- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
sevgili ve pek muhterem 6. takım üyeleri bu hafta takım olarak sampiyonlugumuzu katkım olamadı bunun nedeni ise öncelikle tam 3 hafta hiç kacamak yapmadan devm ettgim diyetimi tam tıkırdıyorum 5 li rakamları görücem derken cozuttum ve monti amcama ve bana inanan aebenime ve tabiki sizlere ihanet ettim ve buda yetmedi üstüne regl oldum canım onu istyor bunu istyor diye bahane edip kacamklara devm ettim ve cokkk pişmanımmm:kedi
veeee haftaya yarından itibaren start vererekten süper bir baslangıc yapacagıma dair sizlere söz veriyorumkaydirigubbakcemile5
kendime gelmemi saglayan ve acıkcası bu yazıyı yazmamı özellikle ısrar edip isteyen sineme cokk tesekkür ediyorum ii günde degil takım olarak düstügmüzde de beraber olmamz gerektigni ısrarla tekrarladı ve bu hafta kendisi bizzat rakibemdir bütün takımm üyelerine duyrulurdelikafadulden
veee sözlerime burada son verirken büüyklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinde öpüyorumnaniknanik
hepinizi cok seviyorumm 6. takım iiki varsınızŞeniz
günaydın arkadaşlar
hepinize iyi bir hafta diliyorum
bugün çok üzgünüm çünük babamın ölüm yıldönümü 22 yıl oldu bugün....
bizi bırakalı 22 yıl....
günaydınlar efem hayırlı haftalar olsun .....
ELİFFFFFFFF.. BAK ASLANIM EMME BENİ KALDIRMA .
KÜÇÇÜÇÜK KANARYANIN BÖYLE AYI GİBİ Bİ ADAMA DÖNÜŞMESİDE İLGİNÇ. HEHE ...:roflol:
ŞAKA BİR YANA TEBRİKLER......:hooray: EE BÜKEMEDİGİN ELİ ÖPÜCEKSİN .sengözlerimebaksanab:1hug:
bu arada feneri severim heee ikinci takımım dırrr eşim fenerlii :asigim:
eşimin adına çok sevindim gece çokkk olumunekankayizsmile
ANLADIGIM ŞUKı DÜNDE YEDıN ÖYLEMı HALA ISRARLARIMA REGMEN YEMEGE DEVAMMı ETTıN GEÇEN HAFTA .NE DıYıM AFıYET OLSUN .
TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESıN ...
menün gayat güzel EDORAS alkisalkisalkis
etle bulgur biraz sakıncalı sinemim ..ama rada olsun dimi afiyet olsun ...
ablacım bu günkü menünde öglenin hem fazla olmuş hemde ekmek olmamış genelde ekmekle eti önermiyorum ... zaten şehriye çorbasıda içmişin bi nevi ekmek ... hemde 2 kase ...alsanaalsanasmile
bilmiyorumkismileben artık diyecek kelime bulamıyorum nuro .
ablam seni tebrik etmek istedigim bi konuvar günlük düzenli menü veren ender arkadaşlardan sın bu konuda kutlarım seni ..vereliniortak
menüne gelince ablacım dünkü yanlışını fark etmişin .. güzel vereliniortak
öglen ve akşam saydıgın menüde salata olsa çok güzel dengelerdi.yerimseniben
Bakkk sennnnnnnnn , yahu bir bjk li nasıl sever yahuuuu fenevvvlileri :jeyyar:
kocişimi çok seviyorum kızzz onun hatrınaaa:asigim:
bu aradaa
sabah yani şimdi bir tane pohça yedim kızlarrr ynında bolcanak domates çok az peynir iki zeytinnn a.s
benim beslenmem gl endekse yani kan şekeri dengesine göre suuram . monti linkini okumadınmı hiç...).selamlar...
bugün diyetisyene gitti ama sukut-u hayale uğruycam galiba
ben direk tahlil yapar fln diye düşünmüştüm. Dr. hanım kalp vakfıın diyetini verdi 3 günlük 3 gün uyguluyorsun ara veriyorsun 1 gün 3 gün daha uyguluyorsun.
bana çok ters geldi.
ben dedim ki tahlil yapmayacakmıyız o zaman tahlilleri yazdı ama listeyi çokktaannn vermişti elime.
verdiği liste benim yemek alışkanlıklarıma çok ters. ne zamanlar uygun ne deölçüler anlaşılmıyor. ayrıca çeşitlilik yok. bir kuruyemiş türleri vs yok mesela ayrıca süt yoğurt neredeyse hiç yok onun yerine bol bol kraker galeta. eğer çok geç yatacaksam12-*1 gibi 7 öğün yapacamışım. hatta günle uzun çift ikndi ara öğünü yapacakmışım. tmm ara öğün olması güzel aç kalmamayı hedefliyoruz ama ara öğünlerde hep aynı
ben sevmedim bu işi. hem ne spor ne hareket verdi. biliyormkharekt emeden verilen kilo bedeni daha geç toparlıyor forma sokuyor
gerçi haftaya bibirimize alıştıkça şekillendiririz fln dedi ama kafamçokkarıştı
ben biraz onun listeye biraz kendi bidiklrime biraz da tabiki sizin menülerinize ve yöntemlrinize paralel bir şeyler yapacam bu hafta artık. haftaya da oturup konuşucam doğru dürüst.
aeben ablacım neden etle bulgur pilavı sakıncalı ben anlamadım oysa bize hep bulgur pilsvının sağlıklı olduğunu söylerlerbilmiyorumkismile
-tatlicadiarzu-ben anca gs tutarım ama inan 3 putbolcu say desen bilmem gözdem .:kedi:Ne tebriği ablaaa yaaa futbol centilmenlik değil, FUTBOL HOLıGANLIKTIR şakkıdı
Suracım bak çok bilmişlik olarak sakın görme canım ... ama biz o yollardan geçeli çok oldu ..:kedi: kepek ekmegin ana madessi beyaz undur . içine kepek katılmıştır okdar ..... bizim kulandıgımız tam bugday unu ekmegi katkısız sadece degirmende ögütülüp buğdayın tüm vitemin mineral vs içinde barındırır .... sana montignac ın sayfalarını okumanı öneririm ...:1hug: ayrıca takımdaki kısların çogu tam buğday ekmegi kullanır .bu arada diyetiyenimdden bugün öğrendiğim tk ve en faydalı şey
diyet ekmeklerin yerine tam tahıl,ta buğday veya çavdar ekmeği tüketimesi. çünkü kepek olduğımız demiri ve kalsiyumu tutuyormuş.
uzun süre hep kepek emekle beslenenler de(ki ben 2yıldır genelde kepk ekmek yiyordum) demir anemsi ve kemik erimsi çok sık görülüyormuş
benim beslenmem gl endekse yani kan şekeri dengesine göre suuram . monti linkini okumadınmı hiç...).
et genelde doymuş yağ barındırır . vede bulgur pilavının gl endeksi yüksektir normal yemenebilir ama etle pek deyil çünki belli bir seviyeyi geçen gl endeksli besinler o etteki gibi doymuş yağların depo olmasına sebebe olurlar ....
diyetisyenlere gelinde eline kl hesabı yapıp liste verdi dimi.laelaelaelaelae
Suracım bak çok bilmişlik olarak sakın görme canım ... ama biz o yollardan geçeli çok oldu ..:kedi: kepek ekmegin ana madessi beyaz undur . içine kepek katılmıştır okdar ..... bizim kulandıgımız tam bugday unu ekmegi katkısız sadece degirmende ögütülüp buğdayın tüm vitemin mineral vs içinde barındırır .... sana montignac ın sayfalarını okumanı öneririm ...:1hug: ayrıca takımdaki kısların çogu tam buğday ekmegi kullanır .
suuura cım özel mözel valla başka yere gitmeni tavsiye ederim .... hatta ben sana sinemin gittigi akupunktur dr tavsiye ederim ... sende ankaradasın mitatpaşasadaymış, verecek kilonda var baya ... bunu ciddi düşün derim ...öyle pahalıda deyil senelik 200küsürdü yanlış hatırlamıyorsan sinenim bu konuda sana daha ayrıntı verir ama ....okudum da ablacım ayrıntı o kadar çoktuki bunu görmemişimbilmiyorumkismile
yok kalori hesabı fln yapmadı direk kalp vakfının diyetini çıktıdan aldı verdi hatta yazayım size.
dedimki tartılmadan sizce ben kaç kiloyum, çünkü kemiklerin iridir v kaslıyımdır biraz 70-80 arası dedi yok dedim en son vuma 93.4 kiloydumkaydirigubbakcemile3 onda da 92.9 çıktım.beim yağlar alt bölgede m-l tshirtler bodyler bana olr. kimsede o kadar kilom olduunu anlamaz.
neye göre verdi bende pek anlamadım
annem 10 yıl kada önce bir diyetisyene gitmişti
ve çok da faydasını görmüştü
kadın en ufak yediinin bile hesabını isterdi hatta ölçüler için bir kup vemişti hep onunla ölçerdi annem. on yıl önce yağın kasın kemiğin nerde toplanmış ölçerdi kadın. 10yıl sonra benim evdekinden daha eski model bir tartı kullanıyor. bir de özel hastanelmaz:
onun tavsiyeleriyle hala besleniyor ve kilosunu koruyor her şeyi de yer.
ayrıca onunla aynı kiloda olanlara göre daha zayıf çünkü detisyeni hareketlerde vermişti vücut tipine göre.
bende öyle olacak yediğim yiyecekleri, alışkın olduklrımın porsiyonlarını ayarlayak şunu öğle yersen i olurşunu şu kadar akşam yersen ii olur. şu vitamini minerali az alıyorsun bak şöyle yersen ii olur fln diyecek sanmıştım. hemde özel hastaneye gttim güyadelikafadulden
delikafaduldensen bu gidişle balayınada iş götütürsün . nazlım ..-tatlicadiarzu-Ooyyy oyyyy benİm bu dÖrt gÜn Çok ÇalıŞmam lazım İŞlerİmİ toparlayıp devretmelİyİm . Hayatımda İlk defa bu İŞyerİnden bu kadar uzun İzİn alabİldİm .
delikafaduldensen bu gidişle balayınada iş götütürsün . nazlım ..-tatlicadiarzu-
suuura cım özel mözel valla başka yere gitmeni tavsiye ederim .... hatta ben sana sinemin gittigi akupunktur dr tavsiye ederim ... sende ankaradasın mitatpaşasadaymış, verecek kilonda var baya ... bunu ciddi düşün derim ...öyle pahalıda deyil senelik 200küsürdü yanlış hatırlamıyorsan sinenim bu konuda sana daha ayrıntı verir ama ....
benim fazla kilom kalmadı .olsa isi bende düşünürdüm o dr. gitmeyi .
bayadır bu günü bekliyordun biliyorum . annene denk gelen diyetisyenler yok artık liste verip gönderiyorlar helede özel olupta tahlil bile yapmaması çok ilginç neye göre liste veriyor anlamadım ....:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?