Tesekkur ederim ❤
Tamam canım diyet öncesi neler yiyorsun tatlılardan uzaklas öyle gelBurdayım cuma basliycam paylaşmaya diyete hazırlanıyorum
Evet evet giriyorum canım listeye gece rüyamda bile gördümUuuu listeye mi giriyosun
Hadi bakalim 2 haftaya bende listede olcam Insallahkapisirizz
aksama kadar cok iyi gitmistin canim biskuvi olmasaydi keske:)Kızlar iyi geceler ❤
23 ekim menüsü
Sabah 10:00 1 tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1/2 kk kaşar, 1 şekersiz çay, domates salatalık
15:30 1 kase mercimek çorbası, 150 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata
16:30 2 mandalina
20:15 1 avuç karışık çerez, 3 bebe bisküvisi ( bu hafta kaçamak konusunda kendime engel olamıyorum maalesef)
2 lt su
10011 adım (6.6 km tempolu yürüyüş)
cok hafif olmus canim23 Ekim menü
11.00 az peynirli omlet 2 dilim kaşar peyniri 5 zeytin salatalik yeşillik şekersiz çay
12 sade türk kahvesi maden suyu
15.00 3 kaşık yulaf dan yulaf lapasi
19.00 az çorba 2 kaşık kuru fasulye salata
20 00 muzlu süt (yarim muz 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı kahve katip blendirdan gecirdim)
Su 2 lt Spor yarım saat tabata @Ytmz
guzel ideal bi menu canim23 Ekim Menüsü
9:00 = Haşlanmış yumurta, peynir, domates, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = 1 mandalina
14:30 = 4 kaşık yulaftan yulaf lapası, 1 trabzon hurması
17:30 = 4 kaşık bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 8 bin adım
Gulumse24
cok ideal bi menu canim
halley olmamis ama spor cok iyi23 ekim carşamba:
sabah: 1 haşlanmış yumurta labne peynir bi tatlı kaşiğı kadar 1 dililm ekmek
arada bir elma
öğle: 2 tane ıspanaklı lahmacun bi kase hoşaf
arada bi tane halley yedimuzuldum geri
akşam: bir kase yüksük çorbası ve yoğurt
arada bır kase nar 2 litre su
spor da 11.300 adım yurudum
menu guzel spor muhtesem23 Ekim menüsü
09.00 kahvaltı
2 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim tulum 1 dilim kasarla tost.
11.45 öğle
3-4 kaşık etli bezelye, 1 kepçe tarhana çorbası.
13.00 ara
1 küçük boy mandalina.
18.15 akşam
1 kase bol yeşillikli domates salatalikli kısır, 3 parca fırında yumurtalı karnıbahar, 250 ml ayran.
19.00 çay yanında 3 kuru kayısı, 4 badem, 6-7 fındık.
Su 2 lt
Spor
13.000 adım 195 puan
40 sn plank
60 sn wall sit
30 adet köprü
135 adet alt karın egzersizi (toplam 6 farklı hareket 2 şer set farklı sayılarda)
cok iyi yapmissin canimKızlar akşam yattıktan sonra uyku tutmayınca biraz spor yapayım dedim.
15 dk fitness blender yağ yakıcı kardiyo egzersizi
100 adet bisiklet hareketi
20 adet yerde bacak kaldırma hareketi yaptım.
pidenin miktarini yazmamissin canim ayrica hic sohbete katilmiyosun bekliyoruz23 Ekim menüm
Kahvaltı 10:00 da
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 tane Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara öğün 13:30 da
1 tane meyve
Akşam 18:00 da
Kıymalı pide
Ayran
Spor
5 mil lesli
25 köprü hareketi
1,5 litre su
aksam cok ac kalmissin canim24 ekim menüm
Sabah kahvaltısı saat 9.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 dilim peynir
5 tane zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Öğlen yemeği misafir vardı saat 15.00
2 dilim peynir
El kadar katmer
1 tane yumurta kadar haşlanmış patates
3 bardak çay
Akşam yemeği yemedim katmer yedim diye tarlaya makarna salatası yaptım 1 kaşık tadına baktım birde akşam için erişte makarna yaptım 1 kaşık onun tadına baktım
2 litre su
Spor yok
Nego
Guzel olmus ablaKahvaltı 08:20
1 kk süzme peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık
1 dilim ekmek
Öğle 12:00
Ton balıklı kinoa
Akşam 18:15
8 küçük kanat
Bir kase çoban salata
Su içiyorum hesaplamıyorum.
Spor yok.
bak ruyalarina kadar girmisEvet evet giriyorum canım listeye gece rüyamda bile gördüm
2 hafta sonra sende girersin kapısırız
Ekmeği kestim tatlı da yapmayı düşünmüyorum uzun bir süre ☺Tesekkur ederim ❤
Tamam canım diyet öncesi neler yiyorsun tatlılardan uzaklas öyle gel
Evet evet giriyorum canım listeye gece rüyamda bile gördüm
2 hafta sonra sende girersin kapısırız
Sorma yaa hatta birinciler sırırını paylasıyorda yazıyordum ama tabiki o kadar kilo vermedimbak ruyalarina kadar girmis
Insallah canim
Ya ben 63.8 ile mi izne ayrilmistim
Oo süpersin bende yemek yiyorsun sanmıstımEkmeği kestim tatlı da yapmayı düşünmüyorum uzun bir süre ☺
63.7 ile izne ayrılmıssın canımbak ruyalarina kadar girmis
Insallah canim
Ya ben 63.8 ile mi izne ayrilmistim
HahahahhahjSorma yaa hatta birinciler sırırını paylasıyorda yazıyordum ama tabiki o kadar kilo vermedim
İlk sayfaya bakayım canım orda yazıyordu
Hmm daha varmis desene63.7 ile izne ayrılmıssın canım
Hahahhah
Valla gecen sefer hiç.birinci olamadım listeye girersem birinci olmak için calısırımHahahahhahjhayaller hayatlar
Sanirim bende asla birinci clam
Hmm daha varmis desene
Bu sefer bireysel 1.lik icin de ugrasalim o zamanValla gecen sefer hiç.birinci olamadım listeye girersem birinci olmak için calısırım
100 gram var kız 63.8 ile :)))
Cnm moralin bozulmuş ama bence izne çıkma. İzinde genelde kilo alınıyor. Bende özellikle 2 haftadır çok kötü gidiyorum ama grubu bırakırsam hiç yapamayacağımı bildiğim için izne çıkmaktan vazgeçiyorum sürekli.Kaptanım ben izne mi ayrılsam, istediğim gibi eksi getiremiyorum hiçyarın umarım eksi gelir, regl var. Her hafta bir şey çıkıyor
İnşallah çok etkilemez canım yarın seni.Cumadan sonra olsam ne vardı bugün oldum yaa
Girmezsen dikkat etmeyeceksin ama. Daha da ileri gitmeden önüne gecmelisin.Merhaba sebnemcim
Hazır mıyım bilmiyorum eksi gördüm ama liste konusunda cok kararsızım :)
Evet izinde öyle oluyor genelde ama cidden sıkıldım, düzgün gitse şu kilolarCnm moralin bozulmuş ama bence izne çıkma. İzinde genelde kilo alınıyor. Bende özellikle 2 haftadır çok kötü gidiyorum ama grubu bırakırsam hiç yapamayacağımı bildiğim için izne çıkmaktan vazgeçiyorum sürekli.
Eve turşu almıyorum düşün ödem yapmasın diye. Ayran içmiştim o sisirdi kesin beni, yoğurt yaramıyor bana burda onu keşfettik.ben ordaydim
Kiymetimi bil
ya cokokrem hic hesapta yoktu aslinda bi an bosluguma geldi
iyi ki tursu yememissin burda tecrube konusuyoryarina kadar bulgurun yaptigi sislik olsa bile gider canim
Ya bu takim cok fena hic bisi de kacmiyo gozunuzden
Olsun canim yarina gecer o sislik:)Eve turşu almıyorum düşün ödem yapmasın diye. Ayran içmiştim o sisirdi kesin beni, yoğurt yaramıyor bana burda onu keşfettik.
Kaçmaz gözümüzden tabi, bı de kaşıkta kalanı yedim diyo bak hele
Bozma moralini canim, hepimizin vücudu farklı çalışıyor. Ben bu hafta gerçekten çok az yedim çok hareket ettim ama o kadar az eksi gördüm ki bu sabah. Başkası olsa cidden 1 kilo üstü verirdi bence. Yazdığım menülerde miktarlar belki o kadar az görünmüyordur ama çok dikkatliydim hakkaten. Bakalım yarın ne getirecek. Az da olsa vermeye devam edeceğiz.Kaptanım ben izne mi ayrılsam, istediğim gibi eksi getiremiyorum hiçyarın umarım eksi gelir, regl var. Her hafta bir şey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?