Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....

günaydın fatucuğum . ALLAH rahnet elyesin canım . mekanı cenet olsun inşallah ...

slm fıstıklar iyi pazarlar

bak o elindeki tüyü yolunmuş kartalı alırrrr
:roflol: KARTALIMA söz ettirmem ulemmmmmmmmmmmmmmmm guclubacismile

üzülme simoşumm kartal alır sizin intikamınızııı bu fenerbostanın dannn :icecream:

siz fenere ters düşersiniz
fenerde bize fena ters düşerrr :roflol:
bizde galatasaraya genelde yeniliriz :roflol:

günaydınlar efem hayırlı haftalar olsun .....

ELİFFFFFFFF.. BAK ASLANIM EMME BENİ KALDIRMA .
KÜÇÇÜÇÜK KANARYANIN BÖYLE AYI GİBİ Bİ ADAMA DÖNÜŞMESİDE İLGİNÇ. HEHE ...:roflol:
ŞAKA BİR YANA TEBRİKLER......:hooray: EE BÜKEMEDİGİN ELİ ÖPÜCEKSİN .sengözlerimebaksanab:1hug:

:roflol:BU TAM BİR ZİNCİRLEME OLMUŞ ABLAM .. BEN SANA SEN ONA DERKEN YENİLMEYEN KALMAMIŞ ....:roflol::roflol::roflol:

gunaydın kızlarrrr
bı galatasaraylı olarak önümüzdekı maclara bakalım dıyorum napalım dun aksam yedık 1 tanee dılıne düştük fenerın kocamda dahıl pek mutlu keyfı yerıne gelıyo bızı yenınceekaydirigubbakcemile3

guzel bı hafta sonunun ardından yıne işbaşı bugunde hava nekadar kasvetlı ınsanın oturup aglıyası gelıyor maglum slow turk calısıyodamirmirmirmir
hadı kolay gelsın bacılar ugrarım ara ara

:roflol:BU TAM BİR ZİNCİRLEME OLMUŞ ABLAM .. BEN SANA SEN ONA DERKEN YENİLMEYEN KALMAMIŞ ....:roflol::roflol::roflol:

hahahaaa :roflol:

gerçek ama yalanmııı
hayır elinede almış kartalın tüyü yolunmuşunu ne zaman yoldularsa biziii :1closedeyes:

galatasaraylı bir arkadaş dese anlıyacağım da bu fenerliye ne oluyor ulemmmmmmmmm lmaz:

bu arada feneri severim heee ikinci takımım dırrr eşim fenerlii :asigim:

eşimin adına çok sevindim gece çokkk olumunekankayizsmile

ANLADIGIM ŞUKı DÜNDE YEDıN ÖYLEMı HALA ISRARLARIMA REGMEN YEMEGE DEVAMMı ETTıN GEÇEN HAFTA .NE DıYıM AFıYET OLSUN .
günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....
TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESıN ...
menün gayat güzel EDORAS alkisalkisalkis
etle bulgur biraz sakıncalı sinemim ..ama rada olsun dimi afiyet olsun ...
ablacım bu günkü menünde öglenin hem fazla olmuş hemde ekmek olmamış genelde ekmekle eti önermiyorum ... zaten şehriye çorbasıda içmişin bi nevi ekmek ... hemde 2 kase ...alsanaalsanasmile
basbayağı tatil işte :asigim: mantıı,kek,kola,çikolata,çekirdek gibiiiii sırnaşık şey
bilmiyorumkismileben artık diyecek kelime bulamıyorum nuro .
ablam seni tebrik etmek istedigim bi konuvar günlük düzenli menü veren ender arkadaşlardan sın bu konuda kutlarım seni ..vereliniortak
menüne gelince ablacım dünkü yanlışını fark etmişin .. güzel vereliniortak

öglen ve akşam saydıgın menüde salata olsa çok güzel dengelerdi.yerimseniben

kıslar neden menüler verilmiyor ..?.. bunun bir takım kuralı oldugunu unuttunuz galiba kıslar ...:dilcikar::umursamaz:

evet bugidi hava gerçekten sıkıcı .. tam alışmıştık güneşe.kafamçokkarıştı
kolaygelsin ....

Son düzenleme:
evet aebenciğim ablacığım menü vermemiz lazım takım kuralı olaraktan . ama önce takımın kaptanı tam dayaklım menü bile vermiyor cadı.

evet aebenciğim ablacığım menü vermemiz lazım takım kuralı olaraktan . ama önce takımın kaptanı tam dayaklım menü bile vermiyor cadı.
sen artık izinlisin nazlı ...olumunekankayizsmile kendine göre ayarlarsın .
ama diger kısların günlük menü vermesi lazım . çokmu zor bunu yapmak ...lmaz:

tamam kızlar menü vermenin şart olduğunu bilmiyordumm
veriyorum bu günden itibarennn olumunekankayizsmile

evde yoğun bir gün gençler ders çalışmaya geldi onlara kahvaltı hazırlıyorum -tatlicadiarzu-

cumartesi menüm ...

3 çilek ..

10 .00 .kavlatı ..
3 dl ekmek .. marmelat ...az peynir ... 3 zeytin .. sögüş .

15.00.
3 kare fıttıklı bitter .(dişardaydım . ancak bunu buldum )

18.00.. 6 çilek yemek öncesi..
küçük 1 tb spagetti yogurtlu.ve pul biberli.. salata ......

21.00..
2 lokma tavuk haş... 2 çt .salata . y.br süt ....

pazar menüm ....

1 incir .. yaban mersini..

10 30.. kavaltı .
3 dl ekmek . marmelat .. 4 zeytin... sögüş .....

15.00.
tavuk döner . 1 br ayran .. domates .ve ezmesi ... küç.1 salatalık turşu .

18.00.
1 portakal . 1 kş yogurt .....

20.00.
2 kuru kayısı . 1 incir ... az kuru yemiş ......

eski saate göre ...... hafta sonu menü sattlerim düzensiz oluyor ..

ben geldimm hayrlı günler canım takımım bnde güne monti amcalı bir kahvltyla basladım kendimi süper hissdiyorum birazdan dersaneye gidicem gtmeden sizlere bakim dedim

selam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı (12:15)
peynir,1 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği,maydonoz

15:00 kayısı meyve suyu( hasta ziyaretinde ikram ettiler geri çeviremedim)

18:00
balık,salata,yoğurt

23:30 2 incir

desteğin için teşekkürler aebencim.ben siteye yazmaya başlamadan önce günlük menülerimi yazıyodum deftere.gerçekten çok faydasını gördüm.Yazmaya devamzemuszemus Aebencim bu arada monti kitabım geldi.okuyorum.belki bende montici olurum.opuyorumnanaktan

:1hug: ay ablam çok sevindim montici olman önemli deyil ...ama o kuralları hayatımaza uygulayıp saglıklı beslenmek harika .. inanın ben monti yapmassam yogurt aklıma bile gelmiyor..:kedi:
ablam tanıdıgım kadarıyla istikrarlı bir diyet anlayışın var ve hedefe kilitlenmişsin .. monti kitabıyla birleşincede inan çok faydasını göreceksin ..a.s.

Sinemciğim üzülme diyetime devam ediyorum o bir anlık öfke boşalmasıydı delikafadulden
Velhasıl SEVİYORUUUK :lepi:

Canım eşin doğru yolu bulmuş demek sen neden denemiyorsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…