Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar mezun olan da hala yazabiliyo mu?
Ben spor yapçam ya bana gaz verin dicektim zahmet olmazsa...:kedi:

mezun olsanda yazabilirsin canım benim . Herzaman bekleriz . Başımızın üzerinde yerin var . Biz sana veririz gazı merak etme sen ...

tavsiyen için teşekkürler aebencm.eskiden geç kalkydm.çok yoğun sprda yapsm kilo veremiyodm.saat 7de kalkıyorm çocklrımı okula yollamak için.uyumuyrm ondan sonra.gecede en geç saat 1de yatym.gece kuşuym birazyerimseniben aebencm dündışardydm o yüzden öğle yemeği kaynadı canım

canım benim ben de yazmıştım ama arada kaynamış ..hayır şu anda dikkat ediyorum..sabah düzgün kahvaltı yapınca daha az acıkıyorum şimdi de spora başlıcam...inş..
kavaltı eklemekle iyi etmişin ecem ...kaydirigubbakcemile5tebrik ederim canım istikarın için hedefledin ve başardın .alkisalkisalkis birde spor ekledinmi süper...bayanssulusmile

iyiyim nazcım.sende iyisndr inşalh.mektup gibi olduyerimseniben

sağol canım benim bende iyiyim . Allah kısmet ederse haftaya düğünüm var onun için stresliyim bu aralar . Herşeye alınır oldum . Kafaya takılmayacak şeyleri takmaya başladım.

arkadaşlar ben kaçiom şimdilik.yarım saat bisiklet,temizlik,yemek...ay gözüm kaydı şimdidn.akşam menümüde geri kalan aktivitemide yazarm.byesositososito

sağol canım benim bende iyiyim . Allah kısmet ederse haftaya düğünüm var onun için stresliyim bu aralar . Herşeye alınır oldum . Kafaya takılmayacak şeyleri takmaya başladım.
heyacandan sen 1 hafta diyince beni bile heyecen basıyo nazlım senin halin ni düşünemiyorum ...ohaoldumsmile

ne güzel ya haftaya düğünün var sositososito sositososito

allah kolaylık versin canm.yıllrn tecrübesyle söylm.ne kadr saçma şeylerle uğraşmışm diyorm yıllr önce.ama elinde olmadan takıyorsun bazı şeyleri.ben daha çok evlndktn sonra uğrştm.malm kaynanalık müessesesi.konuyuda nere getrdmkaydirigubbakcemile3öptm canm.byebuyrunnnnnnnnn

menüleri çok bitişik düzara yazmışsın eddoras. satır satır ayrı olarak yazarsan aebenin senin menün üzerinde yaptığı düzeltme gibi daha kolay okunur gözü yormaz dite düşünüyorum yerimseniben

25/03/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Peynir
1 Salatalık
Yarım Kase Maydanoz
1 Bardak Çay
ARA
Yarım Elma
ÖĞLEN
2 Adet Köfte
1 Tabak Salata
1 Kase Şehriye Çorbası
1 Kase Yoğurt
ARA
Kalan Yarım Elmam
1 Portakal
AKŞAM
1 Kase Sulu Köfte

SPOR
1 Saat Yürüyüş
guclubacismile

simoş beni yakalayamaaaazz :1ninca: hadi bul beni yakala beni hahahhahhahha... :)))) aaayy bana bişeyler oluyor :bbo: çok koştum galibee..

hımmm :hulya: hem yumurta hem ekmek olmamış ikiside karbonhidrat bi kısmı yağ deposuna gidebilir sempatiksalakcinni köftede ekmek vardıysa oda olmazzz.. şehriye çorbasındaki şehriyeler cısss..sulu köfteyi kırık prinç ile yaptıysanız oda olmamışş
sonuç;
bugün sana 0 point.. olmamışşş monti amcamla yedim kafayı yahu.. otomatikman ayıklar oldum artıkın boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…