menuler guzel canim3 günlük menü yazayım hatırladığım kadarıyla
27 Ekim menüsü
11.30 kahvaltı
Yarım kase mercimek çorbası
14.00 öğle
2 dilim hellim peyniri, yumurta salatası, 1 kaşık domatesli biber kavurması, 2 dilim kepekli ekmek.
18.00 akşam
3 kaşık beyaz peynirli kepekli makarna, 4 kaşık havuçlu pirasa.
Gün içinde çiğ badem yedim miktar ve saat hatırlamıyorum.
28 Ekim menüsü
11.30 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek, mantarlı yumurta, 2 uzun parça civil peyniri, 2 kaşık çingen salatası.
18.30 akşam
Bir porsiyondan az tavuk şiş, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, haydari.
19.00 ara
Çay ve çiğ badem.
29 Ekim menüsü
13.30 kahvaltı
2 sahanda yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay.
17.15 akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 kaşık mantar soğan biberli et sote, 3 kaşık sarımsaklı yoğurtlu kabak kavurması.
18.00 ara
Çay ve üç hurma.
Hergun 1.5- 2 arası su
3000-4000 civarı adım.
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)28 ekim menüm
Sabah : yarım simit 5 tane kayısı 2 tane ceviz meyve suyu
Öğle : kahve ve 4 çatal waffle
Akşam saat 6.00 gibi bir kabak bir biber bir patlıcan 3 tanede lahana sarması en küçüklerini seçtim bir kepçede tarhana çorbası
Bi kasede sütlaç yedim
29 ekim
Sabah çeyrek ekmek tost çay
Saat 3.5 gibi 2 tane lahmacun yedim maydanoz salata ve2 bardak ayran
Akşam bişey yemedim yersem bi kase biberli yoğurt 2 litre su
Sporlar dün 7659 adım bugün 6480 adım ve birazdan 15 dk leslii
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordumSabah saat 9.00
4 tane kuru kayısı
Sabah kahvaltım saat 9.30
1 tane yağda yumurta
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
1.5 dilim tam tahıllı çavdar ekmeği
Ara ögün saat 13.00
1 parça peynir poğaça yaparken agzıma attım
Öğlen yemeği saat 15.00
1 küçük tabak kapuska
Akşam yemeği misafirlikte saat 19.00
1 kepçe ayran çorbası
1 tane etli biber dolması
2 kaşık taze fasulye
1 kibrit kutusu kadar su böreği
Karışık salata
2 litre su
sonngulen
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))28 ekim
Gece uyumadigim için kahvaltı yok akşam lahana sarması 7 8 tane yoğurt arada bir pingui yedim çok dikkat edemedim
29 ekim
Kahvaltı 2 dilim ekmek
Maydanoz
2 tk acuka
2catal peynir zeytin
Ara
Yarım muz elma
Akşam
Sebzeli mantar sote
Turşu
Ayran
Ara
Nescafe 1cikolatali pismaniye
Suya dikkat etmedim sporda yapamadım
Oğlum daha yeni emmeye başladı gün boyu ağzına ne versek attı o düzelince menüleri toparliycam inşallah
Misafirlikte çok ısrar ettiler pilav börek sütlaç vardı yemiycem dedim birinden birini olsun ye küserim dedi küçük bi dilim börek gözüme takıldı onu aldım tepsinin kenarıydımenuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum
Hadi o boregi de gormuyorum:))
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
Fena duserdin WallaMisafirlikte çok ısrar ettiler pilav börek sütlaç vardı yemiycem dedim birinden birini olsun ye küserim dedi küçük bi dilim börek gözüme takıldı onu aldım tepsinin kenarıydısizin dilinize düşmektense yemim daha iyi
Iyi geceler canimBen kaçar sabah 5de kalkış sonra 7de çocuklara kalkış 9.30 da diyetisyen randevum var ona gidicem herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun hoşçakalınnnn
Hosbuldum canimZipzipim gelmis hosgelmis
Hosgeldin aramiza canimYaş:24
Boy:1.67
Kilo:88
Hedef kilo:60
Medeni durumu:evli
Meslek:öğretmen
Çocuk sayısı:0
Daha önce herhangi bi takıma üye olmadım.
kilo alma sebebim cok uyumak, tuzlu yemek fazla su tüketmemek
Sağlık sorunum:fibromiyalji
Kilo vermeyi isteme sebebim ise rahat hissetmeme her kıyafetin içine girememe... kötü gözükme memnuniyetsizlik. En önemlisi eşim sevmiyo ve bende sevmiyorum evet cok dikkat çeken abartı bi kilom yok ama memnun değilim ve bunu ciddi takmıs durumdayım
Iyi geceler ablacim yogun bir gundu yazamadimOrtamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
@birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
@hasbeenandgone
@hippocan
@Ytmz
@Alvillaa
Umarım her şey yolundadır....sohbette olmadığınız için sevgilerimi gönderiyorum.
Iyi geceler canimBen kaçar sabah 5de kalkış sonra 7de çocuklara kalkış 9.30 da diyetisyen randevum var ona gidicem herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun hoşçakalınnnn
Olsun canim meydani bos birakmamaya calistik bizdeHosbuldum canim
Cook yogundu telefona bakamadim gecmisi okuyordum
Masallah guzel sohbet etmişsinizOlsun canim meydani bos birakmamaya calistik bizde
Iyi geceler canim bende yoruldum uyuyacagim
Gelmem gelmem. Üstüne 5 saat yürürüm bı sürü spor yaparım yakarım ama onu yemem lazımErtesi gün 62 le koşa koşa geri gelirsin
Yürüyüş yapma şansın varsa şişkinlik için iyi gelecektir canım.Saolun kızlar.. ama inanın sinirim bozuluyor.. pilatese başladım 2 gün.. 3.gün bu hastalık çıktı.. dedim listeden çıksam mı takımı kötü etkilemek istemem sonra dedim bu benim motivasyonu daha çok bozucak.. öle işte.. bakim yarın tartılırım ama bugün aşırı şiştim yani hissettim..
Aramıza hoşgeldin.Yaş:24
Boy:1.67
Kilo:88
Hedef kilo:60
Medeni durumu:evli
Meslek:öğretmen
Çocuk sayısı:0
Daha önce herhangi bi takıma üye olmadım.
kilo alma sebebim cok uyumak, tuzlu yemek fazla su tüketmemek
Sağlık sorunum:fibromiyalji
Kilo vermeyi isteme sebebim ise rahat hissetmeme her kıyafetin içine girememe... kötü gözükme memnuniyetsizlik. En önemlisi eşim sevmiyo ve bende sevmiyorum evet cok dikkat çeken abartı bi kilom yok ama memnun değilim ve bunu ciddi takmıs durumdayım
Bı patatesime göz dökmeyin beeYazdim ya sayisini unuttjm diye hep bi 60-70 arasi mekik dokudum 14-15 yasimdan beri
Bu seferde versem yine alcam gibi geliyor :/
Insallah bi daha saglikli bi sekilde 65 kg nin ustune hic cikmamhosgeldin aramiza
Heehhhh iste bende tam olarak ayni seyi soyledim
Çoğumuz diyet yemekleri yemiyoruz canım, evde ne pisiyorsa uygun miktarlarda yiyoruz. Tabiki bazı şeyleri bu süreçte hiç tuketmemeye ya da uygun şekillerde ve saatlerde haftada 1 falan yemeye çalışıyoruz.Ayyy vallahi artık böyle gına geldi kg dan vereyim de kurtulayım artık kardeşim 110 kg idi 63 oldu suan sıra bende artık bende vermeliyim
ama ben diyet yemekleri detox suları içemiyorum onu nasıl halledebilirim bilmiyorum
Yok canım ya oğlumla oynadım biraz, o yatınca da mutfağı falan topladım gelemedim.
Aramıza fitne fesat sokma eltimle.Hehhhe eltilik gemisi kaynana gelene kadarmis
Oğlumla ilgileniyordum gelemedim.Ortamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
@birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
@hasbeenandgone
@hippocan
@Ytmz
@Alvillaa
Umarım her şey yolundadır....sohbette olmadığınız için sevgilerimi gönderiyorum.
Üşendim menü yazmaya canım yaa. Alıntıları da yaptım bu akşam ama onları da yarın yorumlayacagim çünkü ona da üşendimmenuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum
Hadi o boregi de gormuyorum:))
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
Zebraaaa hoş geldinHosbuldum canımnasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?