Sen bu saatte yatmazdın kuzum bi sorunmu var paylaşmak istersen biz burdayız inan çok iyi geliyor bazen insanın içini dökmesi bi bakıyosun herkesin bi kanayan yarası varmış diyorsun derdin dert olmaktan çıkıyor canımİyi geceler
Haydi çocuklar uykuyaBende burdayim
Cocuklarla cizgi film gecesi yaptik :))
Ne oynuyorsunBaktım kimse yok oyuna daldım canım.
Abla seni burda gormek nasil mutlu ediyorSongulcum görümcem olmaktan feragat ettiği için akrabalik senaryom vizyona giremedi. NeyseZipzip- ile görümce gelincilik oynarım ben de. Minik görümceğim nen var kuzum? İş meselesi mi üzüyor seni? Ölüm olmasın tek her şeyin bir çözümü var bebem. İş dedim de aklıma @birmuhendisanne geldi. Canım iş görüşmesi nasıl geçti ? Kendi derdimden soramadım kusura bakma. İyisin di mi...
Bende merak ettim ya pubg falan mi yoksaBaktım kimse yok oyuna daldım canım.
18 yasimi coktan doldurdum
Alıştık ...birbirimizi görmeyince ben de çok özlüyorum seni herkesleriAbla seni burda gormek nasil mutlu ediyor
Ayyy ben bunu görmemişim, keşke gelsen de takilsakGelim yanına kız kıza takılalım
Gizli nesne oyunlarından biri canım.Ne oynuyorsun
Yok ya bulasmadim hiç onlara, ufak tefek şeyler benimki.Bende merak ettim ya pubg falan mi yoksa
Iyi yapmissinYok ya bulasmadim hiç onlara, ufak tefek şeyler benimki.
Ev,aile sıkıntıları canim cook yoruldum 5 ekimden beri araliksiz. Calisiyorum ve deger gormuyor buda canimi sıkıyorNeyin var canım senin bir süredir.
Bir yerden haber bekliyorduk olumsuz cevap gelince ona moralim bozuldu canim simdi daha iyiyim tesekkur ederimAma nedennn
Yatmadim canim 12de eve geldim telefona bakmak istememistimSen bu saatte yatmazdın kuzum bi sorunmu var paylaşmak istersen biz burdayız inan çok iyi geliyor bazen insanın içini dökmesi bi bakıyosun herkesin bi kanayan yarası varmış diyorsun derdin dert olmaktan çıkıyor canım
2 yil daha benim icin bir çözüm gorunmuyor abla boyle yaşamaya devam edecegim sanirim ama 20 gunde cok yoruldumSongulcum görümcem olmaktan feragat ettiği için akrabalik senaryom vizyona giremedi. NeyseZipzip- ile görümce gelincilik oynarım ben de. Minik görümceğim nen var kuzum? İş meselesi mi üzüyor seni? Ölüm olmasın tek her şeyin bir çözümü var bebem. İş dedim de aklıma @birmuhendisanne geldi. Canım iş görüşmesi nasıl geçti ? Kendi derdimden soramadım kusura bakma. İyisin di mi...
Iyiyim canım sen nasılsınZipzip- naber canim❤
Uykusuzum tatlım
Iyi geceler canim
Hamilelikten mi uyuyamiyorsun yoksa kucuk oglun mu uyutmuyor canim ,zaman geciyor hızla bebisini kucağına al sonra bol bol gelirsin dicem ama vaktin olur mu bilmiyorumUykusuzum tatlımben de seni özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?