zemuszemusa.smadem montiye %100 uyamıyorum ucundan köşesinden tutunmak lazım kaydirigubbakcemile3
KİLON AYNI OLSADA YAĞ ORANIN ARTMIŞTIR ELİFİM SPORA BAŞLAMAN İYİ OLMUŞ .....2 gün önce geçen yazki keten pantolonlarımı falan denedim ,eteklerimi giydim
kilomda fark yok derken yağ bağlamışım resmen
pantolonumun fermuarını kapatamadım akannehir
etek olayı zaten kociş tarafından yasaklandı ,etek giyince daha şişman gözüküyomuşum mafoldumben
zayıflayıp onu çatlatmam lazım aklinialirimsmile
GÜNAYDIN AZRA ..... SANADA HAYIRLI CUMALAR ...günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
günaydın kızlarrr Şeniz
kilomm 73 .400 bilmiyorumkismile
bunun sebebini bir türlü anlamadım günlerdir açım inanınnn
:sm_confused:
ayakta çok dolaştrım vücüt sumu topladı ne yptı inanın bilmiyorummm :sm_confused:
inanın açım ben yaaa :çok üzgünüm:
simoşummm süpersinn rekora koşmuşsun fıstığımmm Şeniz
simoşum tebrik ederim fıstığım maşallah sana
bende bu sabah bir monti kahvaltısı yaptım evde ama üzerine kahve içtim işe gelince :kedi:
bigudicim geçmiş olsun bebişine
ablam 1000 kalori çok az ama ya
Oyyyyyyyyy kıyamammm açmısın sennnnn , ödemdir ablacığım o ödem çayına başla istersen Şeniz
BAK ABLACIM BAZAN SÖYLE OLUYOR DAHA ÖNCEKı HAFTA YEDıKLERıN O HAFTA BELLı OLMASADA ıLERKı HAFTA YAĞA DÖNÜŞÜYOR BUNU BENDE BıKAÇ KERE GÖZLEMLEDıM .çok ta aç kalmıyorum az az yiyorum kolari hesabını yapıyorum günlükk pazartesiden cumaya 1000 kaloriyle dolaşıyorum günlük
ama bu işe hala şaşkınımm
büyük olasılık elektronik tatrtıda geçen hafta hata verdimmm hatalı tartıldım başka mantığını bbulamıyorum çünkii :sm_confused:
BAK ABLACIM BAZAN SÖYLE OLUYOR DAHA ÖNCEKİ HAFTA YEDİKLERİN O HAFTA BELLİ OLMASADA İLERKİ HAFTA YAĞA DÖNÜŞÜYOR BUNU BENDE BİKAÇ KERE GÖZLEMLEDİM .
ÖYLE OLMUŞOLABİLİR . BİRDE BU ELETRONİK TARTILARDAN HİÇ ANLAMAM BEN NORMAL BASKÜLDEN ÇOK MEMNUNUM NE PİL DERDİ VAR NEDE GR ŞAŞMAZ .10 KEREDE KIÇSAM HEP AYNI GÖSTERİR .
KALORİYE TAKMA ABLAM YA VALLA BİLİYORUM ÇOK OLUYORUM AMA:kedi: KL. HESABI YAPILMAZ ŞÖYLEKİ HER YİYECEGİN KL,Sİ PİŞİRİLMESİYLE, TAZELİGİYLE,, HANGİ ĞIDALARLA YENİLDİGİYLE ,,HANGİ SAATTE YENİLDİGİYLE BİLE DEGİŞİR ...ASLA TAM HESAPLANAMAZ .
BENİM YEDİKLERİMİ GÖRSEN KAÇ KL ACEP .laelaelaelaelae
AMA BAK ŞUDA VAR HAFTAYA DA ETKİSİNİ GÖRÜRSÜN . BAZAN SONUÇLAR DAHA SONRA ÇIKIYOR ...
TAKMA CANIM YA ....:1hug:
EGERKİ İNCELMEDE VARSA ABLAM HİÇ BİR PROBLEM YOK . biz bilmiyormuyuz seni hep verecek deyilizye ...:1hug:ben kendi adıma takmadım fıstığım neden dersenn vucudummm bir önceki haftaya göre aynını demiyor karın tamamen gittii
bir süzülme var vucudum da bariz belli kotlarım bu hafta dahada bol geliyorrr a.s
tek sorunn basenlerdeee :1no2:
sadece takımım için üzülüyorum artyla diyet yaptığım halde gelmek istemezdim karşınıza sıkıntım buu a.s
EGERKİ İNCELMEDE VARSA ABLAM HİÇ BİR PROBLEM YOK . biz bilmiyormuyuz seni hep verecek deyilizye ...:1hug:
hadi gözün aydın ogluşda geliyor yakında ..:1hug:
tebrik ederim suura .......hayırlı cumalar sevgili takımıma.s.
dün akşam eve geldim foruma gireyim dedim yerimden kalkamadım hele bilgisayar ekranına bakmaya mecalim yoktu :çok üzgünüm:
bugün sabah stajıma gitmed önce gireyim kilomu yazayım dedim bir de baktım gate away yazıyor yine uğraştım didindim olmadıCADIARZU
ilk olarak dünkü menümü yazıvereyim
sabah 2 dilim diyet ekmek ve lor peyniriyle hazırlanmış tost
maydonoz tere,domates
2 zeytin
1 fincan yeşil çay
malesef 2yekadar bir şey yiyemedim ders anlatmaktan
14.00da avuç içi kadar ızgara tavuk göğüs
salata,1 bardak ayran
19.00 salata 1 tabak çorba
21.00 1elma,1portakal
2litre su,2 fincan yeşil çay
şimdi bu hafta muayyen günüm kilo veremem diyordum amaaa
tartı beni çookk sevindirdsositosositoi
93.4olmuşum 1.8 kilo vermişim:lepi:
95.2/1.8/93.4/%1.89
bildirimimi yaptğıma göre gemişi okuyabilirim,hemennn geiyorum
açım ben yaaa :çok üzgünüm:
gel buraya beraber kebap çıya gidelimmm :jeyyar:
78/77/1/1,28%
günaydın kızlar..
koccaman bir dilim pizza geldi şimdi ama geri gönderdim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?