- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
güzel kızsın Allah Sahibine bağışlasın.
:lepi:Şenizalkisalkisalkis
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3naniknanik:lepi:
akannehir:1ninca:çok merak ettim...:jeyyar:
Sen balsıııında ondan mı aceeeep Şeniz
Kardeşinede kocaman sevgiler, ben uyuyayım artık hayaattttımmm, sabahları haftaiçi hep 06:30 da kalkıyorum, yarın görüşürüz canımmm çok öptüm...
Bu arada aşkı memnuda adnan hala öğrenmediyse ben telefon edip söyleyeceğim artık behlülü canıma tak etti delikafadulden
Evde kaldım yapacak birşey yok :lepi:
öyle deme yaa.. kısmetten ötesi yalan be güzelim.. sen kendini afedersin yırtsanda o kişi senin kısmetin değilse olmayınca olmuyor be tatlım.. ama o kişi senin kısmetinde varsa Allah dünyanın bi ucunda bile olsa sizi buluşturuyor.. inanki böyle.. ben buna çok inanırım..
iyi geceler tatlu rüyalar canımcım Allah rahatlık versin.. Ednana gelince behlülle bihter durumunu öğrendi ama behlül öyle su üstüne çıktıki zeytinyağı gibi adam özür bile diledi behlülden :) ren geyiği ednnnaann.. :)) kaydirigubbakcemile3
öyle deme yaa.. kısmetten ötesi yalan be güzelim.. sen kendini afedersin yırtsanda o kişi senin kısmetin değilse olmayınca olmuyor be tatlım.. ama o kişi senin kısmetinde varsa Allah dünyanın bi ucunda bile olsa sizi buluşturuyor.. inanki böyle.. ben buna çok inanırım..
Herkeslere günaydın, Cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Ben 80,3 gösterirkene 80,9 gösterir olmuşum. ama hasta olunca doktorumuz patates önerdiği için bolca yedik olsun iyi olalımda gerisi önemli değil.
günaydınlar 6. takımın çıtırları ben bu hafta aynıyım . buna çok sevindim açıkçası . bu hafta doğru düzgün diyet yapmama rağmen kilo almamışım . sabah tartıya korka korka çıktım.
günaydın nazlıcığım, düğüne gelmeyi çok istiyorum bakalım inşallah gelebilirim, davetiyenide aldım hayatım çok teşekkür ederim, kilo içinde haftaya zaten eksilerde olucaksın bence bayanssulusmile heyecanlımısın gelinliğini çok merak ediyorum ben yahuuu eyvahedigeldismile
evvveeeeeet bombamızı patlatalımmm bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:
woowwwwwwww süpersin simoşum tebrik ediyorum seni tatlım .
bekliyorum canım . Gelebilirsen çok sevinirim . Ben çok heyecanlıyım simoş bir okadarda stresliyim . Alınganım kırılganım . Gelinliğimi pazartesi alacağım inşallah simoş.
Evvveeeeeet Bombamızı Patlatalımmm Bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
Simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
Hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:
gözdem cok sevindim bnm yerimede vermişşn maaasallh bnde bu hafta tık yok nedeni belli aslında ama haftaya bnde acsını cıkrcam insl kilom aynı kızlar malesef bugün dersane denemem var erkenden gtmem lazım öpüyorum hepinizi artık aksama geldgimde güzel haberleri alırımŞeniz
60.5 / 60.5 / 0.0 / % 0.0
gözdem cok sevindim bnm yerimede vermişşn maaasallh bnde bu hafta tık yok nedeni belli aslında ama haftaya bnde acsını cıkrcam insl kilom aynı kızlar malesef bugün dersane denemem var erkenden gtmem lazım öpüyorum hepinizi artık aksama geldgimde güzel haberleri alırımşeniz
60.5 / 60.5 / 0.0 / % 0.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?