Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohhh süper haber ...... bu sıralar takım sessiz bende monti linkinden sıra bulup fazla yazamıyorum takıma ....

bu hafta senden bekliyoruz bak 6. takım ün saldı paylaşım alanında zaten .bu haftada bireysele sen adını yazdır gözdemde iyce rokorumuzu kırılmıycak duruma getirelim .:lepi:
vay hain potron elifimi bizden ayırıyor .:1ninca:
evet kuzum bi taraflarımızı sıkmadan olmuyor bu iş .....

benim bogazım ağrımaya başladı kıslar valla zor yutkunuyorum .. az açılayım diye oturdum amma yok üşütme geliyor .....-tatlicadiarzu- sabah fazlamı yüklendim terleyip üşüttüm acep.

hasbiş ablam, nazlım, deryam, sinemcim, sultanımmm yahu sizleri de pek çok özledim ben artık beraberiz nasılsa sorun yok kaydirigubbakcemile2

simoşum nasılsın fıstık

Nooollllllllllsuuuun be yaaaa elifimmm, iş güç, 28 olacağım yakında acilen aşık olmam lazım, birde üstüne evlenmem lazım, çünkü çocuk istiyorum bennnnnnnnn delikafadulden
Sende ne var ne yokkk bakalım

geçmiş olsun ablam

10 gündür falan bende öyleyim öksürükten kurtulamadım

bi de burnum kanayıp duruyo , son 3 senedir oluyor bahar gelince burnumda yara ve kanama

yarın sabah doktora gidicem bakalım krem,sprey falan verir

Ballı ıhlamur iç ablişko sıcacık yaksın boğazını ama

bende 26 olcam az kaldı mayısa delikafadulden

bebiş lazım bebişşşşş :CüvCüv:

Selam kızlar.... keyiflar yerinde mi? Hemencecik geçmişi okuyup geliyorum.... opuyorumnanaktan
bak sinem şansına bugün kalabalık hadi okuda gel ....
haa geçengün sordum monti linkine geldiginde ama çıkmışın okumadın sanırım ... ankarada sen hamgi akupunktura gidiyorsun ve fiyat olarak sana kaça patladı merak ettim geçenlerde gazi has. özel bi yer gördüm meraktan sordum baya yüklü istiyorlar ya gerçekten öylemi açsana konuyu biraz....boshayallersmile
her şeyin hayırlısı gözdem hepsi olacak zamanı gelince .yerimseniben

bende 26 olcam az kaldı mayısa delikafadulden

bebiş lazım bebişşşşş :CüvCüv:

Az önce anneme çok fena doğurasım var ne yapsak dedim, annem gülmekten boğulacaaaaktı :lepi: ben adam olmayacakmışım öyle söylüyor , işim gücüm gırgırmış kaydirigubbakcemile:jeyyar:

Hoşgeldin abla , vallahi ihtilal konusu olacaktı senin gizemin takımda haftalardır konuşuluyor, biz meraklı insanlarız hele nuro ile ben birde aeben ablam öldük meraktan :lepi:
hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus

Eddoras abla gelmiş şakkıdıHoşgeldin gizemli ablammm olumunekankayizsmile

herüfün haksızmı çıt kırıldimsın elif .lülülülülülü
şaka bi yana kanama ciddi elifim ihmal etme ama neden baharları ilginç.:uhm:
Ballı ıhlamur iç ablişko sıcacık yaksın boğazını ama
kim kaynatacak şindi ay kendime üşengeçim biliyomusunuz bebeler olsa kalkıp hemen yapıyorumda kendim ilaç bile almam hasta olunca ..kafamçokkarıştıhepde ayakta geçiririm -tatlicadiarzu-

hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus

Vallahi övünmek gibi olmasın ama en eğlenceli en aktif hatta en başarılı :hooray: derece üzerine derece yapan bir takımız biz :teytey: iyiki geldin, yeni kanlara yeni motivasyonlara ihtiyacımız oluyor çünkü bizde insanız bazen düşüyor motivasyonumuz ne kadar kalabalık olursak o kadar desteğimiz fazla oluyor, hoşgeldin tekrardan abla opuyorumnanaktan

Az önce anneme çok fena doğurasım var ne yapsak dedim, annem gülmekten boğulacaaaaktı :lepi: ben adam olmayacakmışım öyle söylüyor , işim gücüm gırgırmış kaydirigubbakcemile:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: gözde bugün formundasın bakıyorumda .:lepi:hep böyle ol Şeniz
F 5 bas abla sayfa güncellenir yeni mesajları görürsün ..a.s
bugünlerde durgunuz aslında bizde ne sohbetler olur ... katılman dilegiyle .Şeniz

Aaaaaa abla kalk ama hadi, bir ocağa demlik koymak zor gelirmi kendini pilatesten yogaya atan bir hatuna sositosositodelikafadulden

Sıram bıttı ..bÜyÜk cadım oturacak pc ye.

Hadı ıyı gecler sıze doyum olmaz ..valla gÖzÜm arkada kalacak Şımdı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…