- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
herüfün haksızmı çıt kırıldimsın elif .lülülülülülü
şaka bi yana kanama ciddi elifim ihmal etme ama neden baharları ilginç.:uhm:
-
SÖZ KIS İÇİÇEM ŞİMDİ.....ŞenizAaaaaa abla kalk ama hadi, bir ocağa demlik koymak zor gelirmi kendini pilatesten yogaya atan bir hatuna sositosositodelikafadulden
Sıram bİttİ ..bÜyÜk cadım oturacak pc ye.
Hadİ İyİ gecler sİze doyum olmaz ..valla gÖzÜm arkada kalacak Şİmdİ.....
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce tam teşekküllü sağlık raporu alsaydı o da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
2 gün biyerimin ağrıdığını söylemesem merak ediyo artık :roflol: :roflol:
ŞenizŞenizŞeniz Şeniz Şeniz
benim bogazım ağrımaya başladı kıslar valla zor yutkunuyorum .. az açılayım diye oturdum amma yok üşütme geliyor .....-tatlicadiarzu- sabah fazlamı yüklendim terleyip üşüttüm acep.
Sıram bİttİ ..bÜyÜk cadım oturacak pc ye.
Hadİ İyİ gecler sİze doyum olmaz ..valla gÖzÜm arkada kalacak Şİmdİ.....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce tam teşekküllü sağlık raporu alsaydı o da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
2 gün biyerimin ağrıdığını söylemesem merak ediyo artık :roflol: :roflol:
Az önce anneme çok fena doğurasım var ne yapsak dedim, annem gülmekten boğulacaaaaktı :lepi: ben adam olmayacakmışım öyle söylüyor , işim gücüm gırgırmış kaydirigubbakcemile:jeyyar:
hoşbulduk canım.bazı mesajları sonradan gördüm.yazmadan kaçıyordm nerdeyse.bende çok meraklym.haftalrdr peşinzdeym.sayfaları okurken çok eğlendimzemuszemus
benimde doğurasım var simoş kaydirigubbakcemile3
hadi evlende beraber doğuralım
bakıcı da buldum ben 18 yaşına kadar ayda 300 liraya bakıcak :roflol:
yaaa ben geçmişi okuyayım derken siz uçmuş gitmişsiniz..... Ne güsel böyle kalabalık kalabalık..... Gözdemcim çok özletmiştin kendini seni gördüğüme çok sevinim ve geçmiştende okuduğum üzere bu hafta bireyselde zaten 1. favorim sensin..... ve baişaracağına eminim...... BU haftayıde boş geçmememiz lazım takım olarak... 1.lik bizim işimiz :lepi:
BU arada eddoras ortaya çıkmış.... Hadi hayırlısı ama eddoras ablada amma azimliymiş yılmadan bıkmadan okudu forumu.....kaydirigubbakcemile3
Ablacığım geçmiş olsun.... Dİkkat et kendine hastalanıp bizi sensiz bırakmaolumunekankayizsmile
BU arada akapunktur doktorunu sormuşsun ablacağım seans ücreti 70 tl normalde ve her hafta 1 kez gidiliyor ama sıkı pazarlık sonucu <ylık 220 tl ye anlaştık biz.... Benim gittiğim doktorun muaynanesi Mithatpaşada Dr. Erdener Güler.
Amaaaaan elifimmmm gideriz bankasına bastırırız paramızı alırız en janjanlısından kaydirigubbakcemile3 Hasbinallah ne diyorum ben ya delikafadulden :roflol:
Rabbim bir an önce nasip etsin sana elifim hatta en kısa zamanda bebiş müjdesini ver bize, ama bana önce allahım aşık olacağım insanı çıkarsın karşıma :asigim:
Sinemcaaaaaaaan çocuğun bile bankası çıktı artık, zamaneeee devri işte kaydirigubbakcemile3
Ama aşk evliliği yapmazsam evlenemem ben şaka bir yana, ama aşık olma yetimi mert öküzünden sonra kaybettiğimden, önüme çıkan herkese potansiyel arkadaş gözüyle bakıyorum sengözlerimebaksanab geçecek geçecek daha yeni 3.5 ay oluyor sengözlerimebaksanab
Canımcım o zaman sana üzücü bir haberim var.... çocuğun bankaları türkiyede yasallığıni yitirdi ve kapattırılıyor hepsi şimdi sana yurtdışı yolları gözüktü kuzucuğum....kaydirigubbakcemile3
Bide öküz biriyle evlenseydin çocuğun olamazdıkiiii buzağın olurdu 1 tane o yüzden hiç ama hiç sıkma canını sen herşeyin en güzeline layıksın ve en güzeli eninde sonunda senin olacak.....opuyorumnanaktan
Canımcım o zaman sana üzücü bir haberim var.... çocuğun bankaları türkiyede yasallığıni yitirdi ve kapattırılıyor hepsi şimdi sana yurtdışı yolları gözüktü kuzucuğum....kaydirigubbakcemile3
Bide öküz biriyle evlenseydin çocuğun olamazdıkiiii buzağın olurdu 1 tane o yüzden hiç ama hiç sıkma canını sen herşeyin en güzeline layıksın ve en güzeli eninde sonunda senin olacak.....opuyorumnanaktan
Yaaaaa doğru türkiyede yasal değil dimi artık kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım buzağımız değil , farmvilleden biliyorum, inek evinin içerisine bir tane öküzden atıyorsun, pembe-yeşil-birde alacalı yavru ineğin oluyor...naniknanikdelikafaduldenlülülülülülü
Yaaaaa doğru türkiyede yasal değil dimi artık kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım buzağımız değil , farmvilleden biliyorum, inek evinin içerisine bir tane öküzden atıyorsun, pembe-yeşil-birde alacalı yavru ineğin oluyor...naniknanikdelikafaduldenlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?