Ciddi mi cok sevindim yakızlar coook mutluyum olmadıgım dediğim sey oldu hepinize dualarınız için Tesekkur ederim
Ciddi canım insallah imzaya kaldı herseyCiddi mi cok sevindim ya
Bak kendini uzmeye gerek yokmus:))
ay hadi Insallah canim benimCiddi canım insallah imzaya kaldı hersey
Valla uzun zamandır kendimi bu kadar mutlu hissetmemistim canım tesekkur ederim iyiki varsınız hepinizdeay hadi Insallah canim benim
Gunlerdir cok yoruldun psikolojik olarak gercekten cok sevindim❤
Kolay gelsin canımEpey bir iş yaptım ama tam bitmedi, kalanını yarın yaparım yeter, çok yoruldum
Carrefourda da var gordumBım de yok canım bulamadım ama a 101 e de bakayım Migros ta da yoktu burada çok büyük marketler yok
Sağol canımKolay gelsin canım
Nayııırrrr nolamazzzÖzele gel
Alıp ne yapacaksın yoksa sonra aleyhime mi kullanacaksındikkate alcam bu dediklerini
Orda kilo alip buraya geliyolar
Ne guzel canimValla uzun zamandır kendimi bu kadar mutlu hissetmemistim canım tesekkur ederim iyiki varsınız hepinizde
Dua ederim tabiki canım insallah sende güzel haberler alırsınNe guzel canim
Bu ara benim de guzel haberlere ihtiyacim var dua edersin olur mu:)
Sende iyi ki varsin canim benim
Insallah canim benim kimin duasi kabul olur asla bilemeyizDua ederim tabiki canım insallah sende güzel haberler alırsın❤
Aynen öyle canım o gün saolun hepiniz dua ettiniz biri kabul oldu gercekten,Insallah canim benim kimin duasi kabul olur asla bilemeyiz
O yuzden arada bi diyorum dua edin diye:)
Ne tuhaf ya birbirinizi hic gormedik ama birimizin basina kotu bisey gelse uzuluyoruz iyi bi haber alsa gercekten seviniyoruz birbirimize dua ediyoruz:)Aynen öyle canım o gün saolun hepiniz dua ettiniz biri kabul oldu gercekten,
Cok bunalmıstım bu haber cok güzel geldi
Darısı sana insallah canım benim
Kesinlikle öyle canımNe tuhaf ya birbirinizi hic gormedik ama birimizin basina kotu bisey gelse uzuluyoruz iyi bi haber alsa gercekten seviniyoruz birbirimize dua ediyoruz:)
Teknoloji dogru kullanilinca ne guzel bir nimet
Çok teşekkür ederim cnm
Cnm görüşmeye gittiğin iş oldu sanırımValla uzun zamandır kendimi bu kadar mutlu hissetmemistim canım tesekkur ederim iyiki varsınız hepinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?