Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

simoş beni yakalayamaaaazz :1ninca: hadi bul beni yakala beni hahahhahhahha... :)))) aaayy bana bişeyler oluyor :bbo: çok koştum galibee..

Gölgeleeerinnnnnnnnnnnn gücüüüüüüüüüüüü adınaaaaa nurooo baskısıyla editlenmiştir

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben monti yapmıyorum nuro hanımefendi hazretleri sempatiksalakcinni

kız editlesene millet gelecek şimdi rezil olucam pişştt pişştt huhhuu alüüüü alsanaalsanasmile editle diyom sannaa.. hooopp sana diyom simoşşş.. nooolluur ablasının bitanesi noolluur..

sonradan okuyanlarda bişey var zannedicekler hahhahhah.. :mymeka: editle didiim bak bi daha demicem kııss..

aaaaaaaaa resmen psikolojik baskı uygulandı bana canımmmm sempatiksalakcinni gölgelerin gücü adına dedik ve kaldırdık kraliçe hazretleri, başka bir arzunuz varmıydı Şeniz

senin akılsız kutusuna bak biraz.. trt3 de buz pateni var canlı.. süper yaa.. çok seviyorum bunları izlemeyi :)

ahahahahah... ayy çok fena düştü :))) işte bu düşmelerde de yarılıyorum gülmekten :)))))

iyiyim gözdemcim sağol.maşalh bu ne enerji .benim bu saatlerde pilim bitio.çocklarımı okula yolladktn sonra uyumuym.7de kalkıom.ev işiydi spordu derken ağırlık basıyo bu saatlrdeboshayallersmile

fırsat bulmuşken bugünkü menümü yazayım.
uyanınca 1bardak ılık su,1elma,4tane kurukayısı
kahvaltı
peynir,zeytin
domates salatalık
haşlanmış yumurta
2dilim kepekli ekmek
ara
1elma
öğle
etli kabak dolması
yoğurt
akşam
haşlanmış pazı yoğurtlu
gece
meyve bitki çayı
1bardak süt
spor
yarım saat koşu bandnda yürüyüş
1.5saat kondisyon bisikleti

menün gayet güzel eddoras...alkisalkisalkis

:lepi:Şenizalkisalkisalkis
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3naniknanik:lepi:
Gölgeleeerinnnnnnnnnnnn gücüüüüüüüüüüüü adınaaaaa nurooo baskısıyla editlenmiştir
akannehir:1ninca:çok merak ettim...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…