Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

madem montiye %100 uyamıyorum ucundan köşesinden tutunmak lazım kaydirigubbakcemile3
zemuszemusa.s
KİLON AYNI OLSADA YAĞ ORANIN ARTMIŞTIR ELİFİM SPORA BAŞLAMAN İYİ OLMUŞ .....
günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
GÜNAYDIN AZRA ..... SANADA HAYIRLI CUMALAR ...
AZRA HANGİ LİNKLERDE MODLUK YAPIYORSUN ?

BİRDE BEN SANA MONTİ YE GEL DEMİŞTİN DAHA KALABALIGIN GİTMEDİMİ.:jeyyar:

Oyyyyyyyyy kıyamammm açmısın sennnnn , ödemdir ablacığım o ödem çayına başla istersen Şeniz

simoşum tebrik ederim fıstığım maşallah sana

bende bu sabah bir monti kahvaltısı yaptım evde ama üzerine kahve içtim işe gelince :kedi:

bigudicim geçmiş olsun bebişine

Teşekküüürrr ederimmmmm :kedi:

BAK ABLACIM BAZAN SÖYLE OLUYOR DAHA ÖNCEKı HAFTA YEDıKLERıN O HAFTA BELLı OLMASADA ıLERKı HAFTA YAĞA DÖNÜŞÜYOR BUNU BENDE BıKAÇ KERE GÖZLEMLEDıM .
ÖYLE OLMUŞOLABıLıR . BıRDE BU ELETRONıK TARTILARDAN HıÇ ANLAMAM BEN NORMAL BASKÜLDEN ÇOK MEMNUNUM NE PıL DERDı VAR NEDE GR ŞAŞMAZ .10 KEREDE KIÇSAM HEP AYNI GÖSTERıR .

KALORıYE TAKMA ABLAM YA VALLA BıLıYORUM ÇOK OLUYORUM AMA:kedi: KL. HESABI YAPILMAZ ŞÖYLEKı HER YıYECEGıN KL,Sı PıŞıRıLMESıYLE, TAZELıGıYLE,, HANGı ĞIDALARLA YENıLDıGıYLE ,,HANGı SAATTE YENıLDıGıYLE BıLE DEGıŞıR ...ASLA TAM HESAPLANAMAZ .
BENıM YEDıKLERıMı GÖRSEN KAÇ KL ACEP .laelaelaelaelae

AMA BAK ŞUDA VAR HAFTAYA DA ETKıSıNı GÖRÜRSÜN . BAZAN SONUÇLAR DAHA SONRA ÇIKIYOR ...
TAKMA CANIM YA ....:1hug:

haftaya bugün oğlum geliyorrr :sm_cool:

ama bu sefer o burdaykenn bozmıyacam diyet felan dikkat edicemmm sözzz a.s

kızın sınavi için kardeşine destek için geliyor bu aradaa sınva iki haftamız kaldı
adranelin evde tavan vaziyetlerindeee -tatlicadiarzu-

ben kendi adıma takmadım fıstığım neden dersenn vucudummm bir önceki haftaya göre aynını demiyor karın tamamen gittii
bir süzülme var vucudum da bariz belli kotlarım bu hafta dahada bol geliyorrr a.s

tek sorunn basenlerdeee :1no2:

sadece takımım için üzülüyorum artyla diyet yaptığım halde gelmek istemezdim karşınıza sıkıntım buu a.s

hayırlı cumalar sevgili takımıma.s.
dün akşam eve geldim foruma gireyim dedim yerimden kalkamadım hele bilgisayar ekranına bakmaya mecalim yoktu
bugün sabah stajıma gitmed önce gireyim kilomu yazayım dedim bir de baktım gate away yazıyor yine uğraştım didindim olmadıCADIARZU

ilk olarak dünkü menümü yazıvereyim

sabah 2 dilim diyet ekmek ve lor peyniriyle hazırlanmış tost
maydonoz tere,domates
2 zeytin
1 fincan yeşil çay
malesef 2yekadar bir şey yiyemedim ders anlatmaktan
14.00da avuç içi kadar ızgara tavuk göğüs
salata,1 bardak ayran
19.00 salata 1 tabak çorba
21.00 1elma,1portakal
2litre su,2 fincan yeşil çay

şimdi bu hafta muayyen günüm kilo veremem diyordum amaaa
tartı beni çookk sevindirdsositosositoi
93.4olmuşum 1.8 kilo vermişim:lepi:

95.2/1.8/93.4/%1.89
bildirimimi yaptğıma göre gemişi okuyabilirim,hemennn geiyorum

Son düzenleme:
EGERKİ İNCELMEDE VARSA ABLAM HİÇ BİR PROBLEM YOK . biz bilmiyormuyuz seni hep verecek deyilizye ...:1hug:
hadi gözün aydın ogluşda geliyor yakında ..:1hug:

tebrik ederim suura .......
ayrıca menünde çok güzel ...alkisalkisalkis.. alıcı gözle baktım tambir monti menüsü olmuş :jeyyar:

6. takımın fıstıkları bu hafta surayı listeye yazlımmı ne dersiniz ......opuyorumnanaktan
benden okey kendisi tam bir 6. takımlı oldu ...:lepi:

Suura benim içinde uygun yeni kanlara ihtiyacımız var delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…