Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım erkencisin bugün
Reglin etkisi artı gelmissindir canım sen suyunu iç olmazsa haftaya gercek kilonu görürüz
aynen cocuklar okula giderken seslerine uyandim uyuyamadim artik:)
İlk uzuldum ama dedigin gibi reglin etkisi olabilir cidden
Ay ictim suyumuda nasio bogazim kurumustu
Kızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.

Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
Guzel eksi canim

Bekledim ama sadece -100 gr fark etti geçen cuma 91.3 bu cuma 91.8 + 500 herkesten çok çok özür diliyorum hakkınızı helal edin kızlar çok üzgünüm bu hafta hiç diyet modunda gitmedi hiç düzenim olmadı kendimden önce başkalarını düşünmenin gazabına ugradım malesef az ve düzensiz yemek bana yaramadı akşamı erken kapatmam ara ögünleri atlamam hiç olmadı bugün tekrar düzene giricem inş tekrar çok özür dilerim

Kız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günah
yerlerde yuvarlandıkları da oluyo tabicanım tuvaletlere değer, yemek dökülür, yere oturur vs. Benim öyle alışkanlığım var, eşime de attırırım akşam kıyafetlerini, çocuklara da. O da kızıyo bana, temiz bir kere daha giyeyim diyo. Ben tekrar deterjan ütü görsün deyip atarım herşeyi kirli sepetine. O yüzden kurutma makinesi aldım , yetemiyorum. Hatta bu 3. Çamaşır makinesi 2. Kurutma makinesi. Makineler de bana dayanamıyo
Benimkiler haraketli değil canım, bana çekmişler ağır kanlılarYaa tişörtlerde delikler oluştu . Para ayarlayıp, birer alt üst daha alıcam , yoksa kafayı yicem
Al işte bana oturmak yok eski Komşum aradı bana geliyomuş oturmaya kızı okula bırakıp ugrayacakmış ben kaçar
Kolay gelsin canım.

teşwkkür ederim canım
Kilo bildirimim
60.7
Geçen cuma 61.3
Fark - 600 gr
Zipzip-
çok güzel eksi ablam
Tebrik ediyorum canım cok güzel eksi

Tebrik ediyorum ablacım dünkü adımların sana cok güzel eksi getirmis
sağolun kaptanım
Kızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.

Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
hüzel eksi canım
Harika bir eksi gelmiş cnm, tebrikler ❤
teşekkğr ederim canım
Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
Tebrikler canım

Kız yazık günah onun bile hesabı var ne gerek var hergün çamaşır israf

Eksi olman güzel canım.
Geçen hafta:67.6
Bu hafta:66.2
Fark:-1.400 gr
Zipzip-
Wuhuuu tebrikler canım.
Kilo bildirimim
60.7
Geçen cuma 61.3
Fark - 600 gr
Zipzip-
Tebrikler canım.

Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
Tebrikler canım.
Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
Tebrikler canım.
Olsun canım haftaya çok verirsin.
Kız yazık günah onun bile hesabı var ne gerek var hergün çamaşır israf
Yok yaaa denedim duramıyorum. Herkesin bi şeysi var işte. İlla yıkıycam
Super bi eksi
Ayy abla su an benden zayifsin yaaa
Ne guzel 63 teydim aptal gibi kilo aldim izindeyken
Ayy cınımcım, yarışalım mıverirsin hayatım sen , çok bi fazlan yok.

Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
Tebrik ederim canım yinede güzel eksi görmüşsün
Olsun canım üzülme haftaya telafi edersin
Cuma 64,2
Bu Cuma 63,7
Fark -500 gr
Tebrik ediyorum sebnemcim
Günaydın canlarım bizim kız bugün altı aylık oldu diyet yapmaya son 9 ay
Günaydın canım ❤
Hadı bakalım 9 ay sonra bekliyoruz

Günaydın canlarım bizim kız bugün altı aylık oldu diyet yapmaya son 9 ay
Oyy yerim ben onu, sağlıkla gelsin kuzucuk. 6 aylık olunca mi başlayacaksın. Kilo alimin nasıl, geçenlerde tansiyona ilgili sorundan bahsetmistin yanlış hatırlamıyorsam. İyisiniz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…