Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Artıkın hepsine dikkat edicem bugün tavuk yapacaktım balığa döndüm yarın tavuk cuma köfte kendime liste yapıcam hergün taze pişiricem yiycem inş sporumada eliptik yada lesli 3 mil düşünüyorum

Bacı benim içinde dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla sihatle hayırlıysa banada nasip etsin bi tane
Hamile değilim ama ben de edeyim, Allah'ım benim gönülden elti olarak kabul ettiğim Gülümseye hayırlı uğurlu bir evlat nasip et inşallah.

Hamile değilim ama ben de edeyim, Allah'ım benim gönülden elti olarak kabul ettiğim Gülümseye hayırlı uğurlu bir evlat nasip et inşallah.
Aminnnnn diyorum hayırlıysa nasip etsin inş Allah canım seninde gönlünden geçen ne muradın varsa en kısa zamanda nasip etsin inş Allah müminin Mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş Allah razı olsun

Artıkın hepsine dikkat edicem bugün tavuk yapacaktım balığa döndüm yarın tavuk cuma köfte kendime liste yapıcam hergün taze pişiricem yiycem inş sporumada eliptik yada lesli 3 mil düşünüyorum
Süpersin canım. Bugün ben de balık yapıyorum, yanına da roka falan yapalım ohhh miss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…