Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler tatlu rüyalar canımcım Allah rahatlık versin.. Ednana gelince behlülle bihter durumunu öğrendi ama behlül öyle su üstüne çıktıki zeytinyağı gibi adam özür bile diledi behlülden :) ren geyiği ednnnaann.. :)) kaydirigubbakcemile3

Evde kaldım yapacak birşey yok :lepi:

öyle deme yaa.. kısmetten ötesi yalan be güzelim.. sen kendini afedersin yırtsanda o kişi senin kısmetin değilse olmayınca olmuyor be tatlım.. ama o kişi senin kısmetinde varsa Allah dünyanın bi ucunda bile olsa sizi buluşturuyor.. inanki böyle.. ben buna çok inanırım..

dimiii olmayınca olmazmıs bazensenağlama öle diyolarrrlülülülülülü

Herkeslere günaydın, Cumanız mübarek olsun arkadaşlar

Ben 80,3 gösterirkene 80,9 gösterir olmuşum. ama hasta olunca doktorumuz patates önerdiği için bolca yedik olsun iyi olalımda gerisi önemli değil.

günaydınlar 6. takımın çıtırları ben bu hafta aynıyım . buna çok sevindim açıkçası . bu hafta doğru düzgün diyet yapmama rağmen kilo almamışım . sabah tartıya korka korka çıktım.

Bu kıvançtan korkulur vallahi :lepi:

Öyle tabi hayatım şaka yapıyorum zaten rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun :Saruboceq:

Herkeslere günaydın, Cumanız mübarek olsun arkadaşlar

Ben 80,3 gösterirkene 80,9 gösterir olmuşum. ama hasta olunca doktorumuz patates önerdiği için bolca yedik olsun iyi olalımda gerisi önemli değil.

Günaydın canım, olsun sen iyileşte hiç önemli değil gram farklar opuyorumnanaktan

Günaydın nazlıcığım, düğüne gelmeyi çok istiyorum bakalım inşallah gelebilirim, davetiyenide aldım hayatım çok teşekkür ederim, kilo içinde haftaya zaten eksilerde olucaksın bence bayanssulusmile Heyecanlımısın gelinliğini çok merak ediyorum ben yahuuu eyvahedigeldismile

Evvveeeeeet Bombamızı Patlatalımmm Bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
Simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
Hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:

bekliyorum canım . Gelebilirsen çok sevinirim . Ben çok heyecanlıyım simoş bir okadarda stresliyim . Alınganım kırılganım . Gelinliğimi pazartesi alacağım inşallah simoş.

evvveeeeeet bombamızı patlatalımmm bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:

woowwwwwwww süpersin simoşum tebrik ediyorum seni tatlım .

woowwwwwwww süpersin simoşum tebrik ediyorum seni tatlım .

Sağol nazlıcığım birkaç haftadır sabitlerin ve + ların acısını çıkardım sanırım kaydirigubbakcemile3 Darısı hepimize inşallah, sağlıklı ve kalıcı ... opuyorumnanaktan

bekliyorum canım . Gelebilirsen çok sevinirim . Ben çok heyecanlıyım simoş bir okadarda stresliyim . Alınganım kırılganım . Gelinliğimi pazartesi alacağım inşallah simoş.

Stres elbette etkiler, ne garip en mutlu günlerimizi sırf aman birşey olacak diye gergin geçiriyoruz, insan olmanın doğasında var demekki bu...Allahımın izniyle bir balayından dönseniz, senden mutlusu olmayacak inşallah, pazartesi alıncada konuşuruz, inşallah bitince ve giyince ohh içime sindi dersin canım Şeniz

Evvveeeeeet Bombamızı Patlatalımmm Bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
Simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
Hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:

gözdem cok sevindim bnm yerimede vermişşn maaasallh bnde bu hafta tık yok nedeni belli aslında ama haftaya bnde acsını cıkrcam insl kilom aynı kızlar malesef bugün dersane denemem var erkenden gtmem lazım öpüyorum hepinizi artık aksama geldgimde güzel haberleri alırımŞeniz

60.5 / 60.5 / 0.0 / % 0.0

Teşekkür ederim sultanım darısı hepimizin başına inşallah, sabit olman bile güzel inan, hadi bakalım haftaya da senden derece bekleyeceğim ben opuyorumnanaktan

bu hafta seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sultancığım . Benimde kilom aynı . Inan buna bile çok sevindim.

günaydın ...... hayırlı cumalar ........

bu hafta bende 700gr. kilom 63.200gr. gerçi listeye faydam yok ama ....:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…