantıklı ve en iyi çözüm monti ama bir tarafımı sıkmadan olmuyo işte
Ama biz özlüyoruz seni elifim :gitme: özledim takılmayı bile , kaymaklı ekmek kadayıfım dön yahu aramıza :sinifsinif:
simoşum nasılsın fıstık
Ohhh süper haber ...... bu sıralar takım sessiz bende monti linkinden sıra bulup fazla yazamıyorum takıma ....
bu hafta senden bekliyoruz bak 6. takım ün saldı paylaşım alanında zaten .bu haftada bireysele sen adını yazdır gözdemde iyce rokorumuzu kırılmıycak duruma getirelim .:lepi:
vay hain potron elifimi bizden ayırıyor .:1ninca:
evet kuzum bi taraflarımızı sıkmadan olmuyor bu iş .....
benim bogazım ağrımaya başladı kıslar valla zor yutkunuyorum .. az açılayım diye oturdum amma yok üşütme geliyor .....-tatlicadiarzu- sabah fazlamı yüklendim terleyip üşüttüm acep.
Ohhh süper haber ...... bu sıralar takım sessiz bende monti linkinden sıra bulup fazla yazamıyorum takıma ....
bu hafta senden bekliyoruz bak 6. takım ün saldı paylaşım alanında zaten .bu haftada bireysele sen adını yazdır gözdemde iyce rokorumuzu kırılmıycak duruma getirelim .:lepi:
vay hain potron elifimi bizden ayırıyor .:1ninca:
evet kuzum bi taraflarımızı sıkmadan olmuyor bu iş .....
benim bogazım ağrımaya başladı kıslar valla zor yutkunuyorum .. az açılayım diye oturdum amma yok üşütme geliyor .....-tatlicadiarzu- sabah fazlamı yüklendim terleyip üşüttüm acep.
Selam kızlar.... keyiflar yerinde mi? Hemencecik geçmişi okuyup geliyorum.... opuyorumnanaktan
Nooollllllllllsuuuun be yaaaa elifimmm, iş güç, 28 olacağım yakında acilen aşık olmam lazım, birde üstüne evlenmem lazım, çünkü çocuk istiyorum bennnnnnnnn delikafadulden
Sende ne var ne yokkk bakalım
bak sinem şansına bugün kalabalık hadi okuda gel ....Selam kızlar.... keyiflar yerinde mi? Hemencecik geçmişi okuyup geliyorum.... opuyorumnanaktan
her şeyin hayırlısı gözdem hepsi olacak zamanı gelince .yerimsenibenNooollllllllllsuuuun be yaaaa elifimmm, iş güç, 28 olacağım yakında acilen aşık olmam lazım, birde üstüne evlenmem lazım, çünkü çocuk istiyorum bennnnnnnnn delikafadulden
Sende ne var ne yokkk bakalım
bende 26 olcam az kaldı mayısa delikafadulden
bebiş lazım bebişşşşş :CüvCüv:
hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemusHoşgeldin abla , vallahi ihtilal konusu olacaktı senin gizemin takımda haftalardır konuşuluyor, biz meraklı insanlarız hele nuro ile ben birde aeben ablam öldük meraktan :lepi:
herüfün haksızmı çıt kırıldimsın elif .lülülülülülügeçmiş olsun ablam
10 gündür falan bende öyleyim öksürükten kurtulamadım
bi de burnum kanayıp duruyo , son 3 senedir oluyor bahar gelince burnumda yara ve kanama
yarın sabah doktora gidicem bakalım krem,sprey falan verir
kim kaynatacak şindi ay kendime üşengeçim biliyomusunuz bebeler olsa kalkıp hemen yapıyorumda kendim ilaç bile almam hasta olunca ..kafamçokkarıştıhepde ayakta geçiririm -tatlicadiarzu-Ballı ıhlamur iç ablişko sıcacık yaksın boğazını ama
hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus
:roflol::roflol::roflol: gözde bugün formundasın bakıyorumda .:lepi:hep böyle ol ŞenizAz önce anneme çok fena doğurasım var ne yapsak dedim, annem gülmekten boğulacaaaaktı :lepi: ben adam olmayacakmışım öyle söylüyor , işim gücüm gırgırmış kaydirigubbakcemile:jeyyar:
F 5 bas abla sayfa güncellenir yeni mesajları görürsün ..a.shoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus
herüfün haksızmı çıt kırıldimsın elif .lülülülülülü
şaka bi yana kanama ciddi elifim ihmal etme ama neden baharları ilginç.:uhm:
kim kaynatacak şindi ay kendime üşengeçim biliyomusunuz bebeler olsa kalkıp hemen yapıyorumda kendim ilaç bile almam hasta olunca ..kafamçokkarıştıhepde ayakta geçiririm -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?