günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....
günaydın fatucuğum . ALLAH rahnet elyesin canım . mekanı cenet olsun inşallah ...
slm fıstıklar iyi pazarlar
:roflol:BU TAM BİR ZİNCİRLEME OLMUŞ ABLAM .. BEN SANA SEN ONA DERKEN YENİLMEYEN KALMAMIŞ ....:roflol::roflol::roflol:bak o elindeki tüyü yolunmuş kartalı alırrrr
:roflol: KARTALIMA söz ettirmem ulemmmmmmmmmmmmmmmm guclubacismile
üzülme simoşumm kartal alır sizin intikamınızııı bu fenerbostanın dannn :icecream:
siz fenere ters düşersiniz
fenerde bize fena ters düşerrr :roflol:
bizde galatasaraya genelde yeniliriz :roflol:
:roflol:BU TAM BİR ZİNCİRLEME OLMUŞ ABLAM .. BEN SANA SEN ONA DERKEN YENİLMEYEN KALMAMIŞ ....:roflol::roflol::roflol:
ANLADIGIM ŞUKı DÜNDE YEDıN ÖYLEMı HALA ISRARLARIMA REGMEN YEMEGE DEVAMMı ETTıN GEÇEN HAFTA .sevgili ve pek muhterem 6. takım üyeleri bu hafta takım olarak sampiyonlugumuzu katkım olamadı bunun nedeni ise öncelikle tam 3 hafta hiç kacamak yapmadan devm ettgim diyetimi tam tıkırdıyorum 5 li rakamları görücem derken cozuttum ve monti amcama ve bana inanan aebenime ve tabiki sizlere ihanet ettim ve buda yetmedi üstüne regl oldum canım onu istyor bunu istyor diye bahane edip kacamklara devm ettim ve cokkk pişmanımmm:kedi
veeee haftaya yarından itibaren start vererekten süper bir baslangıc yapacagıma dair sizlere söz veriyorumkaydirigubbakcemile5
kendime gelmemi saglayan ve acıkcası bu yazıyı yazmamı özellikle ısrar edip isteyen sineme cokk tesekkür ediyorum ii günde degil takım olarak düstügmüzde de beraber olmamz gerektigni ısrarla tekrarladı ve bu hafta kendisi bizzat rakibemdir bütün takımm üyelerine duyrulurdelikafadulden
veee sözlerime burada son verirken büüyklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinde öpüyorumnaniknanik
hepinizi cok seviyorumm 6. takım iiki varsınızŞeniz
TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESıN ...günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....
menün gayat güzel EDORAS alkisalkisalkisiyi pazarlar arkadaşlar.az sonra dışarı çıkacz ailecek.bugünkü menümü yazıp çıkcm.simoşcum tavsiyen için sağol canm.zaten 7den sonra asla yemem.bugünkü menüm şöyle.
kahvaltı
domates biber
peynir zeytin
1dilim kepekli ekmek
öğle
salata
4ızgara köfte
közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
ara
1elma
akşam
etli nohut susuz
yoğurt
gece
meyve
süt
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
etle bulgur biraz sakıncalı sinemim ..ama rada olsun dimi afiyet olsun ...ışin özeti işte budur..... Devre arasına girdik bakalım 2. yarı neler olacak.... Bu hafta sonu derbi olayına kaptırdım menüde vermedim hiç.....
28/03/2010
SABAH:
1 tabak yoğurt çorbası
1 dilim kepek ekmek
ARA:Filitre kave
ÖĞLEN:
Tavuk ızgara
1 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
Yeşil salata
ablacım bu günkü menünde öglenin hem fazla olmuş hemde ekmek olmamış genelde ekmekle eti önermiyorum ... zaten şehriye çorbasıda içmişin bi nevi ekmek ... hemde 2 kase ...alsanaalsanasmilebugünkü menümü yazayım arkadaşlar.
uyanınca 1bardak su 6kuru kayısı
kahvaltı
1yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
1.5dilim kepekli ekmek
öğle
2kase şehriye çorbası
1parça ızgara et
salata yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek
akşam
1kase çorba
haşlanmış pazı
yoğurt
gece
mwyve
1bardak süt
bilmiyorumkismileben artık diyecek kelime bulamıyorum nuro .basbayağı tatil işte :asigim: mantıı,kek,kola,çikolata,çekirdek gibiiiii sırnaşık şey
ablam seni tebrik etmek istedigim bi konuvar günlük düzenli menü veren ender arkadaşlardan sın bu konuda kutlarım seni ..vereliniortakmerhaba arkadaşlar.dün akşam siteye giremedim bende.dünkü menümü yazaym önce
uyanınca 1bardak ılık su 1elma 6kurukayısı
kahvaltı
1yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
2dilim kepekli ekmek
öğle akşam
2kase şehriyeli çorba
2parça ızgara et
yoğurt
ekmek yemedm
gece 1portakal 1kivi
evet bugidi hava gerçekten sıkıcı .. tam alışmıştık güneşe.kafamçokkarıştıgunaydın kızlarrrr
bı galatasaraylı olarak önümüzdekı maclara bakalım dıyorum napalım dun aksam yedık 1 tanee dılıne düştük fenerın kocamda dahıl pek mutlu keyfı yerıne gelıyo bızı yenınceekaydirigubbakcemile3
guzel bı hafta sonunun ardından yıne işbaşı bugunde hava nekadar kasvetlı ınsanın oturup aglıyası gelıyor maglum slow turk calısıyodamirmirmirmir
hadı kolay gelsın bacılar ugrarım ara ara
hahahaaa :roflol:
bizdede öyle ben ve küçük kıs cimbom baba ve büyük küçük veledler fenerli .. aslında baba yönlerdirdi onlarıda .:dilcikar: bana gücü yetmiyo ya .:dilcikar::dilcikar:bu arada feneri severim heee ikinci takımım dırrr eşim fenerlii :asigim:
eşimin adına çok sevindim gece çokkk olumunekankayizsmile
sen artık izinlisin nazlı ...olumunekankayizsmile kendine göre ayarlarsın .evet aebenciğim ablacığım menü vermemiz lazım takım kuralı olaraktan . ama önce takımın kaptanı tam dayaklım menü bile vermiyor cadı.
:1hug: ay ablam çok sevindim montici olman önemli deyil ...ama o kuralları hayatımaza uygulayıp saglıklı beslenmek harika .. inanın ben monti yapmassam yogurt aklıma bile gelmiyor..:kedi:desteğin için teşekkürler aebencim.ben siteye yazmaya başlamadan önce günlük menülerimi yazıyodum deftere.gerçekten çok faydasını gördüm.Yazmaya devamzemuszemus Aebencim bu arada monti kitabım geldi.okuyorum.belki bende montici olurum.opuyorumnanaktan
Gözdemcim, şimdi profiterol yemeni maça bağlama canım benim.... O ayrı, diyet ayrı.... Lütfen hiç bir şey motivasyonunu bozmasın....
Söz seni sinirde etmeyeceğim fıstıkım yeterki diyeti bozma lütfennnnn :Saruboceq:
Galatasaray, Fenerbahçe bunlar hayatanın tatları... 1 hafta sonra unutulacak bişey hiç unutmazsan sezon sonunda unutacaksın ama o vücut hep senle bitanem benim.... ve nerede kaldı seneye 60 kilo olma hayali....klava:
Her üzüntüde kendini profiterole vereceksen küserim bak..... Hiç birşey senden önemli değil......opuyorumnanaktan
Gözdemcimm yapma böyle altı üstü maç top yuvarlak ne olacağı belli olmuyor, biz eşimle izledik o gsli ben fb'liyim azıcık espr yaptık güldük kendime 2 top diyet dondurma ısmarlattım geçti gitti. sendeyediğin profiterolün acısını sporla ve yarın diyetine dikkat ederek çıkarırsın. boş ver ne yediğin profiterole üzül ne de maça.
hem bak kaç yıldır derbileri kazansak da şampiyon olamıyoruz bunlar nasip işi, hem ne gs si ne fbsi hepimiz milli takımıyz zaten turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?