Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herüfün haksızmı çıt kırıldimsın elif .lülülülülülü
şaka bi yana kanama ciddi elifim ihmal etme ama neden baharları ilginç.:uhm:

-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce tam teşekküllü sağlık raporu alsaydı o da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2 gün biyerimin ağrıdığını söylemesem merak ediyo artık :roflol: :roflol:

yaaa ben geçmişi okuyayım derken siz uçmuş gitmişsiniz..... Ne güsel böyle kalabalık kalabalık..... Gözdemcim çok özletmiştin kendini seni gördüğüme çok sevinim ve geçmiştende okuduğum üzere bu hafta bireyselde zaten 1. favorim sensin..... ve baişaracağına eminim...... BU haftayıde boş geçmememiz lazım takım olarak... 1.lik bizim işimiz :lepi:

BU arada eddoras ortaya çıkmış.... Hadi hayırlısı ama eddoras ablada amma azimliymiş yılmadan bıkmadan okudu forumu.....kaydirigubbakcemile3

benim bogazım ağrımaya başladı kıslar valla zor yutkunuyorum .. az açılayım diye oturdum amma yok üşütme geliyor .....-tatlicadiarzu- sabah fazlamı yüklendim terleyip üşüttüm acep.

Ablacığım geçmiş olsun.... Dİkkat et kendine hastalanıp bizi sensiz bırakmaolumunekankayizsmile

BU arada akapunktur doktorunu sormuşsun ablacağım seans ücreti 70 tl normalde ve her hafta 1 kez gidiliyor ama sıkı pazarlık sonucu <ylık 220 tl ye anlaştık biz.... Benim gittiğim doktorun muaynanesi Mithatpaşada Dr. Erdener Güler.

Sıram bİttİ ..bÜyÜk cadım oturacak pc ye.

Hadİ İyİ gecler sİze doyum olmaz ..valla gÖzÜm arkada kalacak Şİmdİ.....

İyi geceler ablacığım yarın görüşürüz kısmetse, öptümmm opuyorumnanaktan

diğer ablan kim aebencim.merak ettim.belli bir diyet programım yok canım.yarından itibaren menülermi yazarm.senin monti diyeti ilgimi çekti.intrntn sipariş verdm kitabı .bekliom.bu arada mesj konusnda acemiym.hatam olursa kusra bakmyn arkadaşlar:kedi:

Nasıl alıştırdıysan öyle gider elifim kaydirigubbakcemile3

Aeben ablacığım iyigeceler.... opuyorumnanaktan

Az önce anneme çok fena doğurasım var ne yapsak dedim, annem gülmekten boğulacaaaaktı :lepi: ben adam olmayacakmışım öyle söylüyor , işim gücüm gırgırmış kaydirigubbakcemile:jeyyar:

Kızım sende söylemesini bilememişsın annene öyle pat diye doğurasım var denirmi.... kaydirigubbakcemile3

Önce bir koca talep etseydin......:teytey:

hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus

Hoşgeldin eddoras ablacığım sende aramıza....

benimde doğurasım var simoş kaydirigubbakcemile3

hadi evlende beraber doğuralım

bakıcı da buldum ben 18 yaşına kadar ayda 300 liraya bakıcak
:roflol:

Sinemcaaaaaaaan çocuğun bile bankası çıktı artık, zamaneeee devri işte kaydirigubbakcemile3
Ama aşk evliliği yapmazsam evlenemem ben şaka bir yana, ama aşık olma yetimi mert öküzünden sonra kaybettiğimden, önüme çıkan herkese potansiyel arkadaş gözüyle bakıyorum sengözlerimebaksanab geçecek geçecek daha yeni 3.5 ay oluyor sengözlerimebaksanab

benimde doğurasım var simoş kaydirigubbakcemile3

hadi evlende beraber doğuralım

bakıcı da buldum ben 18 yaşına kadar ayda 300 liraya bakıcak
:roflol:

Amaaaaan elifimmmm gideriz bankasına bastırırız paramızı alırız en janjanlısından kaydirigubbakcemile3 Hasbinallah ne diyorum ben ya delikafadulden :roflol:
Rabbim bir an önce nasip etsin sana elifim hatta en kısa zamanda bebiş müjdesini ver bize, ama bana önce allahım aşık olacağım insanı çıkarsın karşıma :asigim:

Bende sizleri çooooook özledim sinemmmmcaaaaaan opuyorumnanaktan

inşallah fıstığım ya rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canımcım o zaman sana üzücü bir haberim var.... çocuğun bankaları türkiyede yasallığıni yitirdi ve kapattırılıyor hepsi şimdi sana yurtdışı yolları gözüktü kuzucuğum....kaydirigubbakcemile3

Bide öküz biriyle evlenseydin çocuğun olamazdıkiiii buzağın olurdu 1 tane o yüzden hiç ama hiç sıkma canını sen herşeyin en güzeline layıksın ve en güzeli eninde sonunda senin olacak.....opuyorumnanaktan

Yaaaaa doğru türkiyede yasal değil dimi artık kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım buzağımız değil , farmvilleden biliyorum, inek evinin içerisine bir tane öküzden atıyorsun, pembe-yeşil-birde alacalı yavru ineğin oluyor...naniknanikdelikafaduldenlülülülülülü

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Yaaa ben hiç anlamam büyükbaş ve küçük başların yavruşlarından hangisi dişi hangisi erkek onu bile ayırt edemiyorum... kaydirigubbakcemile3 Ama sen ne dediğimi anladıysan sorun yok..... Alacalı pembe yeşil ineği napacaksin ayrıca.... kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben birde menü bildirimimi yapayım hemen....

23/03/2010

SABAH:

Sebze çorbası
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ÖĞLEN:

Yağsız hindi sote
1 bardak ayran
Salata
1 dilim kepek ekmek

AKŞAM:

4 yemek kaşığı kapuska
1 bardak ayran

Kızlar ben çıkıyorum biraz bakmam gereken yerler var bu gece yine bol bol soru ellerimden öper.... Bana dua edin şu emeklerimin karşılığını alabileyim, bir kez daha hazırlanmak zorunda kalmak istemiyorum....

Herkese iyi geceler.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…