Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibem harika menü sporunda güzel tabata nedir

Evde olmayınca öyle oldu malesef bugun bu gözler neler gördü bir bilsen sabah kahvaltıda eltim hamur kızartmış ıslak kek yapmış kabak tatlısı yapmış halama getirmişti hiç biri bana göre değildi bende bunları buldum yedim

Söylemem bananeyyy

Bende ilk haftalar öyle yaptım ama herşeyi doyana kadar yemedim akşam 5den sabah 11 kadar aç kalıyordum ama diyetisyen bunun yalnış olduğunu söyledi o kadar saat yemek yemezsen metebolizma nasıl çalışacak dedi işte ben orda doğru bildiğim yalnışları öğrenmiş oldum kız o diyeti yapacagıma oruçlarımı tutsaymışım keşke 9gün borcum var
[/QUOTE]
Peki kilo vermeniz nasıldı o diyeti uygularken, tabi anladığım siz şuanki diyetle daha iyi kilo verebiliyosunuz

Onları görüp bunları yediysen helal sana canım. Gör işte bütün eltiler benim gibi değil seni yoldan çıkarmaya çalışıyor

yaa biz donuyoruz

ben bi ara yapmistim faydasini gormedim gerci
5te 5 diye sok diyet vardi bes gunluk ilk gun sadece haslanmis patates yemistim
Yapmadigim diyey kalmamis benimde ya
Tek bir yiyecek işi zor ya çeşitlilik istiyor insan. Bu arada size sıcak hava gönderelim öyleyse. Sen de ankaradaydin dimi, karşılığında simit isterim hem de yanık olanlarından.

Peki kilo vermeniz nasıldı o diyeti uygularken, tabi anladığım siz şuanki diyetle daha iyi kilo verebiliyosunuz
[/QUOTE]
İlk ay 6kilo verdim tabi hepsi kilo değildi ödemde vardı bildiğin aç geziyordum aç uyuyordum karnım zil çalarak şimdi hem aç kalmıyorum tatlı krizlerim olmuyor hemde kilo veriyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…