- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Küscem sanaNayııırrrr nolamazzz
Carrefour yok burda malesefCarrefourda da var gordum
Sağol canım benim orasıyla ilgili değil artık dükkan olmayacak hayatımdaCnm görüşmeye gittiğin iş oldu sanırım ❤ Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Hayırlısı olsun cnm, çok uzun saatler aralıksız çalışıyordunSağol canım benim orasıyla ilgili değil artık dükkan olmayacak hayatımda❤
Sağol canım benimHayırlısı olsun cnm, çok uzun saatler aralıksız çalışıyordun ❤❤❤ Çooook sevindim... bak olmaz olmaz dememek lazım, Allah nasılda kararlıyor ☺
Dun diyodun degil mi asla olmaz diyeSağol canım benim
Allah büyük gercekten olmaz dediğim sey oldu dua etmekten vazgecmemek lazım hersey zamanı gelince oluyor
Yıllardır o kadar cok o sahneyi yaşadım ki canım artık umudum kalmamıstıDun diyodun degil mi asla olmaz diyecanim benim ya
Bazen bitti dedigimiz yer aslinda baslangictir canim:)sabir ne kadar aci olsa da meyvesi cok tatlidir. Bunlari bilerek yasasak hayat bu kadar aci vermez bizeYıllardır o kadar cok o sahneyi yaşadım ki canım artık umudum kalmamıstı
Amin canım yasadıklarım basit seyler Allahım daha agır seyler yasatmasınBazen bitti dedigimiz yer aslinda baslangictir canim:)sabir ne kadar aci olsa da meyvesi cok tatlidir. Bunlari bilerek yasasak hayat bu kadar aci vermez bize
Rabb’im agir imtihan vermesin bize o kadar aciziz ki
Dinlenirsin iste ne guzelAmin canım yasadıklarım basit seyler Allahım daha agır seyler yasatmasın
Haklısın canım daha sabah olmaz diye konusmustum bir arkadasımla ki öğlen haber geldi bakalım bundan sonrası nasıl olacak neler yasacagım uzun süre evde kalmamıstım hiç
Gözün aydın olsun canım çok sevindimkızlar coook mutluyum olmadıgım dediğim sey oldu hepinize dualarınız için Tesekkur ederim
Kız aksama kadar sitedeyim daha nasıl geleyim kiDinlenirsin iste ne guzel
Kac zamandir eskisi kadar sık gelmiyosun bizde ozledik seni
Tesekkur ederim canımGözün aydın olsun canım çok sevindim ❤
Bana oyle geliyo kac gundur amaKız aksama kadar sitedeyim daha nasıl geleyim ki
Tesekkur ederim canım
Aksamları sohbete cok gelemedim canım dün cok yogunduBana oyle geliyo kac gundur ama
Güzel haberler almışsın senin adına çok sevindim canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar kapanan bütün kapılara şükredersin hakkında hayırlısı olsun inş Allah kuzumOlabilir
Neyseki bitiyo artikAksamları sohbete cok gelemedim canım dün cok yogundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?