Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:lepi:Şenizalkisalkisalkis

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3naniknanik:lepi:

akannehir:1ninca:çok merak ettim...:jeyyar:

Nuro söylesin ablaaaaa :lepi: sonra küsüyor bana :lepi: tripcan nuroşum nolucak :lepi:

iyi akşamlar canım takımım benim.....

Bugün ingilizcedende çıkınca beynim iyice sulanmış durumdaa..... Anca attım kendimi eve ve bayılmak üzereyim.... Hiç ara vermedende hemen derse oturmam lazım çünkü bugün tekrar yapmazsam irikecek konular.... :bbo:

Şu an hesap bile yapamadığım için ve kilo bildirimlerini genelde perşembeden yaptığım için gece girer ve kilo bildiriminde bulunurum canım takımım benim.....

biraz geçmişe göz atayım bari girmişken.... Bide hemen bugünün menüsünü ekleyeyim....

25/03/2010

SABAH:

Sebze çorbası
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
3 tane light zeytin

ÖĞLEN:

Haşlanmış tavuk
Yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği
Salata
1 bardak ayran

AKŞAM:

4 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt

(ben bunları yerken annem ve anneannem insafsızca karşımda mantı yediler.... Ama 1 kaşık bile almadım ben..:lepi:)

Harikasın sinem menü gayet güzellll, heyt beeee yarın gene güzel sonuçlar alacağız kısmetse, diğer topiclere bakıyorumda bizim takımdaki istikrar yok, birde gruplaşma var sanırım, cıx cıx cıx ... Yaşasın 6. takım kardeşliği...Yaşasın tam bağımsız 6. takım :lepi:
Yarın gene birinciyizzzzzz değilmiiiiiiiiii? şakkıdı

Vallaha takımca 1.lik ve bireyseldede senden 1.lik bekliyoruz Gözdemcim.....opuyorumnanaktan

Bu hafta bunun için çabaladım zaten , bakalım kısmet, sürprizi yarına saklayalım :lepi:

Evet o gücü kendimde bulmuşken kilo bildirimimi yapıyorum canlarım....

58.6 / 57.7 / 0.9 /%1.54

Bu hafta bunun için çabaladım zaten , bakalım kısmet, sürprizi yarına saklayalım :lepi:

İnşallah takımdan hem bireyselde derce çıkartırız hemde takımca yine ilk 3te yer alırız bu artık 6. takım klasiği oldu derecelerimiz olmazsa çok ayıp olur.....zemuszemus

Tebrikler sinemciğimmm, harikasın... Hadi bakalım vira bismillahhh bayanssulusmile:hooray:

İnşallah takımdan hem bireyselde derce çıkartırız hemde takımca yine ilk 3te yer alırız bu artık 6. takım klasiği oldu derecelerimiz olmazsa çok ayıp olur.....zemuszemus

Ahahaha popülaritemiz tavan yapmış durumda zaten :lepi: geçenlerde paylaşım alanında çok oluyoruz yazmıştım, püsküütte gerçekten çok oluyorlar diye takılmış bize sengözlerimebaksanab
SAHİDEN DE ÇOK OLUYOOOOOOORRRUUUUUZZZZ kızlarrrrr :lepi::jeyyar:sengözlerimebaksanab

Çok olmayada devam edeceğiz inşallah ama derecelerde kilolarda minimum olacağız inşallah....

Bu arada ben hedefe çok yaklaştım galiba hedefimi 50 ye çekeceğim....opuyorumnanaktan

Herşey sizlerin sayesinde kızlar bana bu süreçte o kadar büyük destek oluyorsunuz ki anlatamam..... Yalnız olmadığını bilmek çok güzel birşeya.s.

Biz bir aileyiz sinem elbetteki destek olacağız ve olageleceğiz hep, koruma dönemi olsun devamında olsun, hep haberleşeceğiz birbirimizle... Çok yakın dostluklar kuruldu burada, düştüğümüzde kaldıranımız çok şükürler olsun...Seviyorum sizleri be yaaa hemde çok iyiki varız hepimiz :kedi:

çok şeekkkerr.. birisine benzetmezsem olmaz sempatiksalakcinni
kardeşime benzemişsin acayip derecede. ohaoldumsmile

Sen balsıııında ondan mı aceeeep Şeniz
Kardeşinede kocaman sevgiler, ben uyuyayım artık hayaattttımmm, sabahları haftaiçi hep 06:30 da kalkıyorum, yarın görüşürüz canımmm çok öptüm...
Bu arada aşkı memnuda adnan hala öğrenmediyse ben telefon edip söyleyeceğim artık behlülü canıma tak etti delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…