Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum
Hadi o boregi de gormuyorum:))
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))

Misafirlikte çok ısrar ettiler pilav börek sütlaç vardı yemiycem dedim birinden birini olsun ye küserim dedi küçük bi dilim börek gözüme takıldı onu aldım tepsinin kenarıydı sizin dilinize düşmektense yemim daha iyi

Fena duserdin Walla ucuz kurtuldun
Ben kaçar sabah 5de kalkış sonra 7de çocuklara kalkış 9.30 da diyetisyen randevum var ona gidicem herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun hoşçakalınnnn
Iyi geceler canim

Hosgeldin aramiza canim
Bende kendimi tanitayim 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Iyi geceler ablacim yogun bir gundu yazamadim
Ben kaçar sabah 5de kalkış sonra 7de çocuklara kalkış 9.30 da diyetisyen randevum var ona gidicem herkese iyi geceler kızlar Allaha emanet olun hoşçakalınnnn
Iyi geceler canim

Yürüyüş yapma şansın varsa şişkinlik için iyi gelecektir canım.

Aramıza hoşgeldin.

Bı patatesime göz dökmeyin bee

Çoğumuz diyet yemekleri yemiyoruz canım, evde ne pisiyorsa uygun miktarlarda yiyoruz. Tabiki bazı şeyleri bu süreçte hiç tuketmemeye ya da uygun şekillerde ve saatlerde haftada 1 falan yemeye çalışıyoruz.

Üşendim menü yazmaya canım yaa. Alıntıları da yaptım bu akşam ama onları da yarın yorumlayacagim çünkü ona da üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…