Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın kızlarr bu hafta giremeıdm sıteye basımı kasıyacak zamanım olmadı
duru reflü olmuş bıde astımdan şüphelendı doktor ıkı gundur basladık ılaclara ama bastıgım yerı bılmıyorum bu kıs hasta olunca
dıyet yapamıyorum artık 1aydır işe nasıl gelıp gıttgımı gorsenızz salmış durumdayım acılen bakıma gırmem gerek ama once şu kıs bı ıyılessın
sadece aksamları 50ila 80arası mekık cekıyorum gobegım ıcın dıyetede tez zamanda gerı dönmeyı planlıyorum maglum havalar ısınıyo

buarada kızımın dogum gunu yaklasıyooo çok mutluyumm mayısa kadar toparlamam gerekkk
opuyorum herkezııı

günaydın canım . Geçmiş olsun bebeğimize . Tez zamanda iğleşir inşallah .

Evvveeeeeet Bombamızı Patlatalımmm Bakalımmmmmm sempatiksalakcinni
Simerenya / 98,3 / 94 / 4,3 / %4,38
Hadiiiiiiiiiiii bakalıııııııııııııımmmmmmmmmmmm :lepi:
hihoyyytalkisalkisalkisbu haftada bireysel bizden çıkaçak inşallah ...:teytey:
kıs gözde ah bu istikrarını sürdüre bilsen ne güzel kilolar verecen 2 ay sonra çıtır leblebi olucan ah klava:
ay bana bakın ya kıs ne güzel kilo vermiş ben hala sopa salıyorum ....:roflol::roflol::roflol: nasrettin hoca misali geçen haftanın sopası .:roflol::roflol::roflol:
sabit olman ble iyi sultanım . 3 gün cozutmanı düşünürsek . benim üzüldügüm bozmasaydın bu gün kilon ne olacaktı .:çok üzgünüm:
bu hafta seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sultancığım . Benimde kilom aynı . Inan buna bile çok sevindim.
bak buna sevindim nazlım güzel, dügün sonuna kadar kilo alma yeter ....a.s
Şenizolumunekankayizsmile

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bekliyoruz opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr Şeniz

kilomm 73 .400 bilmiyorumkismile

bunun sebebini bir türlü anlamadım günlerdir açım inanınnn
:sm_confused:

ayakta çok dolaştrım vücüt sumu topladı ne yptı inanın bilmiyorummm :sm_confused:

inanın açım ben yaaa :çok üzgünüm:

BU BEBELER HASTA OLANA KADAR BİZ OLSAK DAHA KOLAY OLUR .
GEÇMİŞ OLSUN BUGİŞ .

simoşum tebrik ederim fıstığım maşallah sana

bende bu sabah bir monti kahvaltısı yaptım evde ama üzerine kahve içtim işe gelince :kedi:

bigudicim geçmiş olsun bebişine

ben geldim hasaNEDENN
durumlar iyi hastalar gözünü açmışş boshayallersmile

yanlız git gel yoruldum beyaaa -tatlicadiarzu-
İYİ OLMALARINA SEVİNDİM ABLAM ....a.s.

DİMİ AMA HAKSIZLIK .... bizimkilerde her akşam tatlı yiyyorlar yav ben yapmasamda kendileri alıp geliyo .:dilcikar::dilcikar:
Evet o gücü kendimde bulmuşken kilo bildirimimi yapıyorum canlarım....

58.6 / 57.7 / 0.9 /%1.54
tebrikler sinem bu istikararla devam canım . inan o mantıyı gözün bile görmeyecek .:sm_cool:
dimiii olmayınca olmazmıs bazensenağlama öle diyolarrrlülülülülülü
:1ninca:sengözlerimebaksanabvar sende bişiler..:jeyyar:
Herkeslere günaydın, Cumanız mübarek olsun arkadaşlar

Ben 80,3 gösterirkene 80,9 gösterir olmuşum. ama hasta olunca doktorumuz patates önerdiği için bolca yedik olsun iyi olalımda gerisi önemli değil.
evet beyazım iyi olunda gerisi nasıl olsa olur .

bu hafta bende 700gr. kilom 63.200gr. gerçi listeye faydam yok ama ....:)[/QUOTE]

su olabilir ablam bozma moralini bazan vucudumuz bişi şaşırtıyor . ama fazla aç kalmamanı öneririm . azda olsa at agzına bişiler .:1hug: oda kilo tutar.

günaydın canım . Geçmiş olsun bebeğimize . Tez zamanda iğleşir inşallah .
canım saol senınde düğün tarıhı baya yaklasmıss nerde yapacaksınız düğünü?heyecanlı olman normaldır tadını cıkar her anın hiç stres yapma emııı

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bekliyoruz opuyorumnanaktan
canım saol senıde tebrık ederım ısteyınce elınden bısey kurtulmuyo ve cok kolay kılo verıyosun dıkkat edınce.
bencee yuzun cok guzell ıstersen yaparsın yaza kadar 2ay sık dişini 80lere rahat düşersın opuyorumnanaktan
BU BEBELER HASTA OLANA KADAR BİZ OLSAK DAHA KOLAY OLUR .
GEÇMİŞ OLSUN BUGİŞ .
cok haklıısn canımm annelık baska bıseymıss

bende bu sabah bir monti kahvaltısı yaptım evde ama üzerine kahve içtim işe gelince :kedi:

ohh afıyet olsunnn saol canım kolay gelsın sanada:içelim:

iç olsun elifim ucundan kıyısından derken öylede kilo verirsin hadi bakem .Şeniz

ya benim şu içimdeki inatçı gıcık canavarı durdurmam lazım alsanaalsanasmile

ben tam gaza geliyorum ,içten içten bir ses 'sen mi' diyor 'sen mi diyet yapıcaksın ,hadi bakalım kaç gün sürcek'

nasıl olsa devam ettiremiyorum diyorum bende

ama dün yürüyüşe başladım

artık eve yürüyerek gidicem

2 gün önce geçen yazki keten pantolonlarımı falan denedim ,eteklerimi giydim

kilomda fark yok derken yağ bağlamışım resmen

pantolonumun fermuarını kapatamadım akannehir

etek olayı zaten kociş tarafından yasaklandı ,etek giyince daha şişman gözüküyomuşum mafoldumben

zayıflayıp onu çatlatmam lazım
aklinialirimsmile

su olabilir ablam bozma moralini bazan vucudumuz bişi şaşırtıyor . ama fazla aç kalmamanı öneririm . azda olsa at agzına bişiler .:1hug: oda kilo tutar.

çok ta aç kalmıyorum az az yiyorum kolari hesabını yapıyorum günlükk pazartesiden cumaya 1000 kaloriyle dolaşıyorum günlük
ama bu işe hala şaşkınımm
büyük olasılık elektronik tatrtıda geçen hafta hata verdimmm hatalı tartıldım başka mantığını bbulamıyorum çünkii :sm_confused:

ablam 1000 kalori çok az ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…