Aktar yada büyük market olarak migros varsa onlarda bulabilirsin canımYa kızlar hiç bir yerde kinoa bulamıyorum nerde satılır bu meret
Kaynanam gibisin desene kayın pederim demiş ceketimi atsam hamile kalıyorsun oda peş peşe hamile kalmışBenim de vardı güvenlik duvarını aştıspremler aduket çekti
Bimde var canım, a101de de.Ya kızlar hiç bir yerde kinoa bulamıyorum nerde satılır bu meret
A 101 de var bütün marketlerde varYa kızlar hiç bir yerde kinoa bulamıyorum nerde satılır bu meret
Bım de yok canım bulamadım ama a 101 e de bakayım Migros ta da yoktu burada çok büyük marketler yokBimde var canım, a101de de.
A 101 e bakayım canımA 101 de var bütün marketlerde var
Valla ilk defa olduKaynanam gibisin desene kayın pederim demiş ceketimi atsam hamile kalıyorsun oda peş peşe hamile kalmış
Anladım canım da buraya gelsen daha cok motive olursun aslında uzak kalmak iyi gelmiyorcanım hiç motive olamadıgım için gelmiyorum
A101 de vardı canımYa kızlar hiç bir yerde kinoa bulamıyorum nerde satılır bu meret
Bakıcam canımA101 de vardı canım
dikkate alcam bu dedikleriniGelme bu oyunlara ben geldim sen gelmeeee
Orda kilo alip buraya geliyolarBütün yemek tipiği buraya gelmiş
Kolay gelsin canim bitmesine az kalmistir dimiEpey bir iş yaptım ama tam bitmedi, kalanını yarın yaparım yeter, çok yoruldum
Aleykum selamSelamlar
Çok şükür daha az artıkKolay gelsin canim bitmesine az kalmistir dimi
Selamlar
Selam canım eline sağlıkEpey bir iş yaptım ama tam bitmedi, kalanını yarın yaparım yeter, çok yoruldum
Sağol canımSelam canım eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?