Ölmek var dönmek yok diyosun tadına bakmakta aynı hepsini bitirmekte benim karnım doyunca pişman oluyorum yedigime degdimi diyorumGelmem gelmem. Üstüne 5 saat yürürüm bı sürü spor yaparım yakarım ama onu yemem lazım
İşi bu cimcimeninAramıza fitne fesat sokma eltimle.
Ben erken uyuyorum ablaOrtamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
@hasbeenandgone
retro_hippo
@Ytmz
@Alvillaa
Umarım her şey yolundadır....sohbette olmadığınız için sevgilerimi gönderiyorum.
Günaydın canım hoş geldinGünaydın
Çok şükür herkesi gönderdimBuraya bile gelemedim güya tatil.Sırf koşturmacayla geçti.
Dönmek kesinlikle yok, pişmanlık şimdi yersem olur ama 5li kilolarda yeme hedefi beni motive ediyor şu anÖlmek var dönmek yok diyosun tadına bakmakta aynı hepsini bitirmekte benim karnım doyunca pişman oluyorum yedigime degdimi diyorum
Kuzum kendini buna mecbur hissetme.. şimdi biz düzenli beslenicez.. mesela kuru fasülye gayet diyette yenir.. fırında karnıyarık.. menemen.. türlü.. fırında baharatlı tavuk.. köfte.. bunları yiyemez misin? Bunlar diyette yenmez mi? Diyet deyince aklına illa tatsız tuzsuz yemekler gelmesinAyyy vallahi artık böyle gına geldi kg dan vereyim de kurtulayım artık kardeşim 110 kg idi 63 oldu suan sıra bende artık bende vermeliyim
ama ben diyet yemekleri detox suları içemiyorum onu nasıl halledebilirim bilmiyorum
Kıyamam yaaa başka zaman hiç dikkatimizi çekmeyen patates kızartması bile bize lüks artık hayallere bakDönmek kesinlikle yok, pişmanlık şimdi yersem olur ama 5li kilolarda yeme hedefi beni motive ediyor şu an
aynen öyle oldu ablam geldi kuzenlerle dısarı cık derken kacırdım yinede AKŞAM yemedim ama cumu ya 2 gün kaldı tuttum ağzımı dahamenuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum
Hadi o boregi de gormuyorum:))
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
Çocuk hasta olmasa yapardım ama dur bakim öğlen uyursa leslie yapimYürüyüş yapma şansın varsa şişkinlik için iyi gelecektir canım.
Uykusuz her gecemenuler guzel canim
Kiz niye 3 gundur menu yazmiyodun
Simit sutlac waffle canim bunlar sence diyette yenen seyler mi:)
Lutfen daha guzel menuler gelsin artik:)
tamm bi diyet menu harikasin canim
1 parca peyniri 1 pogaca diye okudum tam destan yzicaktim ki gercegi gordum
Hadi o boregi de gormuyorum:))
Menu kotu ama o stresle yinede fena sayilmaz canim:) yarindan toparlarsin kendini:))
Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum canım hem bugünü hem cumayıGünaydınnnn hayırlı sabahlarsınava girecekmiş gibi heyecanlıyım Diyeyisyen kontrolü için
Kesinlikle doğru. Diyet yemeği deyip sürekli tatsız tuzsuz şeyler yediğimizde cok cabuk vazgeciyoruz. Artık sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğreniyoruz biz.Kuzum kendini buna mecbur hissetme.. şimdi biz düzenli beslenicez.. mesela kuru fasülye gayet diyette yenir.. fırında karnıyarık.. menemen.. türlü.. fırında baharatlı tavuk.. köfte.. bunları yiyemez misin? Bunlar diyette yenmez mi? Diyet deyince aklına illa tatsız tuzsuz yemekler gelmesin
Cnm oğlan hastalandı benimde. Nasıl olduysa üşütmüşüz, burnu çeşme gibi... gecede çok ağladı. İşin kötüsü benimde boğazlarım ağrıyor, burnumda hafif hafif akıyorÇok geçmiş olsun kuzum. Nane iyi gelir bak...
Öyle oldu valla. Önüne havuç tutturulup koşturulan tavşan gibi hissediyorum.Kıyamam yaaa başka zaman hiç dikkatimizi çekmeyen patates kızartması bile bize lüks artık hayallere bak
Diyetisyen kontrolün kaçta.Kıyamam yaaa başka zaman hiç dikkatimizi çekmeyen patates kızartması bile bize lüks artık hayallere bak
Süper olur canım. Bugün ben de öğle arasında uzun bir yürüyüş planlıyorum bakalım.Çocuk hasta olmasa yapardım ama dur bakim öğlen uyursa leslie yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?