Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mesajını yeni gördüm canım biz orda sadece menü paylasımı yapıyoruz sohbetimizi burda yapıyoruz yinede katılmak istersen bekleriz her zaman

Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
1 kase salata

ara
2 kare bitter
1 fincan kahve

aksam 17
1 kase kısır
1 kucuk kase ev yapimi turşu
Su 2 lt
Afiyet olsun canım menün güzel kısır ve tursuyu bugün yemen güzel olmus
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım öncelikle kahvaltı en önemli öğün onu mutlaka yapmalısın, birde tatlı yedin diye aksamı da yememissin bence aksam yine hafif gecirebilirdin
Sporunda cok güzel

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü bacı
Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
1 kase salata

ara
2 kare bitter
1 fincan kahve

aksam 17
1 kase kısır
1 kucuk kase ev yapimi turşu
Su 2 lt
Kız akşama kadar yememişsin o kısırla turşu nerden çıktı 40 yıl yemesem aklıma gelmez ikiside afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kuzum baştan sona yalnış bir seçim yapmışsın seninle bir ara özel olarak konuşalım olurmu

Yarın görürsem yürüme cezası veririm
ay yok yemicem
Önce sen yeseydin sana bişey olmazsa yarın onlara yapardın
bak yaa kilomu aldirtacaksin bana
Tadina baktim fena degildi bence yarina yap diye agliyolardi en son
Afiyet olsun canım menün güzel kısır ve tursuyu bugün yemen güzel olmus
Aslinda ödem yapar tursu diye ilk korkarak yedim ama sonra dedim cumaya hallederim bunu

Kız akşama kadar yememişsin o kısırla turşu nerden çıktı 40 yıl yemesem aklıma gelmez ikiside afiyet olsun
Kızkardeşim tutturmustu gunlerdir tursu diyeablamda sagolsun bende var getireyim dedi
E tursuyu goren annem durur mu yapistirdi kısiri 10 dakikada
Ben sucsuzum yani

ay yok yemicem
bak yaa kilomu aldirtacaksin bana
Tadina baktim fena degildi bence yarina yap diye agliyolardi en son

Aslinda ödem yapar tursu diye ilk korkarak yedim ama sonra dedim cumaya hallederim bunu
Kız kiloyu düşünen kim ben bebelerin akibetini düşünüyorum umarım zahirlenmezler

Bu sabah güzel haberler vermisti oysaki cok üzüldüm Elhan ablam basın sağolsun sizlere ve ailesine sabır diliyorum mekanı cennet olsun insallah

Çok üzüldüm, ne güzel durumu iyiye gidiyordu. Hepimizin başsağlığı dileklerini iletirsen sevinirim. Mekanı cennet olsun inşallah ablasının.

Yaaa çok üzüldüm Allahım geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun hiç tanımadıgım halde bu kadar etkilendim Allahım Elhan ablaya ailesine bol sabır diliyorum ani ölüm rabbim kimseye yaşatmasın inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Şimdiden gözün aydın canım. Kesin farkederler.
Sagol kuzum inş annemle görüntülü konuştum 20gün kadar önce yüüzümden anladı sen yine diyetmi yapıyorsun dedi ayy akşam akşam nasıl canım sıkıldı bazen ölümü unutuyoruz birden duyunca sarsılıyorum çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…