kızlar mezun olan da hala yazabiliyo mu?
Ben spor yapçam ya bana gaz verin dicektim zahmet olmazsa...:kedi:
tavsiyen için teşekkürler aebencm.eskiden geç kalkydm.çok yoğun sprda yapsm kilo veremiyodm.saat 7de kalkıyorm çocklrımı okula yollamak için.uyumuyrm ondan sonra.gecede en geç saat 1de yatym.gece kuşuym birazyerimseniben aebencm dündışardydm o yüzden öğle yemeği kaynadı canım:1hug:teşekür ederim ablam iyiyim çabuk atlattım şükür .. beslenmeme dikkat ettigimden çabuk toparlanıyorum .:kedi:
öglenin yok menünde geçmi kalkıyorsun...?
geri güzel afiyet olsun .....
et yediginde ekmek yemessen kilo vermen daha hızlı olur ablam .a.s.
kavaltı eklemekle iyi etmişin ecem ...kaydirigubbakcemile5tebrik ederim canım istikarın için hedefledin ve başardın .alkisalkisalkis birde spor ekledinmi süper...bayanssulusmilecanım benim ben de yazmıştım ama arada kaynamış ..hayır şu anda dikkat ediyorum..sabah düzgün kahvaltı yapınca daha az acıkıyorum şimdi de spora başlıcam...inş..
iyiyim nazcım.sende iyisndr inşalh.mektup gibi olduyerimseniben
heyacandan sen 1 hafta diyince beni bile heyecen basıyo nazlım senin halin ni düşünemiyorum ...ohaoldumsmilesağol canım benim bende iyiyim . Allah kısmet ederse haftaya düğünüm var onun için stresliyim bu aralar . Herşeye alınır oldum . Kafaya takılmayacak şeyleri takmaya başladım.
sağol canım benim bende iyiyim . Allah kısmet ederse haftaya düğünüm var onun için stresliyim bu aralar . Herşeye alınır oldum . Kafaya takılmayacak şeyleri takmaya başladım.
allah kolaylık versin canm.yıllrn tecrübesyle söylm.ne kadr saçma şeylerle uğraşmışm diyorm yıllr önce.ama elinde olmadan takıyorsun bazı şeyleri.ben daha çok evlndktn sonra uğrştm.malm kaynanalık müessesesi.konuyuda nere getrdmkaydirigubbakcemile3öptm canm.byebuyrunnnnnnnnnsağol canım benim bende iyiyim . Allah kısmet ederse haftaya düğünüm var onun için stresliyim bu aralar . Herşeye alınır oldum . Kafaya takılmayacak şeyleri takmaya başladım.
yok ablam orayı anladım .. ama ben biraz ilerisini düşünmüşüm galiba ...:1hug:
sizede tünaydınmı diym nazcım gözdemcim.merhabalarkaydirigubbakcemile3
yanlışlk oldu.devam ediym.uyanınca 1bardak ılık su 1elma kahvaltı domates biber peynir zeytin 2dilim tam buğday ekmek ara 1elma akşam.ızgara tavuk şiş yoğurt 1dilim kepkli ekmek gece meyve yedim.yatarken 1bardak su 1saat kondisyon bisikleti bu arada günün aydın olsun aebencm.geçmiş olsun canım nasılsın
Nerdeler bakalım çıtırlar grubumuzun üyeleri
yürüyüş yaptım ve geldiiiimmm
Hoşgeldin canım nasıl izmirde havalar burası buzzzz gibi ohaoldumsmile
25/03/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Peynir
1 Salatalık
Yarım Kase Maydanoz
1 Bardak Çay
ARA
Yarım Elma
ÖĞLEN
2 Adet Köfte
1 Tabak Salata
1 Kase Şehriye Çorbası
1 Kase Yoğurt
ARA
Kalan Yarım Elmam
1 Portakal
AKŞAM
1 Kase Sulu Köfte
SPOR
1 Saat Yürüyüş
guclubacismile
hafif bir serinlik var bugün ama güzel yinede hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?